nakupovať darčeky v predstihu? | Oriflame 16/2018

By Simona Dubravova - pondelok, novembra 05, 2018

Každoročne riešim otázku, či si nechať nákup darčekov na poslednú chvíľu alebo si ušetriť nervy a kupovať ich skôr a postupne. Po minulé roky som to vždy riešila naozaj neskoro a kedže som pomerne nerozhodný človek, zhon mi pomohol sa rýchlo rozhodnúť. Tento rok som si ale povedala, že na to pôjdem postupne a užijem si tak sviatky bez zbytočného stresu zo zháňania darčekov a energiu budem radšej venovať blízkym. Zhromažďujem si tak pomaličky aj inšpiráciu a možno dnešným článkom pomôžem pri výbere aj vám. Veď každá pomoc sa zíde, všakže?
nakupovať darčeky v predstihu? | Oriflame kampaň 16/2018

Priznávam, je ešte len začiatok novembra, ale ako som písala vyššie, tento rok chcem byť pripravená.  Pomohol mi v tom aj nový katalóg Oriflame 16/2018, ktorý si môžete prelistovať online TU. Nájdete v ňom naozaj kopu skvelých darčekov, či už pre seba, svoju polovičku, či blízkych. Poďme sa teda pozrieť, čo som si vybrala z ponuky ja.

 darčeková krabička hojivých zázrakov

Ako prvá mi do oka padla Darčeková krabička z limitovanej edície zázračných balzamov. Tieto kelímky pozná snáď každý a ja ich používam už roky. Ich využitie je rôzne - na suché pery, na suché miesta na pleti či upokojenie pokožky. Krabička obsahuje 4 voňavé balzamy, a to: ružový s ružovým olejom, modrý s olejom z čučoriedkových semien, žltý s organickým medom a červený s olejom z brusnicových semien. Mne osobne najviac vonia práve posledný, brusnicový, no potešil by ma ktorýkoľvek. V katalógu túto krabičku nájdete na strane 9 za sumu 9,99 eur. 

Guľôčkový púder Giordani Gold a Rúž na pery Giordani Gold MasterCreation

Giordani Gold má okrem luxusne vyzerajúcich obalov aj naozaj kvalitné produkty. Aj počas jesene a zimy mám rada bronzové líčka a tak som neodolala a výber padol na Guľôčkový púder Giordani Gold v odtieni natural bronze. Perličky sú nádherne pigmentované, jemné a dobre sa s nimi pracuje. Momentálne v katalógu nájdete aj rozžiarujúci guľôčkový púder Giordani Gold v limitovanej vianočnej edícii. Všetky odtiene hľadajte na strane 15, v cene 11,99eur.

Novinkou je aj Rúž na pery Giordani Gold MasterCreation. Ja som si vybrala odtieň noble nude, čo je jemný prirodzený béžovo-hnedastí odtieň. Okrem neho nájdete v ponuke ešte ďalších deväť zaujímavých farbičiek. Čo sa týka výdrže, tak mne v pohode vydržal tri hodiny, no po jedení a pití je potrebné ho znovu naniesť. Pery nevysušuje a krásne vonia. Rúž nájdete na strane 54, za skvelú cenu 4,99 eur. 

Krycí krém Giordani Gold MasterCreation a Rozjasňujúca podkladová báza Giordani Gold

Krycí krém, ktorý pleť chráni a prekrýva všetky nedokonalosti? Takto znie oficálny popis tejto novinky v katalógu. A ja môžem len súhlasiť. Krycí krém Giordani Gold MasterCreation hodnotím ako naozaj veľmi dobrý. Pracuje sa s ním ľahko, zakryje drobné nedokonalosti aj v jednom nanesení a bez problémov sa da vrstviť. Nevytvára šmuhy a na pleti vyzerá prirodzene. Je dostupný v siedmych odtieňoch. Ja mám soft vanilla warm, čo je jeden z najsvetlejších a ako napovedá aj názov - má teplejší podtón. Aj keď som sa zozačiatku bála, že bude pre mňa príliš svetlý, na pleti sa krásne prispôsobí. Nájdete ho na strane 55, za cenu 11,99eur.

Kvalitná a dobrá podkladová báza je základ. Make-up potom vydrží na pleti dlhšie a nezliezla. Ak práve nejakú hľadáte, Rozjasňujúca podkladová báza Giordani Gold bude správnou voľbou. Hydratačné sérum, ktoré obsahuje, dodáva pleti hydratáciu a perleťové čiastočky sa postarajú o rozžiarenie pleti. Dá sa používať aj samostatne alebo klasicky, pod make-up. Vďaka Black Friday ju môžete v aktuálnom katalógu kúpiť za krásnu cenu 4,99 eur. Nájdete na strane 156.

nakupovať darčeky v predstihu? | Oriflame kampaň 16/2018

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, ako riešite vianočné darčeky. Nechávate si ich na poslednú chvíľu, alebo kupujete postupne? Čo vás zaujalo z dnešného článku? Kľudne mi nechajte nejaké tipy na darčeky, ešte stále nemám nakúpené všetky. :)
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. tie balzamy vyzerajú veľmi zlato <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja nakupujem v predstihu vždy a tiež ešte nemám všetky. Tie z netu už mám, no najmenej sa mi chce behať po kamenných predajniach. S blížiacimi sa Vianocami bude všade veľa ľudí, horúčava v obchodoch a to ja proste nemám rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já toho letos nebudu kupovat moc, nebudu to přehánět jako minulý rok, navíc dárky nejsou na prvním místě. Mě se líbí hlavně obaly, designově vypadají luxusně.

    Blueberry Pink

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta kolekce zázračných kalíšků je super, mám je moc ráda :) já nakupuju dárky celkem s předstihem :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já od Oriflamu nikdy nic nezkoušela, nijak mě ta značka neláká :/
    Jinak já mám většinou všechny dárky do konce listopadu pořešené, ale letos to nějak nevidím, nevím proč :D

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja sa snažím doma presadiť nenakupovanie darčekov :D zatiaľ to má takú 50% úspešnosť :/

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zázračné kelímky jsou prostě nejlepší :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx