suché ruky počas zimy | najlepšie krémy na ruky test

By Simona Dubravova - utorok, decembra 13, 2022

Počas chladných dní je pokožka rúk namáhaná o veľa viac ako zvyčajne, a môže sa stať, že vaše ruky budú suché a popraskané. Cez zimu je najlepšie používať mastnejší a výživnejší krém. Pár takých som pre vás otestovala, no a v dnešnom článku vám ich ukážem. U mňa krém na ruky nájdete snáď všade -  v kabelke, v kozmetickej taštičke, na nočnom stolíku, v aute ... a prešlo ich mojimi rukami už pomerne dosť, takže táto téma je pre mňa ako ušitá. Poďme sa ale pozrieť na mojích obľúbencov.

suché ruky počas zimy | najlepšie krémy na ruky


Prečo sú ruky v zime náchylnejšie na popraskanie?

Je to tým, že počas chladného obodbia je tenší ochranný film kože a uniká tak z nej viac vlkosti. Ak sa chystáte von, najlepšie je vyhnúť sa tomu, aby ste si umyli či namočili ruky. Samozrejme, nie vždy sa to dá, a preto si aspoň pred odchodom poriadne nakrémujte ruky a vezmite rukavice. 

Naïf Nourishing hand & body lotion

Začnem mojím najobľubenejším krémom na ruky, ktorý sa dá ale využiť aj ako telové mlieko. Vďaka šetrnému zloženie ho využije celá rodina, kľudne ho môžu používať aj deti. Má veľmi jemnú vôňu, na rukách nie je príliš mastný, rýchlo sa vstrebáva a ruky zanechá hebké. Hĺbkovo vyživuje a upokojuje. Vyživujúce prírodné mlieko na ruky a telo je hypoalergénne, 100% vegánske a eco firendly. Levanduľa a bergamot je skvelá kombinácia, tú vôňu si zamilujete. V zložení nájdete ľanový olej, výťažky z avokáda a makadámových orieškov, ktoré majú skvelé hydratačné schopnosti, vyživujú a upokojujú. 

suché ruky počas zimy | najlepšie krémy na ruky

Beautanicals Obnovujúci krém na ruky 

Tento krém je skvelý, ak nemáte radi pocit mastných rúk. Ihneď sa vstrebe a ruky účinne vyživí. Obsahuje osem minerálnych látok a výťažok zo zemolezu. Má kompaktné balenie takže ho kľudne môžete nosiť v kabelke a vytiahnuť ho vždy, keď budete potrebovať. Poradí sa aj s jemnými trhlinkami na koži a malými suchými miestami. Tento rad BEAUTANICALS tvoria produkty, ktoré majú 95% zloženie čisto prírodných ingrediencií. Nakoniec už len dodám, že vonia jemne, no nádherne.

suché ruky počas zimy | najlepšie krémy na ruky


Pri tomto kréme platí, že za málo peňazí máte veľmi veľa muziky. Ak obľubujete naozaj mastné a hutné krémy, tento bude pre vás ten pravý. Ja ho mám veľmi rada, pretože síce je noazaj mastný, ale bezkonkurenčne najlepšie hydratuje a regeneruje ruky. Celkom rýchlo sa však vstrebe, takže ak si ho nanesiete a chvíľu počkáte, môžete pokračovať v činnosti aj bez toho, že všetko umastíte. Má prijemnú vôňu, takú tú klasickú, ktorá vám ako prvá napadne pri slove krém. 

suché ruky počas zimy | najlepšie krémy na ruky

Avon Encanto Intense krém na ruky

Tento parfumovaný krém je vhodný do kabelky vďaka tomu, že má len 30ml. Veľkosť mu však neuberá na účinku. Ruky dobre zhydratuje a zanechá ich jemné. Má zamatovú konzistenciu, veľmi príjemnú a pokožku krásne rozvonia. Tiež je vhodný na malé suché miesta na pokožke a na nechtovu kožtičku.

suché ruky počas zimy | najlepšie krémy na ruky

Môjho favortita poznáte, je to jednozančne NAÏF. Pravda, má trochu vyššiu cenu, no na druhú stranu ho využije celá rodina, a to nie len na ruky, ale aj na telo. Hneď za ním nasleduje Dermacol mandľový krém na ruky, ktorý je síce veľmi mastný, no mne vyhovuje. Ak ale chcete krém, ktorý sa vám zmestí do kabelky, tak skvelým riešením sú menšie balenia od Avon či Oriflame. Je už len na vás, čo preferujete. 

| tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx