prečo používať sonickú kefku na tvár?

By Simona Dubravova - utorok, októbra 20, 2020

Dnešná doba nám na trhu ponúka obrovské množstvo rôznych produktov a pomôcok pre krásnu a zdravú pleť. Na jednu stranu je to fajn, pretože každý si tu má možnosť nájsť to pravé orechové, no pre niekoho môže byť ťažké vybrať si ten správny produkt, keďže na výber je toho veľa. V poslednej dobe zažívajú veľký boom práve čistiace kefky na tvár a sľubujú, že pleť bude po pravidelnom používaní nielen krajšia ale aj zdravšia. Je to pravda? Už niečo vyše roka používam sonickú čistiacu kefku na tvár a v dnešnom článku sa dozviete, či sa oplatí do jednej investovať.
 
prečo používať sonickú kefku na tvár? 
PREČO JE ČISTENIE PLETI DÔLEŽITÉ?
 
Čistenie pleti je pre zdravú a krásnu pleť samozrejmosťou. Niektoré ženy si myslia, že ak sa nelíčia, nie je potrebné aby si pleť čistili. To je, samozrejme, chyba. Pretože pri čistení z pleti neodstraňujeme len zvyšky make-upu ale aj rôzne nečistoty či odumreté bunky, ktoré by nám neskôr mohli v najlepšom prípade upchať póry. 
 
Okrem večerného čistenia by ste na pleť nemali zabudnúť ani ráno. Aj počas noci sa na nej totiž zachytia čiastočky nečistôt. Pre suchú pleť sú najvhodnejšie čistiace krémy alebo oleje, na mastnú čistiaca pena a pre normálnu pleť napríklad micelárna voda.

Pre dokonalé vyčistenie si ale vieme pomôcť aj šikovnými pomocníkmi. Čistiace kefky sa v poslednom období stali veľmi obľúbenou pomôckou. SkinVigorate Sonic Čistiaci sonický prístroj na tvár od Mary Kay je už vyše roka mojím pomocníkom číslo jedna. 

prečo používať sonickú kefku na tvár?


MARY KAY SKINVIGORATE SONIC

Čistiaca kefka na tvár využíva sonickú technológiu, ktorá zaručí dokonalé vyčistenie pleti za 60 sekúnd. Dokáže odstrániť o  štyridsať percent viac nečistôt, kožného mazu, make-upu, prachových častíc či usadenín než bežné umývanie.

Kefka je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a vie vyčistiť aj ťažko dostupné miesta na tvári či krku. Zariadenie je dobíjacie, a obsahuje oscilačnú kefkovú hlavicu, ktorá vďaka 12 000 vibráciam za minútu zabezpečuje hĺbkové čistenie. Jeden cyklus čistenia trvá 60 sekúnd, pričom si viete nastaviť aj intenzitu troch rýchlostí. Mne vyhovuje jemné čistenie, no zvoliť si môžete ešte štandardné a maximálne. 
 
Prístroj sa nabíja pomocou USB kábla, kontrolka na červeno vás upozorní, že prístroj treba nabiť.  Pri plnom nabití by kefka mala vydržať tridsať dní -  ak ju používate dvakrát denne po dve minúty (štyri minúty denne). Za mňa teda výdrž perfektná, pretože mi na jedno nabitie vydržala niečo cez dva mesiace. Môže sa používať v kúpeľni aj v sprche, no úplne ponorenie do vody sa neodporúča. Náhradné čistiace hlavice si viete dokúpiť v balení po dvoch.

BOHATÉ PRÍSLUŠENSTVO - MASÁŽNA HLAVICA

K hlavici sa dá dokúpiť aj Mary Kay masážna hlavica Skinvigorate Sonic, ktorá maximalizuje účinky séra. Počas dvojminútovej masáže tváre a krku s 24 000 sonickými mikromasážnymi pohybmi. Ja masážnu hlavicu na tvár používam večer, a je to veľmi príjemné, hlavne po náročnom dni. Používam ju spolu so sérom TimeWise Repair. Spevňuje pokožku tváre a krku, rozjasňuje ju a zjednocuje. Pokožku mám po použití vždy jemnú na dotyk a pekne vypnutú, hydratovanú, pretože obsahuje aj kyselinu hyalurónovú. 
 
prečo používať sonicku kefku na tvár?
 
prečo používať sonickú kefku na tvár?
 

 

AKO HODNOTÍM SONICKÚ ČISTIACU KEFKU NA TVÁR?

So SkinVigorate Sonic som veľmi spokojná. Používa sa veľmi jednoducho. Ja osobne si najskôr make-up odlíčím olejovým odličovačom, v druhom kroku si na tvár nanesiem čistiaci gél a vyčistím pleť sonickou kefkou. Umyjem vodou, nanesiem hyalurónové sérum a použijem masážnu hlavicu Skinvigorate Sonic. Podľa potreby nanesiem ešte sérum s vitamínov C (večer) a hydratačný krém. Kefka sa dá jednoducho nasadiť aj odobrať, a stačí ju dobre umyť a nechať voľne vysušiť. SkinVigorate Sonic používam vyše roka a je to skvelý pomocník, do ktorého sa oplatí investovať, pretože najlepšia investícia je do seba a do krásnej zdravej pleti. Vyskúšala som aj sonickú kefku inej značky, no vrátila som sa k Mary Kay, pretože mi vyhovovala viac.

prečo používať sonickú kefku na tvár?

prečopoužívať sonickú kefku na tvár

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa!



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx