eggo glow prístroj na čistenie pleti

By Simona Dubravova - piatok, apríla 01, 2022

 Krásny 1. apríl vám dnes želám. Prehupli sme sa do nového mesiaca a s ním mám pre vás aj nový článok. Každá z nás chce mať krásnu, žiarivú a zdravo vyzerajúcu pleť. Môžete používať aj najdrahšie krémy na pleť, no ak jej nevenujete dostatočnú pozornosť pri čistení, žiadny zázračný krém vám nepomôže. Dôležité je zamerať sa na (dvojfázové) čistenie pokožky. Čo to vlastne znamená a ako si pomôcť k dokonalej čistej pokožke sa dočítate v dnešnom článku.

eggo glow prístroj na čistenie pleti
Čistenie pleti je základným krokom v našej starostlivosti o pleť. Je to nutné aj vtedy, ak sa nelíčite. Počas dňa sa na našu pleť dostanú rôzne čiastočky prachu, odumretá koža či baktérie, ktoré si na pleť zanesieme aj my - napríklad tým, že sa dotýkame rukami tváre. Preto nestačí, že si ráno a večer umyjeme tvár čistou vodou. Ak sa teda nelíčite, nemusíte pleť síce čistiť dvojfázovo, ale zaobstarať produkt na čistenie pleti by ste si teda mali.
 
Ak sa líčite, dvojfázové odličovanie pleti je potrebné. Ako teda taký double cleansing funguje?
 
V prvom kroku si pleť ODLÍČIME od make-upu. Tu môžme použiť napríklad odličovací olej, ktorý dobre rozpúšťa líčidlá a je vhodný aj pre suchú pleť. Siahnuť môžeme ale aj po inej konzistencii, napríklad  gél, želé, alebo odličovací krém. Niektoré možno používate micelárnu vodu, a ak vám môžem poradiť, poobzerajte sa po niečom inom. Micelárna voda je skvelým produktom na cestovanie a na príležitostné odličovanie, ale  pravidelným používaním pleť zbytočne vysušuje.
 
V druhom kroku si pleť DOČISTÍME produktom, ktorý je určený na dočistenie pleti - CLEANSER. Hľadajte preto produkt na čistenie pleti, nie na odličovanie. Dvojfázovému čisteniu pleti by sme mali venovať dostatok času -  aspoň taký dlhý čas, ako sme venovali líčeniu.
 
Nezabudnite, že rozlišujeme produkty na odlíčenie a produkty na čistenie pleti. Nie je to to isté! A nikdy, ale nikdy by ste nemali ísť spať s neodlíčeným make-upom! To je to najhoršie, čo svojej pleti môžete urobiť.

eggo glow prístroj na čistenie pleti

Druhý krok, teda čistenie pleti zvládneme aj rukami, ale skvelým pomocníkom môže byť aj sonický prístroj na tvár Eggo Sonic Skin. Je to prístroj, ktorý vďaka jemným vibráciám čistí pleť, odstraňuje odumreté bunky a čistí rozšírené a upchaté póry. 

Skvelé je, že je vyrobený zo silikónu, takže sa na ňom nezachytávajú žiadne baktérie. Je úplne vodeodolný a automaticky sa vypne. Na jedno nabitie vydrží cca 2 mesiace a má aj bezdrôtové nabíjanie. Po zapnutí si môžete vybrať z 5 stupňov rýchlosti podľa toho, aká intenzita vám na pleti vyhovuje.  

Aké sú teda jeho najväčšie výhody?

Okrem toho, že jemne čistí pleť a zbavuje ju nečistôt, vďaka vibráciám dopraje pleti aj masáž. Pleť je potom pekne vypnutá, spevnená, rozžiarená, hladká a vyzerá zdravo. Osobne musím povedať, že pleť vyzerá naozaj krajšie, navyše odkedy ho používam, cítim, že moja pleť je naozaj vyčistená. Vždy som si dávala na dvojfázovom čistení záležať, no až teraz mám pocit, že to naozaj dokonalé. 

Vybrať si môžete z troch farieb - ružová, modrá a fialová. V balení sa nachádza samotný prístroj, nabíjačka a kábel k nabíjačke. 

eggo glow prístroj na čistenie pleti
eggo glow prístroj na čistenie pleti

Pri čistení s Eggo môžete použiť akýkoľvek čprudkt určený na čistenie pleti, no Eggo má aj vlastný vegánsky "čistič". Je vhodný pre všetky typy pleti. Nevysušuje a nedráždi ani moju suchú pleť. Je vyrobený zo 100% certifikovaných organických a aktívnych zložiek.

Je špeciálne vyvinutý pre čistenie so sonickým prístrojom. Obsahuje ovsené bielkoviny, ktoré na pleti vytvoria ochranný film, kyselinu hyalurónovú, vitamín C a E, niacínamid.

eggo glow prístroj na čistenie pleti 
Za mňa teda naozaj výborná pomôcka na čistenie pleti. Odporúčam všetkými desiatimi, myslím, že kto raz Eggo vyskúša, tak bude určite spokojný. Zoženiete ho na príklad aj na e-shope NOTINO.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa!
 
| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx