Favourite products for Summer

By Simona Dubravova - štvrtok, júna 28, 2012

Strašne milujem vôňu malín a tie letné svieže ovocné vône. Dnešný článok bude o mojich voňavých obľúbencoch na leto. Mám ich samozrejme oveľa viac, ale to by sa do jedného článku nezmestilo a bolo by to neprehľadné.

1. Balea sprchový gél s malinami
Sprchové gély a mlieka som si od značky Balea veľmi obľúbila. Hlavne tie ovocné a voňavé. Tento malinový sprchový gél vonia po malinách a keď si pričuchnete, máte nutkanie ho zjesť. Cena bola 0,99€.
Je sfarbený do ružova, no na pokožke ho ani nevidno, takže sa nemusíte báť, že by ste zružoveli. Je jemný a ešte po kúpaní cítite maliny. Dá sa k nemu zakúpiť aj telové mlieko, no na to sa chystám pri najbližšej ceste okolo DM. Nejakú hydratáciu som nepocítila, ale ani nezaťažuje.Každému kto miluje takéto vône vrelo odporúčam.
Body:
(5/5)

 2. Balea malinový balzám na pery
 Tento balzám patrí k limitovanej edícii Lovely Raspebbery (sprchvý gél, telové mlieko a balzám na pery ...). Na perách nevydrží síce dlho, ale za to ich hydratuje. Krásne vonia nie len pri otovrení "krabičky" ale aj na perách. Je sfarbený do ružova, no na perách ho nevidieť. Cena bola tuším 1,30€.
Nevýhodou je, že sa na pery nanáša prstom, prípadne nejakým štetcom. Je to dosť nepraktické. Balenie je myslím že dosť veľké - 10g. Nenašla som, či obsahuaje nejakú UV ochranu čo je škoda. Ale ako som už vravela, dobre hydratuje a aj na slnku som mala pery vláčne.
Body:
(4/5)
 3. Avon Telové spreje
 A posledným obľúbencom sú telové spreje od značky Avon. Určite ich veľa z vás pozná. Ja vlastním tri - fialka a lichi, čerešňový kvet, granátové jablko a mango. Z týchto troch mi najviac vonia práve čerešňový kvet a myslím, že ho aj najdlhšie cítiť. Spreje krásne osviežia a nielen že prevoňajú vás, ale aj okolie. Nevýhoda je, že niektoré dosť rýchlo vyprchajú, preto sa treba častejšie sprejovať. Teraz sú v katalógu za 1,50€ ale zvyčajne ich zoženiete za 3,90€.
Body:
(4/5)
Aké výrobky používate v lete najradšej vy? Páčil sa vám článok? 



  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. balea má super výrobky:)ten balzámek mám taky akorát meloun:)a ty tělové spreje sem nikdy neměla vlastní, ale pokaždé když jsem ho viděla u kamarádky jsem se musela nastříkat, protože všechny tak krásně voní ♥:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tělový sprej s vůní granátového jablka a manga si kupuju pokaždé, když mi dojde. Jejich plus je že strašně krásně a dlouho voní, proto tyhle spreje miluju! <'3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Body spreje jsou úžasné, mám 2 a v poslední době jsem si je hodně oblíbila))
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten balzám na rty vypadá dobře)) mozná pro něj za´jdu, jestli opravdu tak úžasně voní!))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to super :)) Asi kupuju :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mmm..úplně si představuju, jak to asi voní. :D Ty spreje jsem měla snad všechny, zrovna mám granátové jablko, voní krásně. A ten balzám..nóó, štve mě, že jsem si nedávno koupila melounový, když vidím tenhle :D :(
    www.thedenisse.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásná recenze, já Baleu miluju! Hlavně ty jejich limitky s úžasnými vůněmi, mám kiwi sprcháč a melounové tělové mléko, och ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sprcháč jsem měla, balzám mám a ty tělové spreje taky až na ten třetí doma jich mám celkem 6:D Taková závislost a bude nějaký další nový:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tělový spreje od Avonu miluju!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Díky tomuhle sprcháči jsem vždycky ve sprše měla neuvěřitelnou chut na sladký. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tie splashe od avonu som mala strasne rada, len potom sme prestali objednavat, tak uz vobec nemam prehlad, ale paradne boli:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tie preje aj ja milujem, mám ich všetky okrem fialky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx