parfumy FM Group

By Simona Dubravova - utorok, januára 31, 2017

Súčasťou blogovania, ktorú mám najradšej je aj to, že máte možnosť neustále skúšať nové veci. Dostanete sa k produktom, ku ktorým by ste za normálnych okolností neprišli, alebo by Vás ani nenapadlo ich vyskúšať. Takto som sa dostala aj k parfumom FM group. 

V skratke napísané, parfumy FM group sú parfumy (alternatívy) v značkovej kvalite za dostupnú cenu, avšak nejedná sa o napodobeniny známych parfumov. Sú to originálne parfumy značky FM a sú bez akejkoľvek spojitosti so známymi značkami, aj keď sú s nimi často spájané, hlavne z recenzií od zákazníkov. Každý parfum na eshope parfumylacno.sk má svoj názov a číslo. Aby sa predišlo zámene parfumu, za názvom nájdeme aj NEZAMIEŇAJTE S (napr. Lancome, Dior, DKNY - teda názov značkového parfumu), aby bolo každému jasné, že na eshope nájde len originálne parfumy FM group. Viac sa dočítate o parfumoch aj na oficiálnej stránke eshopu.
Čo sa mňa týka, na parfúmy si potrpím a už presne viem, ktoré vône sú pe mňa tie pravé. Obľubujem vône s vanilkou, santálovým drevom alebo jazmínom, a preto som si po dlhom prezeraní parfúmov nakoniec vybrala FM PURE 413

Oficiálny text na eshope znie:

Hlava: hruška, čierne ríbezle 
Srdce: pomarančový kvet, kosatec, jazmín 
Základ: pačuli, čokoládové pralinky, vanilka, fazuľky tonka 

Milovníčky sladších vôní prekvapí dámsky parfum FM PURE 413 - aj napriek svojej mäkkej sladkej vôní je stále elegantný, hladký a aj gurmánsky. V začiatku je navyše aj mierne ovocne sviežejší s nádychom čerstvých čiernych ríbezlí. Sladkosť vanilky je aj vďaka ostrejšej pačuli mierne zjemnená, ktorú v pozadí dotvárajú tóny kvetov jazmínu, kosatca a pomarančových kvetov. Dámsky parfum FM PURE 413 nezamieňajte s parfémom LANCOME La Vie Est Belle. Patrí medzi orientálno ovocné parfémy. 

 Obsah vonných esencií 20% 
Flakón FM PURE 413 obsahuje 50 ml parfumu 
Typ parfumu: Sladká vôňa 
Kolekcia PURE 50 ml 20% 


S výberom som nadmieru spokojná a vôňa je naozaj intenzívna, no nevtieravá a po nastriekaní sa rozvýja presne tak, ako má. Výdrž ma prekvapila, pretože je presne rovnaká, ako pri značkových parfúmoch. Páči sa mi balenie produktu, je jednoduché a minimalistické, čo ja môžem. To isté môžem povedať aj o flakóniku, ktorý sa ma nadchol jeho jednoduchosťou a ani neviem prečo, no to označenie číslom má niečo do seba. Za seba môžem naozaj len odporučiť a som si istá, že toto nie je môj posledný FM parfum.

Ako darček mi bola pribalená aj vzorka parfumu 23, ktorá je kombináciou sviežich citrusov a sladkých tónov. Parfum FM INTENSE 23 (nezamieňajte s CACHAREL Amor Amorsa otvára sviežimi citrusovými, prevažne grapefruitovo mandarínkovými tónmi, ktoré nie sú príliš výrazné a postupne splynú s pozadím a viac do popredia preniknú kvetinovo ovocné arómy osladené vanilkou a zjemnené krémovým nádychom vďaka pižmu, ambre, fazuľkám tonka a drevitým tónom.






Máte skúsenosti s týmito parfumami, alebo ste o nich aspoň počuli? Budem veľmi rada ak sa vyjadríte v komentároch, prípadne napíšte, aké sú Vaše obľúbené parfúmy. xx

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. už som o nich počula a tiež som mala možnosť výskúšať jeden z nich a bol,fantastický ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O týchto parfumoch som už čítala na viacerých blogoch, páči sa mi ich jednoduchý, elegantný dizajn, samozrejme by som nejaký rada vyskúšala :) Inak zbožňujem Chloé Love Story a Miu Miu :) Veľmi chválim fotky, sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tomto projekte som už počula, no ešte som parfum od nich neskúšala. Pozerala som na ich stránke a majú fakt super výber! :)
    Caroline Cor

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Docela se mi líbí to jejich balení :) Nezkoušela jsem.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotografie a článok :) Ja si ale pre zmenu myslím, že tie vety "nezamieňajte si s..." majú znamenať presný opak. Ale neodsudzujem to, pretože ženy by mali mať právo dopriať si krásnu vec a vôňu aj za rozumnejšiu cenu :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great! Really, very good article!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadá dobře, jen pigmentace světlých stínů stojí za prd =)
    nemáš prosím nějaké návody, podle které jsi dělala šablony na blog? :D chtěla bych taky na blogspot ale mít stejné menu jako na blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx