nové kúsky v šatníku | femmeluxefinery HAUL

By Simona Dubravova - štvrtok, marca 26, 2020

Trvalo mi to síce dlhšie, ako som prvotne plánovala, no konečne som dala do kopy všetky fotky, a môžem vám po veľmi dlhej dobe ukázať HAUL. Na mojom blogu som takéto niečo robila naposledy možno 4 roky dozadu, a odvtedy ste tu mohli čítať prevažne články na tému beauty. Najnovšie pribudlo aj niečo na tému materstvo. Rada by som sa vrátila aj k téme fashion, pretože ma to veľmi baví. Dosť bolo ale naťahovania, poďte sa pozrieť, čo pekné som si ulovila. Som naozaj veľmi zvedavá, ktoré kúsky sa vám z môjho výberu budú páčiť, a ktoré, naopak, nie.

Prvotne som sa obávala kvality a veľkosti, no bola som milo prekvapená. Veľkostne všetko sedí presne tak, ako má, a čo sa týka kvality materiálov, tiež sa netreba obávať. Asi nikoho z vás neprekvapí, že najväčšie zastúpenie majú práve šaty. Rôzne strihy, štýl aj farby. Hlavne teda tie farby! Na mňa dosť nezyčajné, kedže mám v obľube hlavne čiernu. Okrem toho som si však vybrala aj nejaké tie jeansy, nohavice a teplákové sety.

horčicové saténové šaty a čierne vysoké čižmy semišové nad kolená

Tieto saténové šaty boli láska na prvý (aj druhý pohľad). Sú neuvertiľne ľahučké, no naozaj kvalitne spracované. Ja mám veľkosť XS, a aj tak sedia. Dajú sa nosiť s opaskom aj bez neho, záleží, čo sa vám páči viac. Nájdete ich v kategórii SATIN DRESSES v troch farbách. V čiernej, bielej a v takejto horčicovej.

bodkované polka dot šaty na jedno rameno, mini šaty
Bodky ja môžem, a veľmi! Navyše, zaujal ma netradičný strih. Polka dot šaty na jedno rameno mi v šatníku chýbali. Je k nim aj látkový opasok, ja som ho vymenila za tento čierny, ale aj ten pôvodný vyzerá na šatách dobre. Materiál je ľahký, mierne priesvitný ale veľmi príjemný. Už sa v nich vidím cez leto, vtedy budú úplne perfektné. Veľkosť mám opäť XS. Nájdete ich v kategórii LONG SLEEVE DRESSES v rôznych prevedeniach a farbách.

pletené svetríkové béžové šaty , predĺžený béžový svetrík, čierny opasok so zlatými detailami
Na zimné obdobie sa dokonale hodili aj pletené šaty, ktoré sa dali využiť na dva spôsoby - šaty a predlžený svetrík. Ja som využila obe varianty. Materál je trošku tvrdší, no stále vcelku príjemný. na výber je v troch farbách -  krémová, čierna a a sivá. Nájdete ich taktiež v kategórii LONG SLEEVE DRESSES.

béžové bardot  šaty s odhalenými ramenami
 Ďalšie krásky v béžovej farbe sú z kategórie BARDOT DRESSES, čiže šaty s odhalenými ramenami. Krásne sa prispôsobia postave a tým, že majú hrubší materiál nič nepresvitá. Toto je naozaj krásny kúsok. Okrem béžovej farby ich majú ešte v oranžovej a bielej.

dvojdielna súprava, béžová tepláková súprava
Posledným kúskom z prvej objenávky bol tento dvojdielny béžový set alebo tepláková súprava. Krásne sedí, dá sa nosiť na viac spôsobov, či už k teniskám ale aj k opätkom. V druhej objednávke som si ju vzala aj v olivovej farbe, pretože aj keď ja som skôr na elegantné veci, táto súprava ma dostala. Setík najdete aj v čiernej, v kategórii LOUNGE-WEAR SETS.

červené midi šaty po kolená, ružové lodičky
Prvým kúskom z druhej objednávky boli tieto nádherné červené midi šaty. Opäť kúsok, ktorý sa dať nosiť na dva spôsoby. Buď si spustíte ramená ako ja alebo si ich necháte klasicky. Mne sa páčia obe verzie. Hľadajte v kategórii LONG SLEEVE DRESSES.

karované nohavice s vysokým pásom, ružové sandále na opätku, čierna koženková bunda s opaskom
Aby som tu nemala samé šaty, ukážem vám aj karované nohavice, ktoré sú momentálne mojím najobľúbenejším kúskom, čo sa nohavíc týka. Sú voľnejšieho strihu so zvýšeným pásom. Súčasťou balenia je aj opasok. Za mňa top, top, top kúsok. Nádjete v kategórii TROUSERS.

tričko calvin klein, kapitánska čiapka a roztrhané džiny, sandálky na opätku
No a nakoniec to najlepšie. Ripped mom jeans alebo po slovensky teda roztrhané mom jeansy, ktorým som sa veľmi dlho vyhýbala. No ako náhle som ich vyskúšala vedela som, že som urobila dobre, keď som si ich vybrala. Sedia perfektne! Pozrite sa na nich v kategórii JEANS.

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem naozaj rada, ak mi dáte vedieť, ktoré kúsky sa vám páčia a ako hodnotíte môj výber.  

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.
Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ty jsi tak nádherná, že to je neskutečný :) A jsem přesvědčená o tom, že by sis na sebe mohla vzít pytel a stejně by ti to slušelo :) Ale jestli se mi něco líbí ještě víc, než všechno ostatní, jsou to červené šaty a tepláková souprava, ty jsou pecka <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx