Gabriella Salvete: Nail Care

By Simona Dubravova - nedeľa, augusta 12, 2012

 Asi pred mesiacom jedna blogerka písala článok, ktorý sa týkal starostlivosti o nechty. Pred tým, som sa o moje nechty nejak zvlášť nestarala. Nalakovala som si farebným, keď sa začal šúpať, odlakovala som ho. Nič menej nič viac. Po prečítaný článku som si ale povedala, že to zmením, pretože nechty mi začali žltnúť. V drogérii mi odporučili túto sadu od značky Gabriella Salvete. Táto sada obsahuje: Proteinovú zlupovaciu masku, posilňovač nechtov, zmekčovač nechtovej kožičky, bieliaci lak a ešte dva laky, ktoré ja nevlastním a to - vitaminový posilňovač a kalcium. Týmto článkom by som vám rada priblížila ako sa starám o svoje nechty ja a môžete to brať aj ako recenziu na týchto skvelých pomocníkov.


 Prvým krokom je samozrejme opilníkovanie nechtov. Ja najradšej používam sklenený pilník a pilníkujem len v jednom smere. Potom nemám nechty také rozštiepené. Keď mám nechty upravené do požadovaného tvaru, na nechty nanesiem Proteinovú bieliacu zlupovaciu masku. Stačí jedna vrstva a počkám , kým zaschne. Potom ju z nechtov jednoducho zlúpem. Ruky potom opláchnem a vysuším.

 Na rad prichádza Extrémny posilovač nechtov - masážny gél. Nanesiem ho na nechty,  cca minútku-dve  nechám pôsobiť a pekne po jednom jemne masírujem nechty, kým sa lek úplne nevstrebe. Potom si ruky umyjem a osuším. Elixír pomáha pri suchých a lámavých a podporuje ich pevnosť a rast.

 V treťom kroku nanesiem na zmäkčovač nechtovej kožičky. Nechám chvíľu pôsobiť a potom ju zatlačím nástrojom na to určeným. neviem ako sa to volá. (:-D) Znova si ruky opláchnem a vysuším.

Na koniec použijem Zpevňujúci bieliaci lak. Nechty poňom vyzerajú zdravo a majú krásnu farbu. 

Čo ma ale stále hnevá, neviem sa odnaučiť nechať zádery tak ako sú. Vždy si kožičku odstrihnem alebo odhryznem a je to ešte horšie ako predtým. Nemáte nejakú fintu ? 
Ako sa vám páčil článok? Ako sa staráte vy o svoje nechty?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Keď si budeš pravidelne olejčekovať kožtičku, tak by sa ti zádery nemali tvoriť vôbec :) A tým pravidelne myslím minimálne raz za deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto všetko by sa mojím nechtom určite zišlo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám od tejto značky regeneračnú olejovú kúru a tiež som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekne farby majú...ale od nich som ešte nemala lak na nechty

    príď na moju giveaway: littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja si v poslednej dobe lakujem nechty hádam každý 2.deň , používam vždy spodný výživný a potom aj vrchnú vrstvu laku. tiež si ich natieram, ale aj tak mám problém, že sa mi stále lámu, ako keby nedokázali narásť dlhšie ako do určitej (krátkej:D) dĺžky..
    som rada, že som našla Tvoj blog :)) super, vďaka za tipy, vyskúšam :)) napr. o tom géli a proteínovej bieliacej maske som ani doteraz nepočula.. :)
    pozývam na môj blog ;) http://kuceravasue.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásné laky! já miluji rudé, jsem na ně prostě zatížená :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx