nový rad produktov s obsahom konopného oleja, ktorý musíš vyskúšať

By Simona Dubravova - štvrtok, apríla 15, 2021

Upokojenie pleti, regenerácia, hydtratácia, vyživenie a zjemnenie pleti len s jedným produktom? Že nemožné? Toto všetko sľubuje nový rad od Dermacol Cannabis. Je 100% vegánsky a vhodný aj pre problematickú pleť. Znie to skvele, ale zváldne to všetko? Značka Dermacol je u mňa stálicou už roky a za ten čas priniesli na trh veľa skvelých produktov. Či už je to dekoratívna kozmetika, sprchovacie gély, telová alebo pleťová starostlivosť. Každý si u nich nájde to, čo potrebuje v super kvalite a za prijateľné ceny. Snáď skoro každá žena má od tejto značky niečo doma. Alebo sa mýlim? 

DERMACOL Cannabis
Nový rad Dermacol Cannabis bol vytvorený na upokojenie pleti, regeneráciu, hydtratáciu, vyživenie a zjemnenie pleti. Obsahuje konopný olej lisovaný za studena s vysokým obsahiom nenasýtených mastných kyselín. Prečo za studena? Tak sa zaručí aby látky obsiahnuté v produktoch ostali v čo najlepšej kvalite, teplo by ich mohlo zničiť. Je vhodný pre všetky typy pleti, od citlivej až po problematickú a je 100% vegan. Nájdete tu sedem produktov pre pleť ale aj telo -  hydratačný pleťový krém, balzam na pery, detoxikačná ílová maska, čistiaci pleťový krém, maslo na telo, telový krém a gél na intímnu hygienu. 

DERMACOL Cannabis

Upokojujúci hydratačný pleťový krém s konopným olejom
Na začiatok musím povedať, že ma veľmi prekvapila vôňa produktov. Mala som obavy, ale neoprávanene pretože tá vôňa je svieža a príjemná, krém má nádych šalvie. Okrem konopného oleja obsahuje aj argánový olej, kyselinu hyaluronovú a panthenol. Tieto látky zaistia hĺbkovú regeneráciu pleti. V zložení nájdeme aj rastlinné výťažky, a to konkrétne zo sedmokrásky, nechtíka a slamienky, lisované za studena. Pomôžu v boji proti začervenenia a detoxikujú pleť. Krém je veľmi príjemný, nepríde mi ani príliš mastný, pekne sa vstrebáva do pokožky a naozaj vytvára pocit hydratovanej a upokojenej pokožky.

Balzam na pery s konopným olejom
Veľmi príjemný balzam s jemnou vôňou po višniach. Obsahuje prírodné oleje a 100% prírodné farbivá. Na moje večne popraskané a suché pery je to naozaj záchrana. Okrem už spomínaného konopného oleja obsahuje aj olej z levandule, slnečnice a marhule. Kandelilový a karnaubský vosk zaistia, že pery zostanú vláčne, čo môžem potvrdiť. 

Zvláčňujúce a vyživujúce telové maslo s konopným olejom
Často sa pýtate na rozdiel medzi telovým maslom a telovým krémom. Líšia sa najmä textúrou - telové maslo je jemne našlahané a tuhšie, spravilda lepšie vyživuje pokožku. Ale niekomu skrátka len viac vyhovuje tuhšia konzistencia a preto siaha práve po telovom masle. Toto masielko cítiť naozaj jemne po šalvii, ktorá navyše pôsobí antisepticky, a teda protizápalovo. Obsahuje konopný olej a glycerín, ktorý veľmi dobre hydratuje pokožku, regeneruje ju a chráni. 

DERMACOL Cannabis

Telové mlieko s obsahom konopného oleja
Rozdiel medzi maslom a mliekom už poznáte, takže sa vrhneme na zloženie. Toto mliečko obsahuje okrem konopného oleja aj olej z olív a z hroznovým jadier, bambucké malso, extrakt z nechtíka a panthenol. Pokožku pekne hydratuje, nie je mastné a dobre sa vstrebáva. Ja osobne preferujem radšej maslá, ale toto telové mliečko je skvelé, pretože naozaj dobre hydratuje a poskytuje úľlavu od pocitu suchej a napnutej pokožky. 

Upokojujúca emluzia je vhodná na každodenné používanie. Udržuje správne pH, nedrážndi sliznicu intímnych partií. Obsahuje slnečnicový a olivový olej, ktorý pokožku hydratujú a chránia pred podráždením či nadmerním vysušovaním. 

DERMACOL Cannabis


Čistiaci zkľudňujúci krém na tvár
Tento produkt je z celého radu môj najobľúbenejší. Možno vás trošku zmiatlo slovo krém. Áno, je to čistiaci krém. Je úplne jemný a možno vám bude chvíľku trvať, kým si zvyknete na konzistenciu, ale naozaj stojí za to. Pleť krásne hydratuje a rozžiari. Ja ho používam ako druhý produkt v dvojfázovom odličovaní. 

Detoxikačná ílová maska
Posledným produktom je táto maska, ktorá obsahuje zelený íl, konopný olej a extrakt z koreňa kosatca. Tieto látky zbavujú pokožku nečistôt, odumretých zvyškov kože, prebytočného mazu a uvoľňujú póry. Panthenol pokožku zhydratuje. mne osobne tento produkt ako jediný nesadol ale ja mám naozaj veľmi veľmi suchú pokožku a maska je vhodná skôr na mastnejšie miesta na pleti. 

Na záver musím teda povedať, že tento nový rad ma veľmi prekvapil a produkty sú naozaj vydarené. Vône sa báť nemusíte, je jemmná, svieža a vonia poväčšine po šalvii. Určite stojí (minimálne) za vyskúšanie a verím, že neoľutujete.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx