BEAUTY OF JOSEON Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ | kórejské spf

By Simona Dubravova - štvrtok, marca 30, 2023

Dnes vám ukážem jeden internetmi ospevovaný produkt, ktorým som sa nechala "influecnúť" aj ja. A už úplne rozmumiem tomu ošialu okolo neho. Ľahké kórejské SPF, bez parfumácie, s úžasným zložením, to je prosím pekne, Beauty of Joseon. Ak niekto niekedy povedal, že nepoužíva SPF pretože mu prekáža na pleti - nech vyskúša toto, ktoré na pokožke nie je ani cítiť.

BEAUTY OF JOSEON Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50+ PA++++

Pamätám si, keď som sa kórejskej kozmetiky bála. Boli to predsudky, lebo veď ako môže byť lacná kozmetika "z Číny" dobrá? A poviem vám, keď som sa konečne odhodlala vyskúšať kórejské produkty na vlastnej koži, neverila som, že môže byť kozmetika taká skvelá. Ľahunké textúry, perfektné zloženie a pleť vyzerala úžasne! Takže ak sa ešte stále bojíte vyskúšať kórejskú kozmetiku, odhoďte poredsudky a určite to vyskúšajte, nebudete ľutovať. 

Už dávno je známe, že SPF by sme mali požívať počas celého roka, nie len počas leta a pobytu na slnku. Je to nalepšia ochrana pred predčasným stárnutím pleti (okrem iného).

BEAUTY OF JOSEON Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50+ PA++++

BEAUTY OF JOSEON Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50+ PA++++


BEAUTY OF JOSEON Relief Sun: Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ 

Toto kórejské SPF s vysokým faktorom ochrany 50+ pleť spoľahlivo chráni pred škodlivými lúčmi UVA a UVB a zároveň obsahuje zložky, ktoré pleť hydratujú, upokojujú a chránia pred vonkajšími vplyvmi. V zložení nájdete 30 % výťažok z ryže a fermentovaný výťažok z obilnín bohatý na vitamíny B, C a E, aminokyseliny a minerály. Probiotické látky zanechajú pleť regenerovanú a vyživenú a zároveň ju chránia. Krém je bez parfumácie, je vegánsky a ak vám na tom záleží, ide o chcemické SPF.

Konzistencia je krémová, úplne ľahká a nezanecháva na pleti biely film, no naopak, pleť pôsobí rozžiarene. Mne sadol aj na moju suchú pleť ale mylsím si, že pre mastnú či zmiešanú bude tiež fajn. Aj keď ho počas dňa reaplikujem, nelepí a nevytrvára žmolky. Po nanesení počkám pár minút, kým sa vstrebe do pokožky a bez problémov nanášam make-up. 

Kľúčové zložky:

  • RYŽA - má antioxidačné vlastnosti, udržiava pružnosť pokožky, má protizápalové vlastnosti a taktiež pomáha pri hyperpigmentácii,
  • ŽENŠEN - podporuje hydratáciu pleti, 
  • NIACÍNAMID - zlepšuje rozšírené póry, zmierňuje jemné vrásky a zlepšuje tón pleti.

Za mňa absolútna topka aj zložením, ale aj konzistenciou, ktorá sa do pleti krásne zapracuje a pleť vyzerá sviežo, rozžiarene. Je taký ľahký, že ho na pleti ani necítite. 





















VĽAVO NANESENÉ SPF | VPRAVO ROZOTRETÉ A ZAPRACOVNÉ SPF


| tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx