jarné novinky MARY KAY

By Simona Dubravova - nedeľa, mája 14, 2023

Opäť tu mám oddychový článok s názvom jarné novinky 2023 Mary Kay. Priznám sa, že väčšina produktov, ktoré denne používam nesie názov tejto značky. Nielenže majú inovatívne a účinné produkty v oblasti dermokozmetiky, značka je veľmi obľúbená vďaka dekoratívnej kozmetike, podľa ktorej ju pozná väčšina z vás. A práve z "dekoratívky" máme pár noviniek, vrátane nových odtieňov obľúbených tekutých rúžov. Poďte sa so mnou na ne bližšie pozrieť.

jarné novinky MARY KAY

Týmto novinám sa venovala aj Veronika z blogu Make up by Veo, tak môžete pozrieť aj jej pohľad na novinky, článok má veľmi pekne spracovaný. 

S pomaličky približujúcim sa teplým počasím nám to v prírode už hrá farbami, a práve také sú aj novinky, ktoré vám dnes ukážem. Dva nové odtiene tekutých rúžov, duo bronzer a nakoniec multilíčidlo, ktoré využijete na viac spôsobov. 

jarné novinky MARY KAY

jarné novinky MARY KAY

Krémové multi-líčidlo na pery a tvár
Ak obľubujete všestranné líčidlá, ktoré majú hneď niekoľko praktických využití, tak toto multi-líčidlo budete milovať. Využiteľnosť má ako lícenka na tvár alebo kľudne ho naneste aj na pery. Podľa mňa sa dá využiť aj ako očný tieň, keďže konzistencia je naozaj jemná a krémová. Farby sa dajú jednoducho medzi sebou kombinovať, a keď som spomínala krémovú textúru, tak ešte dodám, že je obohatená o vitamín E. Ja ich mám v odtieňoch Peach shimmer a Mavue shimmer, no k dispozícii sú ešte ďalšie dva odtiene, a to Spiced berry a Luxe Lilac.

jarné novinky MARY KAY

Duo krémový brozner
Podobný brozner už Mary Kay v ponuke mala, teraz máme nový odtieň. Mne prišiel Honey & Luster. Jedna strana je matná, vhodná na konturáciu tváre a druhá strana je jemne trblietavá. Opäť je to krémový produkt, takže sa s ním dobre a ľahko pracuje, len pozor - stačí ho naozaj veľmi málo. Na leto je tento bronzer ako stvorený, najmä teda trblietavá časť na zvýraznenie lícnych kostí. Pre svetlejší typ je vhodný tento odtieň, čo mám ja, ak ste typ tmavší, skúste Bronze & Shimmer.

jarné novinky MARY KAY

Tekutý matný rúž
Matné pery bez vysušenia? Áno, prosím. O to sa postará tekutý matný rúž Mary Kay, ktorý má teraz dva nové odtiene Modern nude a Classic red. Doplnili tak trojicu s názvom Burgundy orchid, Must-have mavue a Rich espresso. Na výber máte teda tri odvážne odtiene a dva prirodzené. Majú príjemné zamatové zloženie, ktoré vytvorí želaný matný efekt, no pery nevysuší. Farby sú noazaj sýte, pekne držia, nezliezajú a nedrolia sa.

Ako sa vám páčia jarné novinky? Myslím, že každý si v nich nájde to svoje. Čo sa vám zapáčilo njaviac? Bronzer, lícenky alebo tekutý matný rúž, ktorý pery nevysušuje?

 | tento článok vznikol v rámci spolupráce |
 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 rúžMajte pekný zvyšok dňa! 


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Nejvíc mě zaujal poslední produkt - tekutá rtěnka, která nevysušuje rty :) S tím mám většinou problém a vždy po ruce mám i jelení lůj.

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Simi, děkuji za info, ráda jsem se na novinky podívala!
    Přeji příjemný večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bezva článek, ta tekutá rtěnka vypadá dobře :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx