objednávka z astratex | recenzia

By Simona Dubravova - utorok, septembra 27, 2022

Tak ako je každá z nás iná, tak sa líši aj to, v čom sa cítime dobre (či už v spoločnosti alebo kľudne aj doma). Pre niekoho je to dobre padnúce spodné prádlo či pohodlné legíny, pre niekoho možno šaty a elegantné oblečenie. Záleží od situácie a miesta, pretože aj také drobnosti ako luxusné prádlo alebo pekné pyžamo vedia zaručiť, že sa budete cítiť ako bohyňa. Veľmi záleží na tom, v čom sa žena cíti dobre - pretože potom aj dobre vyzerá. A ak milujete kvalitné veci, ktoré vám prídu aj krásne zabalené, tak by sa vám tento článok mohol páčiť. Bude totiž o mojej prvej objednávke z e-shopu Astratex.sk.

objednávka z astratex | recenzia
 
Verím, že už každá z nás počula alebo sa aspoň niekde stretla s e-shopom Astratex.sk. Môžno sa vám spája predovšetkým s tým, že predávajú dámske spodné prádlo, najmä podprsenky. Nájdete tam ale aj pánske spodné prádlo, detské oblečenie, nočnú bielizeň, plavky, legíny a dokonca aj doplnky bývania. Všetko na jednom mieste, prehľadne rozdelené. A samozrejme, samostatná kategória sú zľavy - nakúpiť môžete až v 70% zľave.
 
Kto ma sleduje už dlhšie, tak určite vie, že zbožňujem krásne zabalené veci. Pri prvom rozbalení balíku od Astratex.sk som bola veľmi milo prekvapená, pretože skoro všetky položky mali svoju luxusne vyzerajúcu krabičku. To je u mňa veľké plus, aj keď je to pre niekoho maličkosť, mňa práve takéto detailu zaujmú.
 
A čo som si teda objednala...
Hľadala som dobre padnúce pyžamo v jemnej farbe, a hlavná požiadavka bola, aby bolo kvalitné  a príjemné na dotyk. Na stránke Astratex.sk ich v sekcii nočná bielizeň nájdete naozaj veľa, sama som si zozačiatku ani nevedela vybrať. Mala som pár favoritov, ale nakoniec som si vybrala tento set - ružové saténové pyžamo Karen. Materiál je naozaj príjemný a mäkký, ramienka na tope sú nastaviteľné, takže si to viete pekne prispôsobiť vašej postave. Kraťasky majú v páse gumičku. Musím povedať, že tento saténový set na spanie vyzerá naozaj elegantne.

objednávka z astratex | recenzia

objednávka z astratex | recenzia

objednávka z astratex | recenzia

Pohodlie aj pri cvičení či oddychu... 
Pri výbere legín som pomerne náročná. Myslela som si, že tie najpohodlnejšie športové legíny mám už doma, aspoň teda dovtedy, kým som nevyskúšala tieto športové legíny Active Highwaist, ktoré majú naozaj hebký materiál a krásne obopnú telo, no zároveň nikde netlačia, látka je mierne elastická. Vysoký pás je skvelý, pretože zakryje malé nedostatky a vytvorí krásnu postavu. Ďalším plusom je, že legíny majú funkčný priedušný materiál a odvádzajú vlhkosť od tela, čo oceňujem najmä pri cvičení a športe. Momentálne ich nájdete aj v akcii a za tú cenu máte naozaj veľa muziky za málo peňazí.
 
 
 
objednávka z astratex | recenzia
 
Luxusná spodná bielizeň... 
Samozrejme,  spodné prádlo som v objednávke vynechať jednoducho nemohla. Možno si poviete, ako vybrať správnu veľkosť podprsenky pri objednávke z internetového obchodu? Úplne jednoducho. Astratex.sk vám ponúka "poradňu", vďaka ktorej si vyberiete tú správnu veľkosť v štyroch krokoch. Zadáte svoj typ postavy, tvar a miery a zobrazí sa vám výsledok s vhodnou veľkosťou podprsenky priamo pre vás. Musím povedať, že mne sadla tak, akoby bola ušitá priamo pre mňa. Nikde nič neťahá, netrčí a plní svoj účel. Navyše prišla v naozaj luxusne vyzerajúcom balení, takže je vhodná aj ako darček. Ja mám konkrétne model Cassi v bielej farbe.

objednávka z astratex | recenzia

objednávka z astratex | recenzia

objednávka z astratex | recenzia


Za mňa je to veľká spokojnosť. Kvalita produktov je naozaj vysoká, ceny sú primerané. Dodanie od objednania bolo asi dva dni. Ak by vám čokoľvek nesadlo, výmena a vrátenie je zdarma. Ak si potrpíte na kvalitu, tak odporúčam všetkými desiatimi, určite budete spokojné.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 
Majte pekný zvyšok dňa! 
 
 
 
| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx