perfect marc jacobs intense | vôňa ako stvorená na jeseň a zimu

By Simona Dubravova - piatok, septembra 30, 2022

Obal predáva - túto frázu ste už zaiste počuli a možno, že ste sa s tým aj osobne stretli. Mne sa to už párkrát veru stalo, a vlastne aj dnešný článok bude o tom, ako som si na základe krásneho flakónika a zaujímavého zloženia kúpila vôňu online. Urobila som dobre? Dozviete sa v celom článku.

perfect marc jacobs intense | vôňa ako stvorná na jeseň a zimu
Vône Marc Jacobs sú veľmi obľúbené. Najznámejšia je snáď Daisy, o ktorej mimochodom tiež chystám článok. Marc Jacobs Perfect Intense je však úplne odlišná -  nie len samotným zložením a vôňou, ale aj prevedením. Ak vám nesadla niektorá Daisy, tak práve táto Perfect by sa vám mohla páčiť. Mne sa teda páči, a veľmi! 

Už názov hovorí, že táto verzia je intenzívnejšia ako jej predchodkyňa Perfect, jej koncentrácia je až o 25% vyššia. Je to veľmi príjemná a zaujímavá kvetinová vôňa s drevitými tónmi a dopĺňa ju orientálny podtón. 

V oficálnom popise je uvedené toto zloženie:
 
hlava
v noci kvitnúci jazmín, narcis

srdce
mandle

základ
santálové drevo

Najskôr vás očarí hrejivá vôňa pražených mandlí, za ňou nasleduje očarujúci narcis s podmanivými a elegantnými tónmi v noci kvitnúceho jazmínu. Pomyselnú bodku dodajú zamatové tóny santálového dreva.

Práve santálové drevo je zložka, ktorú vo vôni milujem. Túto vôňu som si vyberala bez toho, že by som ju predtým niekde ovoňala, no flakón a pomerne jednoduché zloženie ma doslova namotali. A poviem vám, táto vôňa je neuveriteľne nádherná. Vďaka sladším tónom je na jeseň/zimu ako stvorená. Výdrž má veľmi dobrú, na oblečení ju cítim ešte aj o pár dní. Ak mám porovnať práve s Daisy, ktorú tiež používam, tak pri tejto je výdrž naozaj perfektná. A vôňa mi sadla oveľa viac.

perfect marc jacobs intense | vôňa ako stvorná na jeseň a zimu
 
Flakón je skvost, výstavný kúsok, ktorý chcete mať na poličke či stolíku. Krásne prepracovaný vrchnáčik zdobí 10 predmetov, ktoré predstavujú štýl samotného Marc Jacobsa. Zlatistý obsah má reprezentovať vintage parfumérstvo.
 
Parfumovaná voda pre ženy Marc Jacobs Perfect Intense je dostupná v 30ml, 50ml a 100ml veľkosti. Notino ponúka aj možnosť TRY IT FIRST - vzorka na vyskúšanie. Vzorku môžete vyskúšať pred tým, ako rozbalíte veľké balenie, a ak vám vôňa nebude vyhovovať, jednoducho ju vrátite.

perfect marc jacobs intense | vôňa ako stvorná na jeseň a zimu
 
Kupujete si parfémy online alebo si ich najskôr musíte vyskúšať? Kúpili ste si už niekedy parfém len na základe flakónika? Zaujala vás táto vôňa?
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 
Majte pekný zvyšok dňa! 
 
 
 
| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx