čím čistiť suchú a citlivú pleť? | kórejská čistiaca pena Deep cleansing low pH

By Simona Dubravova - štvrtok, augusta 24, 2023

Základom zdravej a peknej pleti je jej pravidelné a dôkladné čistenie, to už určite viete. Na každý typ existuje množstvo produktov z ktorých si môžete vyberať. Veľmi kvalitné sú kórejské produkty, ktoré zaujmú nie len cenou ale hlavne zložením a účinkami pre pleť. U mňa ste si už mohli prečítať pár tipov na obľúbený kórejský odličovač a teraz vám ukážem produkt, ktorý v mojej dvojkrokovej čistiacej rutine nasleduje po odličení -  čiastiaca pena, ktorá krásne dočistí zvyšky nečistôt a pripraví pleť na ďalšiu starostlivosť.

Pyunkang Yul Deep Cleansing Low pH

Pyunkang Yul poznáte možno vďaka ich ikonickej pleťovej hmle, ktorá bola všade vychvaľovaná. Dnes to ale nebude recenzia na hmlu, ale na výbornú čiastiacu penu na pleť Deep Cleansing Foam s nízkym pH, ktorá je pre suchú a citlivú pleť skvelou voľbou. 

Ide o veľmi šetrnnú, no účinnú hĺbkovo čiastiacu penu. Pri nanesení na pleť vytvára bublinky z jemných čistiacich častíc, ktoré prenikajú aj do hĺbky kože a šetrne čiastia póry a odstraňujú odumreté kožné bunky, či zvyšky make-upu. Vďaka nízkemu pH zbytočne pokožku nevysušuje, naopak, posilňuje jej ochrannú bariéru.

Produktu stačí použiť úplne málinko, vo veľkosti hrášku a naniesť na navlhčenú pleť. Prstami vytvoríme jemnú nadýchanú penu. Vmasírujeme do pleti krúživým pohybom a opláchneme vodou. Dokonale pleť dočistí bez podráždenia alebo začervenania. Pleť je potom rozžiarená a hydratovaná. Môžete ju kľudne použiť aj so sonickým čističom.

Pyunkang Yul Deep Cleansing Low pH

Ak si pozriete zloženie, tak zistíte, že obsahuje samé výborné látky pre pleť. Kyselina hyalurónová pleť hydratuje, výťažok z hamamelu má antioxidačné účinky, výťažok z pupočníka lekárskeho pleť upokojuje a výťažok z portulaky zeleninovej pleť zbavuje nečistôt a zvyšku make-upu. V zložení nájdeme aj kokos a čajovníkový olej.

Aj keď je určená primárne pre suchú a citlivú pleť, vďaka zloženiu ju môžete použiť na akýkoľvek typ pleti, pretože hĺbkovo čistí, zbavuje pokožku prebytočného mazu a zároveň krásne hydratuje. 

Táto čiastiaca pena určite patrí medzi moje obľúbené produkty od značky Pyunkang Yul. Cena je tiež veľmi prijateľná, za 100ml produktu, ktorý vám vydrží naozaj veľmi dlho zaplatíte v momentálnej zľave 13,20 eur.

Pyunkang Yul Deep Cleansing Low pH

Za mňa veľmi vydarený produkt, ktorý stoj (minimálne) za vyskúšanie. Ja si ho objednávam opakovane. :-)


| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 Majte pekný zvyšok dňa! 


  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tak toto vyzerá úžasne!! Milujem kórejskú kozmetiku a sama používam hneď niekoľko produktov, určite pridávam na wishlist :)

    http://www.frenchstyle.eu/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx