čo odporúčam na suchú až veľmi suchú pokožku | Barnängen Oil Intense

By Simona Dubravova - sobota, apríla 24, 2021

Sú produkty, ktoré vyskúšate a ľutujete, že ste si ich vôbec kúpili. Potom sú produkty, ktoré vám síce sadnú, miniete ich, no nepresvedčili vás natoľko, že pri nich ostanete. No, a potom sú tú produkty, ktoré skúsite raz a kupujete si ich stále dookola, pretože ich vôňa, konzistencia a účinky hovoria za všetko. Ktorý prípad bude dnešný článok? Čo myslíte? 
Barnängen Oil Intense

Barnängen je švédska značka telovej kozmetiky a v preklade znamená "detské kvetinové pole". Bola zoložená v roku 1868 a v roku 1876 sa stala oficiálnym dodávateľom na kráľovský dvor. A tak sa kozmetika Barnängen stala jednou z ikonických švédkych značiek, ktorú si obľubili celé generácie. 

Ku mne sa produkty tejto značky dostali úplnou náhodou. No tak, ako som o značke predtým nič nevdela, po prvom použití som si povedala, len wow. Jemná a čistá vôňa, príjemná konzistenica a pokožka hladká ako obláčik. Odvtedy si rad Barnängen Oil Intense kupujem stále dookola. V zásobe mám aj Berry boost, no ten som ešte neskúšala. Prepdokladám však, že bude minimálne tak skvelý ako Oil Intense.

Celý rad Oil Intense je určený predovšetkým pre suchú až veľmi suchú pokožku. Majiteľky takéhoto typu pokožky vedia, že ju treba pravidelne dostatočne hydratovať a rozmaznávať. 

Barnängen Oil Intense

Áno, čítate správne. Ide o sprchový KRÉM. Konzistenciou je veľmi šetrný k suchej pokožke a po použití ju vždy zanechá na dotyk zamatovo jemnú. Rozdiel je teda v textúre, krém je jemnejší a menej pleť vysušuje ako klasický sprchový gél. Obsahuje 90% zložiek prírodného pôvodu a olej zo šípovej ruže. 

Barnängen Oil Intense 

Barnängen Oil Intense hydratačné telové mlieko

Pre ľudí so suchou pokožkou môže byť problém nájsť dobré telové mlieko, ktoré pokožku zhydratuje a zanechá ju jemnú a pružnú. Sama som vyskúšala množstvo krémov, no vždy sa vrátim práve k tomuto. Má ľahučkú textúru, nezanecháva mastný film a pokožka vonia po švédksych šípových ružiach. Vôňu ruží v kozmetike osobne moc nemusím, no táto je úplne jemná, nevtieravá a v tomto produkte ju úplne zbožňujem. Obsahuje 95% prírodných surovín. Olej zo šípovej ruže je plný antioxidantov a vitamínov. 

Barnängen Oil Intense

Barnängen Oil Intense hydratačný telový balzam

Telový krém alebo telový balzám má oproti mlieku hutnejšiu a jemnejšie našľahanú konzistenciu. Používam ho oveľa radšej, predovšetkým kvôli už spomínanej konzistencii, ktorá mi vyhovuje viac ako klasické telové mlieko, pretože mám pocit, že intenzívnejšie hydratuje pokožku. Obsahuje minimálne 95% prírodných zložiek.

Barnängen Oil Intense

Barnängen Oil Intense

A kedže väčšina otázok smeruje vždy na to, aký je rozdiel medzi telovým mliekom a balzamom/maslom, tak na fotke vyššie, je to myslím, vidieť úplne pekne. Naľavo telový balzam/maslo, napravo telové mlieko.

Ja teda tento rad Oil Intense od Barnängen zbožňujem a nemôžem inak, ako vám ho odporučiť všetkými desiatimi. Skúšali ste už niektorý produkt (aj z iného radu?)
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! 


    • Share:

    You Might Also Like

    0 komentárov

    Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx