desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov

By Simona Dubravova - utorok, novembra 03, 2020

S myšlienkou prerábky balkóna som sa pohrávala už od doby, ako sme sa nasťahovali do nového bytu. Samozrejme, veci sa dobre odkladajú, a presne aj toto bol ten prípad. Pomaly sa na prerábku zabudlo, až do tohtoročného leta, kedy sa to konečne podarilo. Predovšetkým vďaka priateľovým rodičom. Veľká škoda, že som si nespravila aj fotky "before", pretože by ste neverili, akou zmenou balkón prešiel. Zo žltého "odkladacieho priestoru" vznikol útulný biely a čistý priestor perfektný na relax.

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov

Vďaka tomu, že je balkón zasklený do neho nenaprší, udrží si akú takú teplotu a môže sa využiť ako skvelý priestor na pitie kávy či čítanie knihy. 

Veľmi som sa tešila na zariaďovanie tejto novej "izbietky" a okrem podlahy, ktorú ešte stále nemajú na sklade sa mi podarilo balkón zútulniť presne podľa mojich predstáv. Hojdačka, teplá deka, kožušinový koberec, stolček, sviečky a obrazy. OBRAZY! Keď sme si do obývačky zavesili prvýkrát obrazy desenio vedela som, že nám od nich ešte nejaké pribudnú. Tentokrát som volila béžové odtiene, ilustrácie a prírodné motívy. V poslednej dobe sa mi takéto farby veľmi páčia, a to nie len čo sa doplnkov týka. Konkrétne na balkón som dva obrazy umiestnila na stôl a jeden na zem.

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov
 
Rada by som vám však ukázala aj ostatné obrazy, ktoré som rozmiestnila po byte. Ako sa ale hovorí, v jednoduchosti je krása, a preto som zvolila aj plagáty s nápismi. Jeden s textom "Do more what makes you happy" sa mi hodil na stolček k difúzeru, ostatné išli na stenu do obývačky. Je naozaj neskutočné, ako obrazy zmenia celkový dojem. 
 
KVALITA NA PRVOM MIESTE
Plagáty sú veľmi kvalitné tlačou aj papierom. Na stránke si viete navoliť rôzne rozmery podľa vašich predstáv a viete si k k nim kúpiť rovno aj rámy. Biele, hnedé či čierne drevo, zlatý alebo strieborný rám. nech už sú vaše požiadavky akékoľvek, z toho množstva motívov si vyberie snáď každý. Ak sa neviete rozhodnúť, môžete si kúpiť už vopred vyskladané zostavy obrazov prípadne si takúto zostavu môžete vytvoriť v nástroji na vytvorenie obrazovej steny.  Balík vám príde starostlivo zabalený, takže sa nemusíte báť poškodenia. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať viem, že vám zásielka príde domov naozaj rýchlo. Od potvrdenia objednávky mi bol balík doručený presne na 4. deň. Pri objednávke na 39eur máte poštovné ZDARMA.
 
Rada by som vyzdvihla aj pozitívny prístup k životnému prostrediu. Za každý jeden strom, ktorý bol použitý pri výrobe obrazov sa zasadia dva nové. Navyše tieto použité stromy sú zo zodpovedného hospodárstva.

 Ak by sa vám niečo zo stránky zapáčilo, môžete využiť aj zľavový kód "SIMONAXDESENIO", ktorý vám dá 25% zľavu na stránkach desenio. Platí od dnes 03.11. do 05.11.2020. Neplatí však na kategóriu handpicked, personalizoavné obrazy a rámy. Sledujte @desenio na instagrame pre viac inšpirácie.

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov

desenio & obrazy, ktoré podčiarknú váš domov






Prikladám vám aj názvy plagátov, ktoré som vám v dnešnom článku ukázala:

 Soft Abstract Lines No2 (21x30)

In the Reeds No2 (30x40)

White Palm Leaves (30x40) 


What Makes You Happy (30x40)

 

Beige Botanical No2 (30x40) 

Artful Lines No2 (30x40)

Abstract Reeds No1 (50x70)

Beige Reeds No2 (30x40)  

Artful Lines No2 (30x40)

 

 Tento príspevok vznikol vďaka spolupráci s Desenio

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa!

 

  

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx