čo nosiť počas teplej jesene?

By Simona Dubravova - pondelok, septembra 12, 2022

Leto už síce skončilo, ale šatám rozhodne ešte neodzvonilo. Stačí zvoliť dobrý strih, dlhý rukáv a hurá do ulíc. Jeseň ešte ukáže pár teplejších dní, ktoré budú ako stvorené na šaty. Aj keď počas jesene vyťahujeme skôr zemité farby, riaďte sa skôr tým, čo sa vám páči a v čom sa cítite dobre.

kvetinové šaty

Viete, že sa úplne neriadim tým, čo je práve IN. Trendy jeseň/zima 22/23 som síce videla, no radšej si oblečiem to, čo sa mi páči a sedí mi ako to, čo je "len" práve v móde. Samozrejme, prihliadam na to, a snažím sa to nejako zosúladiť, ale nedržím sa striktne toho, že musím mať nutne len to, čo je teraz trendy a čo sa teraz nosí. 
 
Ako si vyberať oblečenie?
Hľadajte si strih, ktorý vašej postave sadne, farbu, ktorá sa hodí k vašej pleti a svedčí vám, vyberajte si materiál, ktorý je vám príjemný a cítite sa v ňom dobre. Siahnite radšej po kvalitných kúskoch, ktoré vám vydržia aj niekoľko sezón.
 
Ak si plánujete doplniť jesenný šatník, odporúčam pozrieť aj zalando-lounge.sk, kde každý deň pribúdajú nové kampane so zľavami až 70% na dámsku, pánsku a detskú módu. Ja som si tam nedávno v zľavách ulovila tieto kvetinové šaty, skvelé práve aj na jeseň.
 
Šaty sú značky IN THE STYLE z kolaborácie so známou influencerkou Lorna Luxe. Materiál je naozaj kvalitný a krásne sedia na postave. S dobre nakombinovanými doplnkami sú využiteľné naozaj skoro počas celého roka. 

Ako nosiť letné kúsky aj počas jesene?
Skvelým kusom oblečenia, ktoré využijete na veľa spôsobov je predĺžené sako. Dá sa kombinovať na milión možností - šaty, elegantné šortky a nohavice, sukne a dokonca aj jeansy. Jedno sako teda oblečiete aj k elegantnejšiemu outfitu, no zabodujete aj pri ležérnom looku. Jednoducho ho využijete aj pri vrstvení. 
To dosiahnete aj pri svetríkoch, ktoré taktiež viete obliecť snáď ku všetkému. Na gombíky,  bez gombíkov, či dokonca aj momentálne populárne pletené vesty vieme použiť aj na šaty. Takto si viete nakombinovať aj letné kúsky a nosiť ich pokojne aj počas jesene.
 
kvetinové šaty
 

Máte aj vy nejaké obľúbené letné kúsky, ktoré nosíte aj počas jesene? 

Sledujte ma aj na instagrame @s.dubravova aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. 
Majte pekný zvyšok dňa! 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx