najnovšie Mary Kay Clinical Solutions® Rozjasňujúce supersérum

By Simona Dubravova - nedeľa, marca 19, 2023

K dvojici supersér od Mary Kay najnovšie pribudlo ďaľšie, v poradí tretie dermokozmetické sérum. Je pomocníkom pre mdlú pleť a poradí si aj s pigmentovými škvrnami. Ide o rozjasňujúce supersérum, ktoré obsahuje tri účinné účinné látky, medzi ktorými je aj niacínamid. Ten je známy aj ako vitamín B3, antioxidant, ktorý pleť prejasní a zjednotí. Hydratačné supersérum a supersérum proti vráskam boli naozaj skvelé, a ak vás zaujíma, ako obstála táto novinka, tak čítajte ďalej.

najnovšie Mary Kay Clinical Solutions® Rozjasňujúce supersérum

Rad CLINICAL SOLUTIONS obsahuje doteraz už peknú zbierku produktov -  Retinol 0,5 sérum a upokojujúce mlieko, no a najnovšie aj tri superséra. Ak sa pýtate, aký je rozdiel medzo obyčajným sérom a supersérom, tak SUPERSÉRUM obsahuje účinné látky, ktoré cielia na konkrétny problém. Dopĺňajú vašu zvyčajnú skincare rutinu, nenahrádzajú totiž produkty, ktoré používate, ale slúžia ako doplnok. 

Mary Kay Clinical Solutions® Rozjasňujúce supersérum
Ak vás trápi mdlá pleť alebo hyperpigmentácia, mali by ste spozornieť. Obsahuje tri ingrediencie, ktoré pomáhajú redukovať viditeľnosť pigmentových škvŕn a rozjasniť pokožku, zjendotiť tón pleti. 

  • Niacínamid alebo inak aj vitamín B3 je známy antioxidant, ktorý pomáha bojovať proti vzniku hyperpigmenátcie, rozjasňuje a zjednocuje pleť. Má protizápalové účinky, sťahuje rozšírené póry a taktiež znižuje tvorbu kožného mazu. V pokožke však pomáha z vyšovať tvorbu kolagénu a cramidov, a zabraňuje vysúšaniu pokožky. V neposlednom rade bojuje proti vráskam. 
  • Výťažok z bielych fazúľ (mimochodom, MK si využitie bielych fazúľ v kozmetike dala patentovať) pomáha rozjasniť pleť a zmierňuje hyperpigmentáciu. 
  • Trojicu uzatvára kyselina ferulová, ktorá je silný antioxidant, ktorý chráni pokožku pred vplyvom vonkajšieho prostredia a zabraňuje tvorbe voľných radikálov na pokožke. Okrem iného, má aj upokojujúce účinky. Dokáže redukovať známky stárnutia pokožky a instatne vypne pokožku pleti, takže pleť je krásne vypnutá a rozžiarená.

TIP: Ak supersérum použijete na deň, určite nezabudnite na pleť naniesť aj SPF. Pri večernej aplikácii sa neodporúča kombinovať toto supersérum s retinolom. 

najnovšie Mary Kay Clinical Solutions® Rozjasňujúce supersérum

Veľmi pekne sa zapracuje do pleti, má príjemnú konzistenciu a jemnučkú arómu. Ja ho používam na striedačku so supersérom proti vráskam. Veľmi rada ho ale kombinujem s hydratačným supersérom, ktoré obsahuje ceramidy, pleť je potom úplne mňam! Môžete ho používať ráno aj večer, na vyčistenú pleť. Potom použite produkt, ktoré bežne používate.

Za mňa teda určite odporúčam vyskúšať. Aj keď ma netrápa pigmentové škvrny, mdlá pleť teda áno. Pri pravidelnom používanéí tohto séra je moja pleť naozaj rozžiarená a "šťavnatá". Nepoužívam ju však každý deň, ale ako som písla vyššie, striedam ju podľa momentálnej potreby mojej pleti. 

najnovšie Mary Kay Clinical Solutions® Rozjasňujúce supersérum

| tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx