Mary Kay paletka očných tieňov v teplých farbách | limitovaná edícia

By Simona Dubravova - sobota, októbra 29, 2022

Špeciálne som si túto, dá sa povedať, novinku inšpirovanú západmi slnka nechávala na jeseň, až som na ňu skoro zabudla. Až tieto opäť slnečné jesenné dni mi ju pripomenuli, a tak som si povedala, že by to bola  veľká škoda, keby som vám ju tu na blogu neukázala. Ide o paletku očných tieňov v krásnych teplých farbách, ktoré sú ako stvorené na toto obdobie.

paletka očných tieňov v teplých farbách | limitka Mary Kay

Paletka je ladená do krásnych teplých tónov a jedná sa o limitovanú edíciu.  Skladá sa zo šiestich odtieňov, ktoré majú tri rôzne efekty. Dajú sa medzi sebou veľmi dobre kombinovať a vrstviť. Pigmentácia je naozaj sýta, tiene dobre držia na očných viečkach. Sú zamatovo jemné a ľahké, takže držia na mieste počas celého dňa. Textúra je krémovo púdrová, veľmi dobre sa s nimi pracuje a navyše, obsahujú svetlo odrážajúce čiastočky, takže krytie je chválihodné. 
 
paletka očných tieňov v teplých farbách | limitka Mary Kay
 
S paletkou vytvoríte tak denné, ako aj večerné líčenie. Obsahuje veľmi dobre nakombinované farby a efekty, a tak vám pri líčení na rôzne príležitosti postačí len jedna paletka. Horný rad obsahuje trblietavé odtieňe s názvom GOLDEN POSSIBILITIES, BRONZE HORIZON a PEACH DAYDREAM. Dolný rad obsahuje dva matné odtieňe SIENNA SKIES, DREAM BIG BROWN a jeden perleťový odtieň PRURPLE VIBES.
 

Swatch odtieňov, ktoré obsahuje paletka očných tieňov Mary Kay na ruke, zhora nadol v poradí purple vibes, dream big brown, siena skies, peach daydream, bronze horizon a úplne dole golden possibilities. Ako vidíte, sú sýte, ladia k sebe a dajú sa kombinovať na veľké množstvo spôsobov v rôznych kombináciach podľa toho, ako sa vám to páči. 

paletka očných tieňov v teplých farbách | limitka Mary Kay
 
Podľa mňa veľmi vydarená paletka, ktorá vám (nielen) v tomto jesennom období vyčaruje krásne líčenie. Ak obľubujete teplé odtiene, toto bude pre vás to pravé. Možnože už riešite vianočné darčeky, a práve touto paletkou by ste mohli potešiť seba, mamku alebo kamarátku. 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 
Majte pekný zvyšok dňa! 
 
 
 
| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx