MAYBELLINE The Colossal Volum´ Express Mascara

By Simona Dubravova - pondelok, júna 25, 2012

ahojte,

Kvôli dnešnému upršanému počasiu nebude outfitový post, ale recenzia na riasenku od Maybelline - The Colossal Volum´ Express. Vám možno táto špirála sadla, možno nie. Toto je len môj osobný názor na ňu:)

Čo riasenka sľubuje? 
  • Kolosálny objem - stačí len jedna vrstva
  • Riasy sa nezlepujú a nevytvárajú "žmolky" 
Ako ju hodnotím ja?
Takže na začiatok by som chcela povedať, že moje riasy sú malé a bez objemu. Nikdy nebudem mať nejaké extra dlhé a extra objemné riasy. Riasenka sľubuje veľký objem. Nepovedala by som že je to pravda, skôr mi riasy nadvihne. Každému sedí niečo iné, no za seba musím povedať, že vážne žiadny objem. Aj keď, ja viac ocením nadvihnutie, preto mi vyhovuje. Vrsty si dávam vždy minimálne dve. Musím súhlasiť, že sa nevytvárajú hrčky a ani nezlepuje. Jej výdrž je dosť veľká, používam ju už 3 mesiace vkuse.

So štetinkou sa mi pracuje veľmi dobre, nie je veľká ani malá. Na kartáčiku je vždy akurát riasenky, prebytočné množstvo sa otrie vo vrchnej časti tuby. Parfumácia je jemná, ale cítiť ju.Konzistencia je tak akurát, ani riedka ani hustá.

Za nevýhodu by som považovala to, že stačí prejsť po mihalniciach mokrou rukou, a máte ju všade. Trvá dlhšie kým zaschne. Do slnečných dní okej, no do žiadnej vody. Viem, že nieje vodeodolná, ale niektoré špirály vydržia aspoň toto. Mala som ju aj v daždi, niekedy sa mi trošku rozmazali dolné riasy, nič viac. Riasenka stojí okolo 8€ čo je dosť, Samozrejme nájdeme aj drahšie aj lacnejšie.


 plusy a mínusy:

+ predlženie
+ štetinka
+ nezlepuje a nevytvára hrudky
+ príjemná vôňa
+ pekný obal


- nevytvára sľubovaný objem
- cena 
- trvá chvíľu kým zaschne

Zhrnutie:
Túto špirálu som si obľúbila a určite si ju ešte niekedy kúpim. Chcela by som skúsiť etšte iné riasenky z tejto kolekcie.

Body:
(4/5)

Mali ste niekedy túto špirálu? Ako vám sadla? :)







  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Skvěle napsaná recenze! :) Jinak máš krásný blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelá recenzia bohužial mne tá špirála vôbec nesedí :D ani jedna od Maybelline.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezká recenze!:) Já ji taky vyzkoušela a nebyla s ní spokojená, takže si jí už asi nekoupím.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Maybelline také nepatří mezi mé oblíbené, ale dávám ji ještě šanci :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak toto je moja najoblubenejsia spirala... vyskusala som od Rimmel, Miss sporty po Max Factor- Max Factor bol celkom fajn, co sa tykalo objemu, no ja by som radsej aj objem a aj dlzku. Colossal Volume pouzivam cca od 16tich rokov, ale len vodeodolnu verziu, pretoze klasicke spiraly mi narovnavaju mihalnice... no ta vodeodolna je pre mna uzasna. Nenarovnava mihalnice, nezlepi, predlzi a zahusti. Mihalnice mam potom vzdy jak umele :) len mne kazda spirala vydrzi tak max dva mesiace, kedze si nanasam asi tri vrstvy :D ale vysledok stoji za to ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx