čo ťa robí šťastnou ...

By Simona Dubravova - streda, marca 14, 2018

Kedysi som dávala na názory druhých. Čo ak sa toto nebude páčiť ostatným, čo na to povedia ? Čo ak...? Nie len čo sa obliekania a názorov týka, ale vždy som sa cítila dosť nesvoja, ak sa niekto z môjho okolia dozvedel o tom, že blogujem. Zlom prišiel pravdepodobne vtedy, keď som dospela. Nemyslím vek, možno skôr som dospela psychicky a konečne mi začalo byť jedno, kto si čo myslí. Do môjho života prišli tí správni ľudia, ktorí ma vo všetkom, čo robím, bezhranične podporujú.  Dnes mi to príde skôr vtipné, no viem, že veľa mladých ľudí je na tom podobne. Tlak z okolia ich núti stále o sebe pochybovať. Veď čo ak sa to náhodou niekomu nepáči? Je dobré, ak si necháme poradiť, ale mali by sme to byť my, kto urobí konečné rozhudnutie bezohľadu na to, čo chce okolie. Choďte si za vaším snom, za tým, čo vás baví a čím chcete byť. Nech je to čokoľvek, ak vás to robí šťastnými, choďte za tým!
roztrhané rifle
 boyfriend jeans -  gamiss.com | shoes - converse | faux fur coat - dresslink.com


A keď sa už bavíme o tom, čo nás robí štatnými, tak mňa dnes potešilo počasie. S príchodm teplejších a slnečných dní sa aj moja nálada šplhá nahor. Konečne som vytiahla conversky a roztrhané rifle, ktoré už nedočkavo čakali v skrini. Zatiaľ je ale to teplo klamlivé, a preto bez kožúška ani na krok.

roztrhané rifle

roztrhané rifle

roztrhané rifle

roztrhané rifle

roztrhané rifle

Ako riešite názory? Pozeráte sa na svoje okolie? Určite mi dajte vedieť, teším sa na vaše komentáre.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

NA MOJOM INSTAGRAME PREBIAHA SÚŤAŽ O BIO KOZMETIKU - chcem sa zapojiť

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Veľmi sa mi páčia tvoje džíny a tvoj outfit celkový je super :)

    Klaudia Duranova

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keď tak čítam u viacerých blogeriek tak zisťujem že som v tom nebola sama že som sa vždy cítila nesvoja a uplne iná ako ostatný. Vždy som sa bala čo si o mne pomyslia ale ako si napísala človek dospeje a prestane sa takýmito somarinami zaoberať. Ja som konečne tiež už v takom štadiu že som spokojná a to čo si myslia o mne druhy ma prestalo zaujímať.:) Pekný outfit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to celkom vtipné, že práve blogerky, ktoré verejne píšu a pridávajú fotky sa v osobnom živote "hanbia" za to, že sú blogerky :-) Tiež som sa tým končene prestala zaoberať a teraz sa nemám problém o tom rozprávať aj s inými ľudmi. ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. Moja zlata ❤ som na teba pysna!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já už se snažím nemyslet na to, co si o mě druzí myslí a mám se skvěle:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mylsím si, že tento jemne letargický postoj voči názorom iných prichádza s časom. Predsa len puberta a dospievanie je ťažký proces.
    Kožúšok ti závidím, je nádherný!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  6. Napísala si to naozaj krásne! <3 Musím sa priznať, že aj ja niekedy pochybujem o tom, čo v určitých prípadoch robím. Keď niekto spomenie môj blog, skláňam hlavu a len sa blbo usmievam. Stále sa pozerám na ostatných a už to viac robiť nechcem!
    Čo sa týka outfitu je dokonalý! Džínsy sú zaujímavé a veľmi krásne! Veľmi ti to pristane :)
    WITHGREYWOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, naprosto boží outfit :-), opravdu klobouček!
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks for sharing this blog with us. These Jackets are really amazing. Fashion Jackets depict that we provides one of the best and an unique style Jackets at an affordable cost. Must visit us !!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx