Mary Kay TimeWise luminous wear foundation.

By Simona Dubravova - štvrtok, marca 16, 2017

Nájsť ten správny make-up, to je teda tvrdý oriešok - určite mi dá každá z Vás zapravdu, všakže. Osobne je pre mňa výber a hľadanie nového make-upu nočná mora - alebo aspoň bola. Práve make-up je produkt, ktorý máme na pleti celý deň, a pri jeho výbere by sme mali mať tie najvyššie nároky

Veľmi dlho som sa stránila značky Mary Kay. Neviem povedať, čím to bolo spôsobené, no bola to veľká chyba. Do pleti sa nebojím investovať, a v porovnaní s ostatnými značkami, patrí Mary Kay do strednej cenovej skupiny, no svojou kvalitou sa šplhá smerom nahor. Dnes by som Vám rada predstavila Mary Kay TimeWise luminous wear Foundation.
......................
EN: Well, find the right foundation could be really difficult thing. Personally for me, searching for new one is a nightmare (till now). It is a product we wear all day long so we have it on our skin throughout the day - so we should have the highest demands for what we use.

For a long time I sided with the brand Mary Kay. I can not say why, but I know one thing now - it was a big mistake. I am not afraid to invest to my skin, and compared to other brands, Mary Kay is in the middle price group, but its quality is climbing upwards. Today I would love to presented you Mary Kay TimeWise luminous Wear Foundation. Mary Kay timewise foundation luminous wear
KOZMETIKA MARY KAY

Myslím, že značku Mary Kay ako tokú netreba osobitne predstavovať (ani to nie je témou dnešného článku), no v skratke - predáva sa prostredníctvom nezávislých kozmetických poradkýň, podobne ako napríklad Avon alebo Oriflame. Značka netestuje na zvieratách (okrem prípadov, kedy to vyžaduje zákon). V súčastnosti sa táto značka teší obrovskej popularite a obľúbilo sa ju mnoho žien po celom svete.


MARY KAY COSMETICS

I think the brand Mary Kay need not be separately present (nor is it a topic of today's post), but for sure - products are sold through independent sales force, as for example Avon and Oriflame. Brand does not test on animals (except when it is required by the law). Currently, this brand enjoys huge popularity and it is adored by women around the world.

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Čo sa týka konzistencie, je to taký zlatý stred. Nie je hutný, ale nie je ani vodový. Má veľmi ľahkú textúru, na pleti sa krásne prispôsobí a vyzerá naozaj veľmi prirodzene. V minulosti sa mi stávalo, že mi make-up na pleti začal doslova vadiť a mala som nutkanie sa odlíčiť. Odkedy používam tento od MK, na pleti ho ani necítim

Krytie je stredné, ak chcete zakryť väčšie nedokonalosti, je potrebné použiť korektor. Make-up má aj matnú verziu, ktorá je vhodná na mastnú pleť, ja mám rozjasňujúci, ktorý je určený na suchú pleť. Na pleti nevytvára masku a ani nevysušuje, naopak ju krásne rozžiari. Pamätám si, ako hneď v prvý deň, ako som tento produkt testovala, som dostala kompliment, že ako krásne mám pleť rozžiarenú (a to teda chceme počuť každá, však áno).

Aká je jeho výdrž? Perfektná! Nepoužívam žiadny fixačný púder a asi mi neuverííte, ale na mojej pleti vydrží celý deň. Čítala som recenzie, kde sa riešilo, že bez fixačného púdru nedrží dlho, no podľa mňa je to dosť subjektívne, kedže ja s jeho výdržou problém nemám. 

Obsah balenia: 29 ml
Cena: 17 

Výdrž: 5/5
Krytie: 3/5
Cena: 5/5 
Kvalita: 5/5

Make-up odporúčam všetkými desiatimi. Ak hľadáte kvalitný make-up, ktorý je cenovo dostupný, so stredným krytím, ktorý vyzerá prirodzene, tak Mary Kay TimeWise foundation (či už matný alebo rozjasňujúci) je pre Vás ten pravý.

.................................

EN:  Regarding consistency, it is something between - It is not dense, but is not watery. It has a very light texture, the skin is beautifully adapted and looks really natural. In the past, it happened that my makeup on skin began to literally mind and I had the urge to remove it. Since I use this one from the MK, I do not even feel it. 

 Coverage is medium if you want to hide more imperfections, you need to use concealer. Make-up has a matte version too, which is suitable for oily skin,. I have a luminous, which is perfect for dry skin. On the skin it gives you stay-true, stay-put color for flawless, natural-looking, long-lasting look. I remember the very first day, as I tested the product, I received a compliment that I have such beautiful skin (and we all want to hear that, haha). 

 What about lasting? Perfect! I do not use any fixation powder, but it lasts all day. I read the reviews, that without fixation powder does not hold a long time, but I think it's pretty subjective.

Price: 17 € 
Lasting: 5/5 
Coverage: 3/5 
Price: 5/5 
Quality: 5/5 

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Nižšie môžte vidieť Mary Kay TimeWise luminous wear foundation odtieň beige 3 nerozotretý na ruke, ale aj priamo na pleti.

EN: You can see Mary Kay TimeWise luminous wear foundation in shade beige 3 bellow (not blended on the hand)
Mary Kay TimeWise luminous wear foundation beige 3

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Mary Kay timewise foundation luminous wear

Použité produkty // What products I used:
Mary Kay TimeWise luminous wear foundation make-up (beige 3)
Maybelline Master Contour by Face Studio (02 medium)
Pupa Extreme Bronze Tanning Compact Cream Foundation (003)
Maybelline Blush by Face Studio (20 brown)
Catrice Eyebrow Set (010)
Maybelline colorsensational matte (665 lust for blush)

Máte skúsenosti s touto značkou alebo priamo s make-upom? Aký je váš názor? 
Do you have experience with the brand or with makeup? What is your opinion?

Tento článok nie je sponzorovaný!!!!
This article is not sponsored !!!!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. S touto značkou zkušenost nemám, přesto na ní čtu jen samou chválu :) Makeup vypadá moc pěkně, a nejdůležitější opravdu je, abychom se v něm cítily skvěle. A máš pravdu v tom, že najít perfektní makeup je jedna z nejsložitějších věcí vůbec :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná halenka! Moc ti to sluší. Od této značky jsem měla jen vzoreček krému, který byl fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od MK používám odličovač a peeling v jednom už tak 3 roky a nemůžu si stěžovat :)

    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to je skvelé že ti takto sadol :) ja mám od MK rada kozmetiku na starostlivosť :) v tom sú úplna topka :) s makeupm nemám ešte skúsenosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nájsť ten pravý make-up, ako píšeš, je oriešok. Mne sa to podarilo so značkou NYC. O značke Mary Kay som už čo-to počula a teším sa, keď budem mať niekedy v budúcnosti možnosť od nej niečo skúsiť. Make-up ti veľmi sluší :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx