Mary Kay CC krém + nový štetec na make-up a čistič na kozmetické štetce

By Simona Dubravova - sobota, júla 22, 2023

Leto je v plnom prúde, horúce letné dni nás vedia dosť potrápiť a pri pomyslení, že si mám nanášať na pleť ešte aj make-up - no neviem ako vy, ale ja siaham radšej po ľahších alternatívach, ktoré vedia zjednotiť pleť a majú oproti make-upu ešte aj pár ďaľších výhod. Hovorím o BB a CC krémoch, ktoré sú počas leta mojou záchranou. 

Mary Kay CC krém a nový štetec na make-up

Viete čo je CC krém? Colour Correction krém má vlastnosti ľahkého make-upu, BB krému a dokonca má ešte ľahšiu textúru s dlhotrvajúcim efektom. 

CC krém je skvelým pomocníkom na zjednotenie pleti a okrem výhod klasického make-upu obsahuje aj niektoré účinné látky a vyživujúce látky ako produkty pre starostlivosť o pleť. Nájdete v ňom aj SPF, no ako vždy hovorím, lepšie je si vždy naniesť klasické SPF a nespoliehať sa na to, ktoré je pridané v make-upe alebo v tomto prípade, v CC.

Mary Kay CC krém a nový štetec na make-up


CC krém je naozaj ľahký a zakryje drobné nedokonalosti, dá sa však ľahko vrstviť, čím získate vyššie krytie, ktoré je ale stále prirodzené. Vďaka ľahučkému zloženiu na pleti vôbec neprekáža, výborne redukuje začervenanie pleti a vďaka obsahu účinných látok pleť vyživuje. 

Kľúčové zložky CC krému:
  • Vitamín C a vitamín B3 - rozjasňujú pleť a vyrovnáva tón pleti
  • Vitamín E - upokojuje pleť
  • extrakt z vŕbovej kôry - obsahuje kyselinu salicylovú
  • zvláčňujúce látky - hydratácia bez pocitu masnoty
  • Vitamín E, antioxidanty a extrakt zo silymarínu - chránia pleť pred volnými radikálmi

Čo sa týka odtieňov, dostupný je v troch univerzálnych odtieňoch, ktoré pokryjú širokú škálu tónov pleti. Light to medium, medium to deep a very light - všetko sú to prirodzené odtiene. Je skvelý, ak chcete dosiahnuť "nenalíčený vzhľad", neupcháva póry, nezlieza do vrások a pleť hydratuje. 


Mary Kay CC krém a nový štetec na make-up

Nanášať sa dá prstami, štetcom či hubkou. Mne sa s ním najlepšie pracuje pomocou prstov a jemným vklepkávaním do pleti. Skvelým pomocníkom je ale aj štetec na podkladovú bázu, s ktorým sa dá tiež vytvoriť hladký a prirodzený efekt. Navyše, štetec v tvare srdca má aj krásnu myšlienku, bol vytvorený v limitovanej edícii pre charitatívne účely a z každého nákupu štetca poputuje 1 euro nadačnému fondu Be Charity. 

Mary Kay CC krém a nový štetec na make-up

Pre krásnu a zdravú pleť sú dôležité najmä čisté kozmetické štetce, na ich čistenie by sme nemali zabúdať. Takáto silikónová pomôcka na čistenie spolu s čiastiacim gélom zbavia kozmetických pomocníkov všetkých nečistôt, baktérii a zvyškov líčidiel a predlžujú životnosť kozmetických štetcov. Existujú aj rôzne spreje na dezinfekciu štetcov, Mary Kay má tiež v ponuke Brush Cleaner čistiaci sprej na štetce

Mary Kay CC krém a nový štetec na make-up

CC krém je skvelou voľbou pre tých, ktorý chcú ľahké líčenie a prirodzený vzhľad pleti. Navyše, obsahuje pridané látky, ktoré sa o pleť starajú, hydratujú ju a redukujú začervenenia. Za mňa je to naozaj vydarený CC krém s ľahkým krytím, ktoré sa dá na pleti hravo vrstviť. 

A čo vy? Skúšali ste už nejaké CC-čko?


| tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx