ako regenerovať pokožku po opaľovaní

By Simona Dubravova - streda, augusta 31, 2022

Leto sa nám už pomaly síce blíži ku koncu, no ešte možno mnohé z nás čaká dovolenka pri mori, a s tým spojené aj opaľovanie. V dnešnom článku vám predstavím naozaj výborné novinky s nadupaným zložením od Renovality, ktoré dodajú výživu namáhanej pokožke po opaľovaní, no aj takej, ktorá potrebuje hydratáciu.

prípravky po opaľovaní
 
Kladiete si otázku, ako predlžiť opálenie tak, aby nám pokožka vydržala dlhšie hnedá, no zároveň hydratovaná? Mám pre vás skvelú správu. Novinka Renobornze balzám pre predĺženie opálenia od Renovality obsahuje inovatívnu aktívnu látku z červenej mikroriasy. Zosiluje a podporuje tvorbu pigmentu, a tak predlžuje aj opálenie pokožky. Zároveň chráni pokožku pred poškodením UV a záťažou, ktorú spôsobuje opaľovanie. Obsahuje tiež marhuľový, jojobový a marulový olej, ktoré pokožku hydratujú, vyživujú a chráni. Používa sa pred aj počas opaľovania, neobsahuje však SPF, preto je potrebné, aby ste nejaké použili. Vôňa je jemná, nevtieravá. Textúra je príjemná, nelepí ani nie je mastná. Výhodou je, že produkt môžete použiť na tvár aj na telo.
 
ako regenerovať pokožku po opaľovaní

 Pokožka po opaľovaní má tendenciu byť vysušená, začervenaná. Reno After Sun balzám po opaľovaní od Renovality obsahuje inovatívnu látku AKOWELL SUN, ktorá zabraňuje strate kolagénu a kyseliny hyalurónovej z pokožky. Chráni ju tak pred stratou vlhkosti a pomáha pokožke obnoviť ochrannú bariéru. Ďalšou látkou, ktorá prispieva k upokojeniu pokožky a zabraňuje začervenaniu je koreň proskurníka. O hydratáciu pokožky sa postará squalan v kombinácii s marhuľovým, jojobovým a marulovým olejom. Môžete použivať dlhodobo alebo po každom slnení, kľudne aj na tvár.

ako regenerovať pokožku po opaľovaní 

Nakoniec som si nechala môjho obľúbenca, a tým je Hydratačný krém na tvár s kyselinou hyalurónovou. Ak ste skúšali ich "haáčko" (kyselina hyalurónová), tak viete, o čom hovorím, pretože majú fakt skvelé hyalurónové sérum. Tento hydratačný krém obsahuje nízkomolekulárnu kys. hyaluronovú a výťažok z morskej riasy, ktorá dokáže dlhodobo a hĺbkovo udržiavať vodu v pleti. Marhuľový a malinový olej pomáhajú pokožku vyživiť. Krém je vhodný na všetky typy pleti, kľudne aj na suchú či citlivú. Vôňa je veľmi príjemná a textúra je jemná, nemastná, pekne sa  vstrebáva a pleť zanechá na dotyk jemnú a hydratovanú.

ako regenerovať pokožku po opaľovaní


Ktorá novinka vás najviac zaujala?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 
Majte pekný zvyšok dňa! 
 
 
 
| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx