produkty, ktoré sú trefou do čierneho

By Simona Dubravova - piatok, novembra 16, 2018

Krásny deň vám želám žienky! Čierna patrí medzi moje obľúbené farby na oblečení, no a momentálne už aj v kozmetike. Horšie sú na tom čierne bodky, tie teda v láske nemám. Ale kto áno, všakže?  A práve tento nový rad bojuje aj proti nim. Traja šikovní pomocníci, ktorí majú svoje miesto u mňa na poličke, a možno si získajú aj vás. Viac sa dočítate v celom článku. 
produkty, ktoré sú trefou do čierneho

Nový rad obsahuje tri produkty a to: zlupovaciu masku, bázu pod make-up a pleťový gél. Krásne a elegantné čierne obaly zaujmú už na prvý pohľad. A nie len obaly sú čierne! Ale aj ich obsah. No báť sa nemusíte, krém aj báza sa pri nanesení na pleť zmenia na priesvitné. Rad je určený na zmiešanú a problematickú pleť, ktorá ma sklon k akné. 

Dermacol BLACK MAGIC

Dermacol Black Magic gél
zmatňujúci a hydratačný gél

Po otvorení gélu som bola prekvapená predovšetkým čiernou hmotou v kelímku a v druhom rade príjemnou vôňou. Po nanensení na pleť je gél priesvitný, má jemnú a ľahkú textúru a pekne sa vstrebe, takže na pleti nezanecháva rušivý povlak. Redukuje tvorbu kožného mazu, zmenšuje rozšírené póry a celkovo pleť vyhladí a zjemní. Ak máte akné a podráždenú pokožku, aloe vera a vitamín B3 pomôže toto podráždenie zmierniť. Používať ho môžete ráno aj večer, no ja som ho používala len ako denný krém a skôr sporadicky - keď sa na mojej pleti objavil nejaký ten problém. Je skvelý aj ako podklad pod make-up. Gélik môžem len odporučiť

Dermacol Black Magic gél zmatňujúci a hydratačný gél

Dermacol Black magic báza pod make-up
zmatňujúca báza s aktívnym uhlím

Aby make-up vydržal na svojom mieste počas dňa čo najdlhšie, je potrebné, aby sme použili aj kvalitný základ a pripravili tak pleť na líčenie. Táto báza pod make-up pleť pekne zjednotí, vyhladí a zmatní. Obsahuje aktívne čierne uhlie, ktoré osvieži a zároveň pokožku vyhladí. No a môžme nanášať make-up, ktorý sa vďaka tejto báze nebude počas dňa usádzať v póroch. Opäť je tekutina vo flakóniku čierna, no po nanesení na pleť bude priesvitná. 

Dermacol Black magic báza pod make-up zmatňujúca báza s aktívnym uhlím

Dermacol Black magic maska
čierna zlupovacia maska

Klasická čierna zlupovacia maska, ktorá obsahuje aktívne čierne uhlie a aloe vera. Je skvelá na T-zónu, kde je väčšinou najviac čiernych bodiek. Odstraňuje masnotu, odumreté kožné bunky a detoxikuje pleť. Čo ma ale veľmi prekvapilo je fakt, že pri pravidelnom používaní naozaj pomôže s černymi bodkami. Nanášame tenkú rovnomernú vrstvu na vyčistenú pleť, necháme pôsobiť tak 20 minút (alebo pokiaľ nezaschne) a zlupneme. Prvý krát mi dala celkom zabrať, pretože som naniesla príliš tenkú vrstvu, ktorá sa mi nedala dobre zlupovať. Ale poradila som si jednoducho - zmyla som ju teplou vodou. 

Dermacol Black magic čierna zlupovacia maska

Dermacol Black magic čierna zlupovacia maska

Dermacol BLACK MAGIC

BLACK FRI-YAY!

Pre milovníkov čiernej mám ale ešte jednu super správu. V dňoch od 19.11. do 25.11.2018 bude na notino.sk prebiehať BLACK FRIDAY. Čakajú na vás zľavy až 70% a pri nákupe nad 50eur aj poštovné zdrama. Ja sa už veľmi teším pretože potrebujem dokúpiť darčeky na Vianoce pre blízkych, a toto je perfektný spôsob ako pri tom aj ušetriť. Medzi zľavnenými značkami bude aj Dermacol a ak vás zaujali produkty z dnešného článku, môžete si ich uchmatnúť za super ceny.

BLACK FRIDAY na NOTINO.SK

produkty, ktoré sú trefou do čierneho

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, či sa chystáte nakúpiť si počas BLACK FRIDAY. Využívate takéto akcie a nakupujete cez zľavy? Kľudne mi napíšte, kči ste už skúšali tento nový rad od Dermacol alebo či vás produkty zaujali . :)
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. ja tie tvoje fotky milujem! :) originálne, krásne a hlavne tebe to tak pristane a si veľmi fotogenická :)
    s produktami nemám skúsenosť, ale rozhodne by som ich vyskúšala lebo mám rada takéto čierne masky a prekvapila ma čierna báza a krém :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám doma bázi a masku a hodně mi připomíná Pilaten, jen teda o hodně víc voní :-) dávám si ji hlavně na T-zónu, aby mi nedepilovala tváře :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta báze pod make-up by mě teda zajímala :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. taketo produkty uplne milujem :)) osobne som velmi dlho používala dark angels od lushu ako peeling a ten obsahuje aktivne uhlie tiez :3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ooo z tých fotiek nemôžem <3 úžasné, a túto radu som ešte neskúšala, no asi to zmením ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dokonalé fotky. :-) Mco Ti to na nich sluší. :-) Tyhle novinky jsem ještě nezaznamenala a to sleduji docela dost beauty bloggerek i na Instagramu. :-) Všimla jsem si, že černé produkty s aktivním uhlím se nějak rozmohly. :-D I já mám momentálně na blogu článek, kde se jeden černý kosmetický produkt vyskytuje. Akorát nevím, jestli to fakt pomáhá díky uhlí. Třeba slupovací maska mi nikdy nepřišla nic moc. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To vypoadá na krásné novinky od Dermacolu! Máš krásné fotky jako vždy :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Supeer fotky :) moc se mi líbí, jak si produkty nafotila :-) tuhle černou řadu musím vyzkoušet. Moc jsi mě na ní nalákala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krasne fotky, maska je super:).

    Mej se krasne!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx