čistiaca pena jemná ako obláčik | renovality

By Simona Dubravova - streda, decembra 07, 2022

Čistenie pleti je alfou a omegou pre zdravú, krásnu a žiarivú pleť. Môžete používať akékoľvek drahé krémy, no ak nevenujete dostatočnú pozornosť odlíčeniu a čisteniu pleti, tak sú to len zbytočne vyhodené peniaze. Je to tak jednoduché, no aj tak sa stretávam s tým, že veľa žien čistenie pleti zanedbáva. Môžete si vybrať z toľkých možností - gél, krém, olej či pena. A dnes vám ukážem jeden môj obľubený produkt, ktorý bol láska na prvý dotyk. 

jemná čistiaca pena na tvár Renovality

Počas dňa sa na našej pleti zachytia rôzne čiastočky prachu, baktérie či odumretá koža. Tieto nečistôtky si častokrát na tvár zanesieme aj vlastnými rukami, stačí, že sa dotkneme tváre. Preto je potrebné, aby sme pleť vyčistili aj vtedy, ak sa nelíčime. Čistiť pleť by sme si mali každé ráno aj každý večer. Ale pozor, čistá voda nestačí. Ideálne by bolo, keby ste do svojej rutiny zaradili dvojfázové čistenie pleti.  Čo to je? 

1. Prvá fáza je ODLÍČENIE pleti. Tento krok môžete vynechať, ak sa nelíčite. Použiť môžete rôzne produkty, ktoré majú na obale napísané, že služia na odlíčenie make-upu. Sú to rôzne odličovacie oleje, ktoré dobre rozpustia make-up. Skvelým pomocníkom môže byť aj micelárna voda, no pri nej treba dávať pozor a využívať jú skôr príležitostne pretože po čase môže vysušovať pleť. Skúste si pozrieť aj odličovací gél alebo odličovací krém. 

2. Druhá fáza je DOČISTENIE pleti. Tieto produkty sú označené aj ako cleanser. Aj po odlíčení nám na pleti môžu ostať nečistoty alebo zvyšky make-upu. Preto je potrebné ešte pokožku tváre dočistiť. Nepísané pravidlo hovorí, že čistenie pleti by nám malo zabrať zhruba tak veľa času, ako jej nalíčenie. 

Malé zhrnutie -  make-up najskôr odlíčime, a potom pleť dočistíme. Nezabudnite, že najhoršie, čo môžete svojej pleti urobiť je, že pôjdete spať s neodlíčeným make-upom. 

jemná čistiaca pena na tvár Renovality

Čistiaca pena Renovality je mojím pomocníkom v druhom kroku mojej double cleansing rutiny. Pena je doslova ako nadýchaný obláčik. Šetrne pleť čistí a vďaka tomu, že obsahuje aloe vera a výťažok z brezy, pleť nedráždi a zabraňuje začervenaniu pokožky. 

Po vyčistení mám pleť žiarivú bez pnutia, začervenania či podráždenia. 

Používame na navlhčenú, už odlíčenú pleť. Stačí malé množstvo peny a jemnými krúživými pohybmi čistíme pleť. Dá sa použiť aj s čistiacou hubkou alebo kľudne pomocou prstov. Následne tvár opláchenme vlažnou vodou, prípadne očistíme pomocou navlhčeného uteráčika. 

Pena je vhodná aj pre suchú a citlivú pleť.

Renovality je prírodná značka a ponúka rôzne prírodné oleje na pleť a telo, séra, ale aj odličovacie sérum, ktoré je, mimochodom, tiež skvelé a môžete ho použiť práve v prvom kroku pri odličovaní. :-) 

jemná čistiaca pena na tvár Renovality

Za mňa teda jednozančne odporúčam túto penu vyskúšať, pleť sa vám poďakuje. Navyše, veľmi príjemne vonia, ja sa vždy teším, keď si s ňou pleť čistím. Veľmi oceňujem, že po použití tejto peny necítim na pleti pnutie. 

A keďže sa blížia Vianoce, možno by ste chceli niekoho obdarovať, no neviete presne čím. Čo poviete na darčekový poukaz? Podľa mňa je to skvelý darček, obdarovaný si môže sám vybrať to, čo sa mu hodí a vy si nemusíte lámať hlavu nad tým, či ste sa trafili do vkusu. :-) Win-win, no nie?

| tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx