U-BOX marec.

By Simona Dubravova - pondelok, marca 20, 2017

Ktorá z vás nemá rada prekvapenia? Ja sa môžem kľudne prihlásiť, ale paradoxne tento beauty boxík ma baví stále viac. Kto nevie, čo je táto krabička krásy, môže si viac prečítať v článku z februárového vydania U-BOXU (tu). Marcovú tému nemusím moc predstavovať, kedže nám pomaličky začína jar, aj marcové vydanie nesie v sebe závan dlho očakávanej jari. Navyše objavili sa tu značky ako Neutorgena, Nivea, ale aj Pilaten a Johnson's. Už ste zvedavé? Nejdem Vás teda ďalej napínať a poďme sa spolu pozrieť, čo sa skrýva v U-BOX marec!
U-BOX MAREC




Ružová, fialová - to sú hlavné farby marcového vydania. Tieto farbičky na Vás po otvorení krabičky vykuknú ako prvé. Ja som sa na box veľmi tešila, pretože moje skúsenosti z minulého čísla boli pozitívne, neodolala som a musela som si objednať ešte jeden a urobila som dobre.


U-BOX marec

Počet produktov, ktoré sa ukrývali tento mesiac v krabičke je 9. Výhodou je, že produkty sú v plnej veľkosti, teda sa nejedná o žiadne vzorky, ako je to pri iných beauty boxoch. Čo sa týka váhy, tak tentoraz to bol boxík - bacuľko, pretože bol naozaj dosť ťažký.

U-BOX marec

1. Sponky do vlasov v tvare kvietkov -  ktoré však majú určite viac využití, mne sa napríklad už vynímaju na zrkadle - ako dekorácia. 

2. Kvietkovaná čelenka do vlasov -  krásna jemná čelenka, ktorá oživý outfit a určite má využitie aj v lete - k festivalovým outfitom. 

3. Gumičky (náramky) - farebné gumičky alebo náramky využije každá z nás, ja napríklad potrebujem mať gumičku vždy poruke, a tieto už sú v mojej kabelke - keby niečo!

U-BOX marec

U-BOX marec


U-BOX marec

U-BOX marec

U-BOX marec

4. Nive mint & white tea mydlo na ruky - tuhé mydlá nie sú produktom, ktorý by som vyhľadávala a osobne viac preferujem tie tekuté, ale uvidíme, možno niekedy preň nájdem využitie.

5. Medilona propolis krém na ruky - krémov nie je nikdy dosť a u mňa je to kvôli mojím neustále suchým rukám nutnosť. Krémik je navyše obohatený o propolis, pokožku rúk hydratuje a rýchlo sa vstrebáva.

6. Pilník na popraskané nôžky - po namáhavej zime, celom dni strávenom v lodičkách, kedy dávame naším nôžkam zabrať, by sme sa o ne mali starať. Pomôže nám pri tom aj tento praktický drevený pilník.

U-BOX marec

7. Johnson's Be Fresh & Escape sprchový gél - novinka, ktorá okrem vôňe zaujme aj jemnou pokožkou, ktorú po sprchovaní zanechá.

8. Neutorgena Deep Moisture - táto značka patrí medzi mojích obľúbencov a má u mňa v šuflíku svoje miesto už nikoľko rokov. Ich produkty sú kvalitné a pokožku skvele hydratujú. Konkrétne tento deep moisture je určený pre citlivú pokožku.

9. Pilaten Lip mask - pre mňa úplná novinka, preto som trošku googlila a táto kolagénová maska s obsahom prírodných extraktov je určená na hydratáciu a zmäkčenie pier. Som celkom zvedavá, ako maska bude pôsobiť, určite Vám potom dám vedieť.

U-BOX marec

U-BOX marec

U-BOX marec

U-BOX marec

U-BOX marec

U-BOX marec

Marcová edícia bola veľmi vydarená a zamerná viac na produkty ako predchádzajúci mesiac, čo beriem ako veľké plus. Za cenu 11,99 eur v boxíku každý mesiac nájdete 9-11 produktov, ktoré sú prekvapením až do momentu otvorenia boxíku. Ak vás teda boxík zaujal, môžte objednávať na FB stránke - priamo v správe.


  • Share:

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Veľmi pekne napísané :) Ja som akurát tiež vydala článok s marcovým boxíkom :) Súhlasím s tebou, boxík sa mimoriadne vydaril, je plný skvelých produktov a doplnkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooo ten je super, hlavne tie vecicky do vlasov by som vyuzila :)

    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu masku na pusu jsem taky objednala, jsem na ni zvědavá .)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Celkem fajn produkty v něm. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. SO CUTE :D

    http://www.1001julietas.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Que lindo blog!!!!


    Beijão!

    Isa | http://isabellalessa.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám rada prekvapenia, ten box vyzerá super a myslím si, že aj cenovo vyjde výhodne :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty gumičky a ta čelenka, to je tak rozkošný :) všechny věci jsou super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty věci jsou tak nádherný <3 ty kytičky, hrozně zbožňuju kytičkové čelenky a ty gumičky mám podobné,ale ne tak pěkný :D ten box je super věc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Love your post!! Great content
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/03/my-travel-to-portland-5-interesting.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Just wonderful products, I loved this box.
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Kytičková čelenka je vždy dobrý nápad. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vyapadá to pěkne jarně a tvoje fotky jsou navíc hrozně krásné :)
    Lenny Mali z Dánska

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Gorgeous post dear and I absolutely adore all the items you picked out, the pics are stunning is beautiful xx You will like to see more fashion from here.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx