MARY KAY hydrogélové vankúšiky pod oči

By Simona Dubravova - piatok, novembra 25, 2022

Každá pleť má iné potreby, a preto potrebuje aj starostlivosť tomu prispôsobenú. Masky sú výbornou voľbou ako pleti rýchlo dodať to, čo potrebuje. Ich pravidelné používanie pleti prospieva a zároveň je aj skvelým spôsobom, ako príjemne začať alebo zakončiť deň. Dôležité je však výber pleťovej masky prispôsobiť vášmu typu pleti a tomu, čo jej chýba. Existujú rôzne typy masiek - od zlupovacích po textílne, na celú tvár alebo na konkrétnu časť. A dnes vám ukážem trblietavé ružové vankúšiky pod unavené oči, ktoré budú vašou prvou pomocou ak vás trápa kruhy, opuchnuté či ťažké očné okolie. 
 
MARY KAY hydrogélové vankúsšiky pod oči

Hydrogélové vankúšiky pod oči Mary Kay sú ukryté v ružovej plastovej krabičke. Fungujú na báze hydrogélu. Hlavnou zložkou je glycerín, ktorý pleti účinne dodáva hydratáciu a je vhodný aj na tenké a citlivé očné okoliek. Pomáha udržiavať hydratáciu v pokožke. Vankúšiky pomáhajú odstrániť opuchy, hydratujú a rozjasňujú pokožku
 
MARY KAY hydrogélové vankúsšiky pod oči 
 
Aplikácia je veľmi jednodcuhá, vankúšiky vyberáme pomocou priloženej špachtličky. Majú tvar polmesiačika -  prikladáma ich širšou stranou k vonkajšiemu kútiku oka. Ak si ich dáte aj naopak, nič sa nestane, mne napríklad viac vyhovujú práve takto, opačne. Necháme pôsobiť 20 minút, vankúšiky odstránime a zvyšky gélu vklekpkáme prstami do pleti.

Používať ich môžeme kľudne dvakrát do týždňa, prípadne vždy, keď máte pocit, že ich potrebujete. Navyše, sú spratné a skoro nevidtieľné, takže ich smelo využijete kdekoľvek, napríklad aj v lietadle. 

MARY KAY hydrogélové vankúsšiky pod oči

Ak vankúšiky vložíte pred aplikáciu do chladničky, tak dosiahnete aj príjemný chladivý efekt. Sú vhodné pre všetky typy pleti, aj na citlivú a neupchávajú póry. Ich využitie však pod očami nekončí. Smelo ich vyskúšajte na celú pleť či okolo pier.

Za mňa naozaj skvelý produkt, ktorý stojí za to. Viditeľne stiahne opuch okolo očí a hydratuje očné okolie. Neštípe, čoho som sa bála najviac, pretože nech som si dala na očné okolie akékoľvek produkty na to určené, ktoré by štípať nemali, vždy som po pár minútach musela produkt zmyť. Pri týchto vankúšik sa to však nestalo - práve naopak ako som písala vyššie, ostalo hydratované a vláčne. 

MARY KAY hydrogélové vankúsšiky pod oči

BLACK FRIDAY 2022 na NOTINO končí už 27.11., tak sa poponáhľajte a ulovte si aj vy produkty v skvelých zľavách. 

| tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx