BACK-TO-SCHOOL ESPRIT WISHLIST.

By Simona Dubravova - štvrtok, augusta 27, 2015

Přeji pěkný den. Volno uteklo strašně rychle a o pár dní je tu škola, no co, těšíte se? Poslední dny jsem trávila prohlížením eshopů, a esprit.cz mě zaujal podzimní kolekcí. Rozhodla jsem se tedy vytvořit wishlist právě na začínající školní období.
back to school esprit wishlist

První položkou na mém wishlistu jsou džíny. Je něco lepší, než dobře padnoucí a pohodlné džíny? S tímto mám já trošku problém, protože většina mi nesedí. No když už konečně najdu takové, které mi vyhovují po všech stránkách, nebojím se do nich investovat. Máte to také tak

Druhým, a zároveň nejoblíbenějším kouskem jsou boty. Jak se říká, bot není nikdy dost, a kdyby bylo na mně, jednu místnost mám jen na boty, haha. Kdo mě déle sleduje ví, že většinou nosím jen podpatky, ale jsou dny, kdy vsadím na pohodlí a sahám po kozačkách. Tyto se mi líbí designem a vím si je tedy představit i na sobě.

No a třetí věc je bundička. Dobře zvolená bunda v outfitu dělá zázraky. Dokáže nakopnout i jednoduchý outfit. Pudrové barvičky mám strašně ráda pro podzim jsou jako stvorené. Co říkáte na tuto?

No, tak který kousek z ESPRIT BACK TO SCHOOL wishlistu se vám zamlouvá nejvíc? Dejte mi vědět do komentářů.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. To tričko by se mi líbilo, kdyby to honey bylo stejným fontem, jako ta ostatní slova :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to tricko se mi libi :) stejne jako ty mam nekdy problem sehnat padnouci dziny, vzhledem k moji vysce mi je odne dzin kratkych...

    ClaudiasNewLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Love the boots! :) I thin it's gonna be on my wishlist too <3
    Thanks for sharing

    marliafransiska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty džíny jsou super, taky nejaké potřebuju. Hezký článek!))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx