ako ušetriť na darčekoch | Oriflame 17/2018

By Simona Dubravova - pondelok, novembra 26, 2018

Ešte síce nie je ani december, ale zostáva nám už len menej ako mesiac do Vianoc. A všetci veľmi dobre vieme, že aj keď je to ešte pomerne dosť času, ani sa nenazdáme a budú tu. Minulý článok som písala o tom, či je dobré darčeky kupovať v predstihu, no a dnes by som sa zamerala na tému, ktorá je veľmi podobná a užitočná, najmä ak máte veľa blízkych a známych, ktorých chcete potešiť.  Teraz nechcem, aby tento článok vyznel nejako povrchne a materialisticky, veď Vianoce sú hlavne o rodine pokope, pohode a šťastných chvílach s blízkymi. To áno, ale ak sa rozohodnete ich aj niečim potešiť a zároveň neminúť majland, poďte si prečítať zopár tipov ako sa dá pri nakupovaní darčekov ušetriť.
ako ušetriť na darčekoch | Oriflame 17/2018

VYBERAJTE LIMITOVANÉ EDÍCIE
Vianočné edície s vôňou, pri ktorej viete, že už sa bližia sviatky. Obaly, ktoré vás hneď naladia na tú pravú nôtu. Podľa mna sú takéto produkty veľmi pekný darček, pretože ich počet je limitovaný a dizajn väčšinou aj jedinečný. Sama ich vyhľadávam a počas zimy aj kupujem. Napríklad pri limitke Apple & Cinnamom krém na ruky a Mydlo s očarujúcou vôňou škorice a jabĺčka nešliapnete vedla. Veď napokon práve táto aróma je typicky Vianočná. Krémik je hydratačný, prevonia ruky a dobre sa vstrebáva. Mydlo ruky nevysušuje a táto dvojica určite poteší. Nájdete ich na strane 9.

Oriflame mydlo a krém s vôňou jablka a škorice str. 9

NAKUPUJTE VÝHODNÉ (KOZMETICKÉ) SETY 
Predovšetkým počas sviatkov sa obchody a značky predbiehajú v tom, kto ponúkne lepšie a výhodnejšie sety kozmetiky. No a práve tie sú častokrát za veľmi dobrú cenu. Samostatné produkty by vás vyšli omnoho viac a takto máte veľa muziky za málo peňazí. Pre (nielen) milovníkov avokáda odporúčam vyskúšať Sprchovací krém Love Nature a Krém na ruky s avokádovým olejom, ktorý je známy pre svoje regeneračné a utišujúce vlastnosti. Set nájdete na strane 17.

Oriflame hydratačný krém na ruky s avokádovým olejom a sprchovací kkrém s avokádom Love Nature str. 17

Počas zimy sa treba starať aj o nôžky. Okrem toho, že sa nikomu nepáčia suché a popraskané päty, niekedy to môže byť aj dosť bolestivý problém. Počas leta ich síce ukazujeme omnoho viac ako v zime, no práve v tomto období sa im treba venovať ešte o niečo lepšie. Ďalším tipom pre vás je teda aj tento set, ktorý obsahuje Pilník na nohy To You a Nočný hydratačný krém na nohy Feet Up Comfort s avokádom a aloe vera. Krém je plný antioxidantov a mastných kyselín, vďaka ktorým je pokožka nôh hydratovaná, zjemnená a regenerovaná. Aloe vera je bohaté na vitamíny a minerálne látky. Inšpirujte sa prírodou, ktorá vie, čo robí. Najdete na strane 101.

Oriflame nočný hydratačný krém na nohy Feet Up Comfort a Pilník na nohy To You str. 101

POZERAJTE NA ZĽAVY
Ako inak ušetriť, ak nie na zľavách? Prinzám sa, že ja sa nakupovaniu počas roka vyhýbam a zľavy využívam tiež len zriedka. Je to pre to, že mám doma dosť vecí a nakupujem, len keď niečo naozaj potrebujem. Ale pred Vianocami sa pozerám predovšetkým po zľavnených produktoch. Je to skvelý spôsob ako ušetriť. Siahnem teda aj po produktoch, ktoré by som možno práve kvôli vyššej cene prehliadla. Takto som sa dostala aj k radu Eco beauty. Tonizačná voda EcoBeauty obsahuje harmančekovú a ružovú vodu v bio kvalite, Je osviežujúca a má veľmi príjemnú vôňu. Je bohatá na antioxidanty a neobsahuje parabény. Hydratáciu a výživu zabezpečí Pleťový krém Ecobeauty s olejom z arktickej brusnice a rakytníka. Je obohatený o prírodné oleje bohaté na antioxidanty, vitamín E a esenciálne mastné kyseliny. Tieto zabezpečujú výživu pleti, ktorá je potom hladká, jemná a rozjasnená. Nájdete na strane 109.

Oriflame Tonizačná voda Ecobeauty a Pleťový krém Ecobeauty str. 109

LUXUSÝ VZHĽAD ZA SKVELÉ CENY
Produkty, ktoré vyzerajú luxusne nemusia vždy stáť majetok. Giordani Gold je skvelou voľbou. Ich obaly, kvalita a cena sú neodolateľné. Sama mám GG veľmi rada a používam od nich kopu kozmetiky, pretože je naozaj kvalitná. O zakrytie drobných nedostatkov sa skvele postará Korektor Giordani Gold Secret. Má veľmi jemnunkú zamatovú textúru, s ktorou sa veľmi dobre pracuje, dobre kryje a nezachádza do vrások. Dá sa aj vrstviť a nevytvára suché miesta. Je určený aj na citlivú pokožku okolia očí a je obohatený o omladzujúci rastlinný výťažok. Celkový make-up skvele doplní rúž. Máte radšej matný alebo saténový? Ja som si vybrala Matný rúž na pery Giordani Gold Iconic Matte. Má krémovu textúru aj naprik tomu, že finish je matný. Farba je výrazná a dobre pigmentovaná. Pery nevysušuje a je obohatený o argánový olej. Korektor nájdete na strane 134 a rúže na strane 137.

Oriflame Korektor Giordani Gold secrets str. 134 a Matný rúž na pery Giordani Gold Iconic matte str. 137

Produkty z dnešného článku si môžete prezrieť aj v aktuálnom katalógu Oriflame (26.11.-16.12.), ktorý najdete aj online TU. Máte aj vy nejaké vlastné tipy, ako ušetriť pri kúpe darčekov? Ak áno, sem s nimi! :-)

ako ušetriť na darčekoch | Oriflame 17/2018

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, či aj vyvyužívate zľavy a výhodné sety. Kľudne mi napíšte, či ste už skúšali tieto produkty alebo či vás niektoré produkty zaujali . :)
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Nejvíce mě zaujaly ty avokádové produkty :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx