výnimočné ženy

By Simona Dubravova - nedeľa, marca 03, 2019

V našom živote sa premelie veľa ľudí a veľa žien, ktoré nás denodenne inšpirujú. Každá z nich je niečim iná, odlišná od tej druhej. No vždy sa nájde nejaká, ktorá je pre nás osobne výnimočná. Či už je to maminka, babka, kamarátka, sestra, či úplne neznáma žena, ktorú sledujeme len na instagrame. Koľkokrát ste si povedali, že tú ženu obdivujete? Chcete byť ako ona, nechápete ako to všetko zvláda. Ženy sú silné, aj keď o tom možno nevedia. Všetky sú výnimočné, a treba im to pripomínať. Predovšetkým slovami a skutkami, no nebudeme si klamať, poteší aj malý darček či kvetina. Tie prvé dve musíte zvládnuť sami, s darčekom vám pomôžem možno aj ja. Ak máte chuť potešiť tú "svoju výnimočnú ženu", 8. marca je na to perfektný čas - v kalendári svieti sviatok Medzinárodný deň žien. 

výnimočné ženy - výnimočné darčeky Oriflame

Nezvyčajná kytica kvetov? Dá sa poňať aj inak, veď posúdte sami. V limitovanej edícii Bunch of Love, nájdete kombináciu jarných kvetov so sviežou kvetinovo-ovocnou vôňou. Balenie zaujme hneď na prvý pohľad, farby a vôňa navodia už jarnú náladu. Set sprchového gélu a krému na ruky môžete doplniť ešte mydlom v rovnakom dizajne. 

tipy na darčeky k MDŽ

Voňavá sada s luxusnou vôňou Miss Giordani Intense určite narobí kopec radosti. Kvetinová ovocná drevitá vôňa, v ktorej sa snúbi nerol, fialová gardénia a tóny pižma. Čierny obal navodzuje vo mne pocit luxusu, ktorý sa znásobí, keď si pričuchnem k vôni. V sade nájdete telové mlieko, sprchovací krém a parfumovanú vodu. Pre mňa je táto kombinácia trefou do čierneho!

tipy na darčeky k MDŽ

tipy na darčeky k MDŽ

A čo tak kabelka? Nemuste minúť majland za značku, stačí sa trošku popozerať a nájdete skvosty aj za málo peňazí. Jemne púdrová straroružová farba, trendy kruhový tvar a extravagantný kovový kruh. To je novinka zo sviežej jarnej kolekcie. Som si istá, že kabelka True Romace poteší nejednú z nás. A navyše, my ženy máme rady praktickosť. A to táto kabelka spĺňa. Dá sa totiž nosiť na dva spôsoby - do ruky aj na plece. 

tipy na darčeky k MDŽ

Každá žena chce byť krásna. V prvom rade sa tak musí cítiť ona sama a až potom ju tak začne vnímať aj okolie.  Čo by vám urobilo najväčšiu radosť? Najnovšsí katalóg Oriflame 04-2019 nájdete aj online, už si stačí len vybrať a potešiť seba alebo niekoho vo svojom okolí.  

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, kto je pre vás výnimočnou ženou. Oslavujete MDŽ?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. podľa mňa tá kabelka by potešila aj teba :) úplne mi k tebe pasuje :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oriflame neobjednávám, ale sakra! Ty obaly jsou teda nádherný! Fakt moc se mi líbí ty luxusně udělaný flaštičky, lahvičky a i ta kabelka je moc hezká💕.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne novinky má teraz Oriflame, po tej kabelke som tiež pokukovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To jsou moc krásné novinky, i já potěším výjimečné ženy v mém okolí nějakou maličkostí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hezké věci, určitě bych něco pro maminku vybrala. A ta kabelka je moc pěkná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Musím uznat, že mě tyhle novinky zaujaly :-) a líbí se mi.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Novinky z Oriflame jsou úžasné :) Ten sprchový gel voní božsky a ještě jsem zvědavá na ten nový pečující makeup, bohužel si ted nevzpomenu na název :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od oriflame jsem neobjednávala několik let, ale tohle? Tak luxusní sada? Wow. Krásné kousky:-).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx