vlasový detox

By Simona Dubravova - streda, septembra 12, 2018

Po všetkých tých detoxoch prišili na rad aj vlasy. Že ste o tom ešte nikdy nepočuli? Popravde, aj pre mňa to bola novinka, no o to viac som sa tešila na vyskúšanie produktov, ktoré pred niekoľkými týždňami doslova pohltili instagram. A čo teda vravím na vlasový detox? Je naozaj taký super, ako sa písalo? To sa dozviete v celom článku. 
ochrana vlasov a vlasový detox


Yves Rocher je značka, ktorá si ma získala už dávnejšie a najviac ma baví, že ich produkty neobsahujú parabény, farbivá či silikóny. Nový rad bojuje proti znečisteniu vlasov z ovzdušia - od korienkov až po končeky. 

Hlavnou zložkou produktov je rastlina menom Moringa, teda presnejšie jej výťažok, ktorý je získavaný 100% prírodným spôsobom. Moringa je známa vďaka svojím schopnostiam čistiť znečistenú vodu. Rozdrvené semiačka sa pridajú do kalnej vody a dokážu na seba viazať nečistoty. A tak boli tieto vlastnosti semien moringy využité práve v novom rade starostlivosti o vlasy. 

ochrana vlasov a vlasový detox

 Celý rad obsahuje 4 produkty, a to jemný peeling, micelárny šampón, ochranný kondicionér a ochranný ocot na vlasy. Stačí si vytvoriť svoju vlastnú rutinu pri ochrane vlasov, ktorá pozostáva z jednoduchých krokov: 1. pripravím, 2. čistím, 3.chránim a 4. detoxikujem.

Detoxikačný vlasový peeling a Detoxikačný micelárny šampón

 1. PRIPRAVÍM
Jemný Detoxikačný vlasový peeling Anti-pollution detox scrub zbavuje pokožky hlavy prachu a iných nečistôt. Jednoducho nanesieme na vlhké vlasy ešte pred použitím šampónu, ku korienkom a jemne masírujeme, zvyšok spláchneme.

2. ČISTÍM
Detoxikačný micelárny šampón zbavuje vlasy prachových častíc a dlhodobo ich pred nimi chráni, čím by sa mali vlasy pomalšie mastniť. Tak ako všetky prípravky z tohto radu, aj šampón je vhodný na všetky typy vlasov. Mňa si získal aj príjemnou vôňou. 

Ochranný kondicionér a Detoxikačný ochranný ocot

Ochranný kondicionér a Detoxikačný ochranný ocot

3. CHRÁNIM
Ochranný kondicionér vytvára neviditeľnú ochranú vrstvu, ktorá zabraňuje znečistenou z ovzdušia. Krásne vlásky vyživí, vôbec som nemala problém s ročesavaním. Aplikujeme na umyté mokré vlasy a necháme pôsobiť. Mne sa ale osvedčilo, že po umytí šampónom si vlasy jemne presuším uterákom a vtedy aplikujem kondicionér - vtedy sa všetky zložky lepšie vstrebú.

4. DETOXIKUJEM
Detoxikačný ochranný ocot okrem toho, že zabraňuje zachytávaniu nečistôt, zanecháva vlasy lesklé a ľahké. Používame ho pred posledným oplachovaním a nanesieme ho rovnomerne na pokožku. V jednom dni ale nepoužívame kondicionér a ocot naraz, je dobré ich striedať. 

Na záver môžem celý rad len odporučiť, vlasy sú krásne prevonané, ľahko sa rozčesávajú a hlavne pri použití oleja aj prirodzené lesklé. Pri pravidelnom používaní mám pocit, že sa mi aj menej mastia, takže niečo na tom určite bude. V neposledno rade mám naozaj pocit, že sú ľahšie a zdravšie - ako po detoxe.

ochrana vlasov a vlasový detox

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, či používate produkty od Yves Rocher, prípadne, ktoré produkty sú vaše obľúbené. Čo hovríte na tento detoxikačný rad? 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Taktiež som si tento rad veľmi obľúbila, moje vlasy sú po ňom krásne a odľahčené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten šampon moc ráda používám, je super, moc hezky voní a hodně pění, což mám na šamponech ráda :) celkově mi takhle řada od YR přijde super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celý rad vyzerá veľmi pekne, už na Insta som produkty obzerala. Inak krásne fotky. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tohle potřebuju, protože po létě mi ty vlasy nepřijdou zrovna nejlepší..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já přírodní kosmetiku nepoužívám. Hlavně ne šampony, protože mi hrozně nevyhovují. Nicméně tato detox řada je fakt úžasná. nepoužívám teď nic jiného. Krásně voní a nemastí se z ní vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx