tvoríme si spomienky | desenio

By Simona Dubravova - piatok, januára 31, 2020

Výnimočné chvíľe stoja za zvečnenie a za to, aby sme si ich pripomínali denne. Zhmotnené spomienky sú pekným pripomenutím, a v tomto prípade aj štýlovým doplnkom. Keď sme si spoločne zariaďovali byt, jedna stena v obývacej izbe ostala prázdna a vedela som, že raz tam zavesíme obrazy. Prezerala som si rôzne inšpiráacie a pomaly som si dávala dokopy svoju predstavu. Kedže ja personalizované veci môžem, pretože sa mi k nim viažu aj pekné spomienky, uberala som sa predovšetkým týmto smerom. Minimalistické, čierno-biele, naše. To sú prvé tri slová, ktoré mi napadnú pri pohľade na stenu, ktorá už viac nie je len biela, ale zaplnili ju obrazy, ktoré verím, že budú o pár rokov krásnou pripomienkou tohto nášho najkrajšieho obdobia.
kvalitné plagáty na stenu v ráme



VÝNIMOČNÉ CHVÍLE 
si treba pripomínať

Pre mňa je rodina všetkým, je symbolom šťastia, domova, lásky. A v tomto duchu som sa snažila ladiť aj našu zostavu - my traja. Nebolo to zrovna jednoduché, pretože na DESENIO je také množstvo plagátov, že som si sama nevedela vybrať, no napokon sme to spoločne zvládli. Každý jeden z obrazov má pre mňa (vlastne pre nás) svoj vlastný vyznam. Najväčší, personalizovaný obraz OUR FAMILY symbolizuje našu malú rodinku. Zachytáva pre mňa jeden z najdôležitejších okamihov v živote. Rovanko tak sme v tejto kategórii objavili aj Oliverove znamenie zverokruhu, ktoré pôvodne malo vysieť v spálni nad postieľkou. Napokon sa nám ale zápačilo práve to, že je trochu iné ako zvyšok a dotvára tak nejak pekný celok.

Ručne písané, elegantné LOVE nemôže chýbať, zvyšok je už len čiernobiely z kategórie WATERCOLOR. Rámy na obrazy sme vyberali tak, aby nám ladili aj s nábytkom, a teda ostali sme klasicky pri čiernej a bielej. Na výber sú však aj medené rámy, čierne, kovové, biele, hnedé, dubové... Už teraz viem, že táto objednávka nebola posledná, pretože som tam našla napríklad plagáty a obrazy pre deti do detskej izby. Rôzne písmenka, zvieratká či texty.

plagáty v škandinávskom štýle

NAJŠIRŠIA PONUKA PLAGÁTOV
škandinávsky a interierový dizajn

Na stránke nájdete čistý a vkusný škandinávsky štýl, ktorý zapasuje do každej miestnosti. Plagáty sú vytlačené na kvalitnom papiery a doručené vám budú vo valcovitom tubuse, aby sa predišlo poškodeniu. Na výber máte kategórie ako ilustrácie, zvieratá, mestá, mapy, móda, kalendáre 2020 či vintage v rôznych veľkostiach, od najmenších 13cm x 17cm až po 70cm x 100cm. Veľmi zaujímavá je aj kategóra už "hotové zostavy", kde sa môžete inšpirovať a vidieť, ako obrazy vyzerajú v rôznych kombináciách. Kategórie sú rozdelené prehľadne, takže ľahko nájdete čo hľadáte. Často sa aj aktualizuje ponuka a pribúdaju stále nové položky.

Ak by ste si aj vy chceli objednať niečo pekné z desenio.sk, môžete využiť môj zľavový kód “LIVEINFOXWORLD10”, s ktorým získate zľavu - 10% na plagáty zo stránky (neplatí na rámy, personalizované plagáty). Kód platí od 31.01. do 3.02., navyše v tomto dátume tam už prebiehajú zľavy -25%, ktoré môžete kombinovať s kódom odomňa, čo vám už može urobiť peknú konečnú sumu. Pre viac informácii nezabudnite sledovať @desenio aj na instagrame.

personalizované obrazy na stenu

kvalitné čiernobiele plagáty na stenu v ráme

najširšia ponuka plagátov
*SPONZOROVANÝ ČLÁNOK

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, či aj vy máte radi takýto škandinávksy štýl. Využijete/využili ste zľavový kód?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx