večerná rutina s vichy | hydratácia pleti

By Simona Dubravova - sobota, apríla 04, 2020

Viete o tom, že ja veľmi rada skúšam nové veci čo sa kozmetiky týka, no mám určité "rituály", ktoré pri starostlivosti o pleť zásadne dodržiavam. Prvé pravidlo je myslím, každému známe a jasné, a nenájde sa snáď nikto, kto to nerobí. Večer, pred spaním sa treba odlíčiť a pleť vyčistiť! Na túto tému by som mohla napísať aj celý článok, no v krátkosti -  ak to nerobíte, koledujete si o pekný problém v podobe nie len upchatých pórov. Pleť si to zapamätá a verte tomu či nie, vráti vám to niekoľkonásobne. Nie len to zlé, ale aj to dobré. Preto nadviažem na druhý krok - hydratácia. A práve o tomto druhom kroku bude aj dnešný článok. Verím, že sa vám bude páčiť.
Vichy Minerál 89 Hyaluron-booster a Vichy Slow Âge


Viete o tom, že vnútorné a vonkajšie vplyvy majú až 80% zodpovednosť za starnutie pleti? Dnešná rýchla doba, stres, znečistené prostredie - to je len kúsok z toho, čo sa podpíše na našej pleti. A preto som do svojej každodennej kozmetickej rutiny doplnila dva produkty od Vichy, ktoré sa skvele dopĺňajú. 


DÔKLADNÉ VYČISTENIE PLETI A HYDRATÁCIA
základ pre krásnu pleť

Po dôkladnom vyčistení pleti používam sérum Vichy Minerál 89 Hyaluron-booster, ktoré pleť krásne hydratuje, rozžiari a poslní. Okrem kyseliny hyaluronovej obsahuje aj 89% mineralizujúcu termálnu vodu Vichy, ktorá pomáha udržiavať správne pH pokožky. 
Booster je úplne bez parfumácie, silikónov a alkoholu, takže ho vôbec necítiť. Ja mám rada voňavé produkty, no tu mi to vôbec neprekáža. Čo ma ale prekvapilo je informácia, že obsahuje iba 11 ingrediencií. Sérum je ideálne používať práve ako prvý krok v starostlivosti o pleť (alebo samostatne). 

V druhom kroku potom už len naneseniem nočný gélový krém Vichy Slow Âge, ktorý pleť okysličí a posilní, a tak spomaľuje starnutie pokožky. Je nabitý silným antioxidantom (resveratrol) a botanickým extraktom (baicalin), ktorý je cenený aj v čínskej medicíne. Veľmi zaujímavou zložkou je aj bifidus derivát probiotík. Táto zložka posilňuje obrannú funkciu pleti. Konzistencia tohto produktu je veľmi ľahká, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film na pleti. Ja som si všimla, že po nanesení sa moja pleť rozžiari, hydratuje a doslova ožije.

booster a sérum Vichy Minerál 89 Hyaluron-booster a gélový nočný krém Vichy Slow Âge

Oba produkty sú určené pre všetky typy pleti. Ak potrebujete svojej pleti dodať hydratáciu, kombinácia týchto dvoch produktov je naozaj účinná. Používať ich môžete samozrejme aj samostatne. Oba produkty hodnotím veľmi pozitívne, a mne na moju suchú a citlivú pokožku sadli ako uliate.

Ja sa celý deň teším na večer, kedy sa konečne odlíčim a nanesiem tieto dva produkty. Ráno sa zobúdzam s hydratovanou pleťou, a to je ten najlepší pocit.

hydratačné srérum Vichy Minerál 89 Hyaluron-booster a nočný hydratačný krém Vichy Slow Âge

sérum s kyselinou hyaluronovou a krém prosti vráskam

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, aká je vaša večerná rutina.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. To sérum od Vichy mám také a je super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne ako píšeš, odličovanie je základ! ja si frčím na double clensingu, a je to najlepšia rutina ktorú som mohla u seba "zaviesť" , tieto produkty som ešte neskúšala, aktuálne na hydratáciu používam La Roche krém

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Vichy som už dlho doma nič nemala, ale čokoľvek som od nich kedy vyskúšala, vždy som bola spokojná :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vichy sledujem veľmi rada, ale ešte od nich nič nemám. Povedala som si, že s nimi začnem po 30tke :D (ešte mám 5 rokov) :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx