novinky Mary Kay | časť druhá

By Simona Dubravova - streda, januára 25, 2023

Prvý mesiac nového roka ubieha v pomerne rýchlom tempe, a v podobnom tempe pribúdajú aj novinky v starostlivosti o pleť. Azda najviac som sa tešila na nového člena dermakozmetického radu supersér od Mary Kay - rozjasňujúce supersérum, ktoré si poradí aj s hyperpigmentáciou. Pribudlo ako tretie v poradí, a je naozaj s u p e r! Okrem tohto januárového prírastku tu mám aj pár noviniek ešte z konca roka 2022, tak vám ich ukážem v jednom článku. Je ich pomerne dosť, takže si pripravte nejaký obľúbený nápoj, urobte si pohodlie a poďte si prečítať dnešný článok.
novinky Mary Kay | časť druhá

Pripravte sa na kopu noviniek, recenzie však v dnešnom článku nenájdete, tie vám pripravím neskôr, toto je skôr taký prvý náhľad nových produktov.

novinky Mary Kay

Začnem teda ešte novinkami spred Vianoc, a v nich okrem nádherného kozmetického kufríka, do ktorého schováte všetkých svojich skincare pomocníkov, nájdete Kolekciu mini rúžov v sete po dvoch. Ja mám odtieň BOLD, čo sú výrazné žiarivé odtiene červenej a ružovej, k dispozícii sú aj v odtieni NEUTRAL (jemné prirodzené tóny).

novinky Mary Kay | časť druhá

Ak milujete oleje na telo, tak tento Zjemňujúci suchý olej Mary Kay bude pre vás ideálny. Má ľahké zloženie a po nanensení sa pokožka jemne leskne. Navyše, nádherné vonia! Vrchné tóny tvoria ingrediencie ako čerstvo pokosená tráva, bergamot, koriander, mäta, v stredných tónoch sa ukrýva pivonka, biely čaj, listy fialiek, lekno a spodné tóny tvoria drevité tóny, dubový mach, pižmo.
 
novinky Mary Kay | časť druhá

Na voňavej nôte pokračujeme ďalej. Ak obľubujete citrusové, kvetinové a drevité vône, určite sa pozrite na novinku v nádhernom flakóniku If You Believe, ktorá vás očarí tónmi bergamotu, ružovej konvalinky a santálovým olejom. Mňa zaujala na prvé ovoňanie, je naozaj veľmi zaujímavá.

novinky Mary Kay | časť druhá

Z januárových noviniek sa stalo mojim favoritom jednozančne nové supersérum, ktoré pribudlo do radu dermakozmetických sér. Toto Rozjasňujúce supersérum si poradí s pigmentovými škvrnami a pleť krásne prejasní. Je to v poradí tretie supersérum v tomto rade, hydratačné supersérum a supersérum proti vráskam boli skvelé, takže nepochybujem, že toto bude tiež!

novinky Mary Kay | časť druhá

Krém na ruky v chladnom období je must-have, o tom som písala aj predchádzajúci článok. Suché a popraskané ruky sú veľmi nepríjemné, a preto je najlepšie tomu predchádzať. S touto limitovanou kolekciou krémov na ruky to pôjde jedna radosť. Vbyrať si môžete z až troch vôní, oranžová - mango a pomarančový kvet, červená - mandarínka a jemná ruža a ružová s vôňou lesných plodov a mučenky. Mojou šálkou kávy je teda presne tento Krém na ruky Mango & Orange Flower

novinky Mary Kay | časť druhá

Mini pleťové masky sú skvelou voľbou pri cestovaní alebo ak jednoducho milujete multimasking, pretože viete vyriešiť viac prblémov pleti naraz. V tejto mini súprave sa nachádza Gélová hydratačná maska a Ružová ílová maska.

novinky Mary Kay | časť druhá

Skvelým pomocníkom pre pleť je konjaková hubka, ktorá jemne a šetrne vyčistí pleť len za pomoci vody. Špongiu stačí potom len umyť vodou, vyžmýkať a nechať vyschnúť, dá sa použiť opakovane. Ak ste si dali novorčné predsavzatie, že sa budete viac venovať vašej skincare rutine, tieto hubky môžu urobiť vaše čistenie pleti zaujímavejším a jednoduchším.

novinky Mary Kay | časť druhá

Zaujala vás niektorá z noviniek? Môjho favorita poznáte, tak budem rada, ak mi dáte vedieť toho vášho. 
 tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx