pár noviniek MARY KAY | časť jedna

By Simona Dubravova - utorok, augusta 16, 2022

Krásny deň vám prajem milé čitateľky, klasický článok s novinkami sme tu nemali pomerne dlho. Tento typ obsahu vás tu veľmi bavil, tak som si povedala, že mu opäť dám nejaký ten priestor aj tu na blogu, keďže väčšinou vám novinky ukazujem na instagrame. Ak máte novinky rady takisto ako ja, tak vás tento článok s Mary Kay určite poteší.

pár noviniek MARY KAY | časť jedna

Gélová krémová lícenka má naozaj zaujímavé zloženie, pretože jej obsahom je aj kyselina hyalúronová, ktorá pleť nevysušuje, ale naopak, dodá jej hydratáciu. Preto si už nemusíte vyberať, a použitím jedného produktu docielite hydratovanú pleť a rozžiarenú pokožku. Dá sa pekne vrstviť, intenzitu farby si viete pekne prispôsobiť svojím požiadavkám. Dokonca, lícenky sa dajú aj kombinovať. Nájdete ju v štyroch farbách, ja mám dva odtiene, ktoré môžete vidieť na fotke -  Dewy peach (marhuľková jemná farba) a Blushing pink (jemná ružovkastá farba). Štvoricu dopĺňa Berry happy a Simply rose, ktoré su viac do bordových a červených tónov.

pár noviniek MARY KAY | časť jedna

Tip na milý darček je, napríklad, takáto sada do kúpeľa, ktorá obsahuje hubky do kúpeľa v ružovej farbe. Či už chcete potešiť mamku, sestru alebo kamarátku, toto môže byť práve tá milá drobnosť. Sada je v darčekovej krabičke, takže s balením si starosti robiť už nemusíte.

pár noviniek MARY KAY | časť jedna

V lete treba naším nôžkam dopriať extra starostlivosť, keďže ich ukazujeme v plnej paráde. Táto limitovaná kolekcia na pedikúru vám s tým pomôže. Obsahuje peeling na nohy, masku na nohy a pemzu. Vôňa citrusov a čaju pôsobí osviežujúco, a ak nemáte čas navštíviť salón, táto domáca pedikúra vám ho úplne nahradí. Peeling je veľmi jemný ale zároveň účinný a odstráni odumretú kožu. Maska nohy krásne zjemní, a tak si môžete hladké nôžky užívať počas celého leta.

pár noviniek MARY KAY | časť jedna
Poslednou novinkou v dnešnej prvej časti je však asi to najlepšie! Oční krém na okamžité zmiernenie opuchov očného okolia. Účinok by mal trvať až 6 hodín, a po nanesení (do 15 minút) redukuje viditeľnosť vačkov pod očami. Obsahuje napríklad minerál odrážajúci svetlo, ktorý okolie okolo očí zmatní a zjemní. Naniesť ho stačí úplne málinko, po vklepkaní do pletí je potrebné ho 2-3 minúty nechať zaschnúť.

 

Ktorá novinka vás najviac zaujala?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
 
Majte pekný zvyšok dňa! 
 
 
 
| tento článok vznikol v rámci spolupráce |

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx