aj pleť potrebuje detox

By Simona Dubravova - utorok, júla 02, 2019

Ruch veľkomesta prináša aj odvrátenú stránku, ktorá sa podpíše predovšetkým na našej pleti. Smog, čiastočky prachu a voľné radikály, ktoré prijímame zo znečisteného ovzdušia prenikajú do našej pokožky a usádzajú sa do pórov. Po UVA a UVB žiarení je práve toto najväčším strašiakom pre našu pleť. Preto je veľmi dôležité, aby sme ju chránili a starali sa o ňu. Možno ste to nevedeli, ale pokožka má veľmi dobrú pamäť a všetko nám raz zráta. Nie len to dobré, ale aj to zlé.
aj pleť potrebuje jarný detox
Čistenie pleti by sa malo stať naším každodenným rituálom. Zbavíme tak pleť nečistôt, ktoré sa nám postupne usádzajú do pórov a upchávajú ich. Prejaví sa to až po čase, keď už je neskoro. Preto je oveľa lepšou voľbou predchádzať im.


3 INGREDIENCIE..
Účinné a  overené

Nivea prišla s radom Urban Skin Detox zameraným na čistenie pleti do hĺbky. Obsahuje tri hlavné účinné ingrediencie, ktoré ju vyčistia a chránia -  čierna ryža, prírodný íl a zelený čaj.
Čierna ryža bola v minulosti používaná výhradne kráľovskou rodinou. Je obľúbená vďaka jej detoxikačným schopnostiam a pomáha chrániť pleť pred zanesením a upchávaním pórov. Ak sa kombinuje so zeleným čajom, pomáha pri hĺbkovom čistení pleti. Prírodný íl si zas dokáže poradiť s prachom a nečistotami, ktoré sa zachytia na pleti. 
detox pre pleť s novinkami od URBAN SKIN DETOX



3 KROKY KU KRÁSNEJ PLETI?
Nie je nič jednoduchšie

Prvým krokom je odstránenie make-upu a nečistôt, ktoré sa počas dňa na pleti zachytili. S tým si hravo poradí Micelárna voda Urban Skin detox. Je vhodné ju používať aj ráno a večer na hĺbkové čistenie pleti. Je veľmi príjemná a zbytočne nevysušuje, takže je vhodná na všetky typy pleti.
Micelárna voda Urban Skin detox

Druhým krokom nie je nič iné, ako Detoxikačný ílový čistiaci krém URBAN SKIN DETOX 3v1. Ja som si ho obľúbila predovšetkým kvôli jeho multifunkčnosti. Dá sa využiť na 3 spôsoby a to:
  • ako čistiaci krém, ktorý má protizápalové účinky a odstráni nečistoty
  • ako peeling pomôže odstrániť odumreté bunky z pokožky a uvoľňuje póry
  • ako maska na vyhladenie pleti.

Detoxikačný ílový čistiaci krém URBAN SKIN DETOX 3v1

No a posledným krokom je Zlupovacia zmatňujúca maska URBAN SKIN DETOX.  Upchaté póry, nečistoty či suchá pokožka - nie je nič s čím by si maska neporadila. Stačí ju zlúpnuť a užívať si pocit čistej pokožky. Dobre sa s ňou pracuje, hlavne zlupovanie ide jedna radosť. 
Zlupovacia zmatňujúca maska URBAN SKIN DETOX

Zlupovacia zmatňujúca maska na upchaté póry ale aj suchú pleť

Netreba všetky tri kroky aplikovať naraz, sami uvidíte, ako často a aká kombinácia vám vyhovuje. Micelárnu vodu a čistiaci krém môžete používať denne, peeling 1x až 2x do týždňa. Dávajte pozor, aby ste pri ňom pleti neuškodili, preto si tvár peelingujte veľmi opatrne a jemne.
3 jednoduché kroky pre detox pokožky

Okrem toho, v rade Urban Skin nájdete aj denný a nočný krém. Oba krémy sú vhodné na všetky typy pleti. Hydratujú pokožku až 48 hodín. Ľahko sa roztierajú a pekne sa vstrebú, nezanechávajú mastný film. Za mňa úplne must have produkty na leto.

Antioxidačný denný krém 
Urban skin defence 

krásne pokožku hydratuje a podporuje jej obranný systém vďaka obsahu kyseliny hyaluronovej, bio zeleného čaju a antioxidantov. Krém má aj ochranný faktor 20, takže vás chráni pred škodlivým žiarením. Chválim hlavne príjemnú textúru a sviežu jemnú vôňu, ktorá neprekáža.

Antioxidačný nočný krém 
Urban skin good night detox mask

obohatený o bio zelený čaj, antioxidanty a tiež kyselinu hyaluronovú, ktoré sa postarajú o regeneráciu a hydratáciu pokožky tváre. Kým vy spíte, krém detoxikuje a obnovuje obrannú bariéru pleti. 
Denný a nočný antioxidačný krém a maska na pleť

Veľmi sa teším, že vznikol tento rad, pretože stačí naozaj pár krokov ku krásnej pleti, predovšetkým v tejto rýchlej dobe. A ja, ako novopečená matka na materskej, ktorá nemá vlastne skoro na nič čas, a už vôbec nie na seba, oceňujem multifunkčné produkty!

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, či poznáte tento rad URBAN SKIN DETOX alebo ste už stihli aj tieto produkty vyskúšať? 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Zkoušela jsem tu masku na noc, ale moc mi nevyhovovala. Ale určitě na řadu nezanevřu a vyzkouším i něco dalšího :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zrovna z tejto sady chcem skúsiť tú micelárku a zlupovačku. Inak veľmi sa mi páči to tvoje kimono (? :D).

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx