malinové radosti

By Simona Dubravova - štvrtok, septembra 06, 2018

Ak by ste sa ma opýtali na obľúbenú vôňu, vymenujem vám hneď tri. Počas roka ich dosť obmieňam, čo je samozrejme normálne, vzhľadom na ročné obdobia. V zime nám väčšinou vonia niečo iné ako počas horúceho leta. Pri triedení kozmetiky som zistila, že sa mi nakopilo dosť produktov s malinovou vôňou, a tak mi napadlo, že mám určite medzi čitateľkami milovníčky malín. Ukážem vám teda zopár mojich obľúbencov a možno vás tak inšpirujem. 
malinové radosti


malinové radosti Dermacol

O podobnom osviežujúcom parfúmovanom spreji od Dermacol som už písala v tomto článku. Tento Body Love Mist Ibiza Party vonia po malinách a po granátovom jabĺčku. Vôňa je naozaj jemná, sladká a krásne prevonia telo. Pri tejto značke ešte chvíľu ostaneme, no pozrieme sa na dekoratívnu kozmetiku. Rúž Pretty Matte Lipstick sa vďaka jemnej a krémovej konzistencii naozaj dobre nanáša a dobre sa s ním pracuje. Farba je krásne sýta a nevysušuje pery (obsahuje prírodné vosky). Ja mám odtieň č.7, no na výber máte až 17 farieb. Najväčším obľúbencom sú ale Illuminating Beauty Pearls, teda skrášľujúce púdrové perly, ktoré rozjasňujú a dodávajú pleti farbu. Každá perla má iný efekt - ružová osviežuje a biela rozjasňuje. Obsahujú vysoký podiel trblitavých mikročiastočiek, ktoré odrážajú svetlo. Majú ľahkú textúru, neprášia sa a dobre sa nanášajú. Súčasťou balenia je aj labutienka, ktorú ja síce nevyužívam, no niekedy sa možno hodí.

malinové radosti Dermacol

malinové radosti Dermacol

malinové radosti 2SIS CUCU kondicionér

Milujem pocit čerstvo umytých vlasov, ktoré nádherne voňajú. O to sa už nejaký čas stará 2SIS CUCU kondicionér jahoda a malina. Je vhodný pre všetky typy vlasov. O výživu a lesk vláskov sa starajú 100% ovocné prášky z malín a jahôd, o regeneráciu zas kostihoj, a žíhľava bojuje proti lupinám a vypadávaniu vlasov. Jedná sa o 100% bio produkt, bez palmového oleja a je vhdoný aj pre vegánov. 

Viac o tejto kozmetike nájdete aj v tomto článku, no ak sa vám nechce preklikávať tak si to zhrnieme: Jedná sa o slovenskú, ručne vyrábanú a prírodnú kozmetiku, za ktorou stoja dve sestry. Jedna z nich je dizajnérka, a tak všetky produkty majú naozaj nápadité obaly. Všetky prísady sú bio, organické, bez chemického spracovania a bez umelých prísad. 

malinové radosti 2SIS CUCU kondicionér

malinové radosti 2SIS CUCU kondicionér

malinové radosti Nivea Silk Mousse Raspberry Rhubarb

Po námahavom dni nie je nič lepšie ako teplá sprcha a prevoňaná pokožka. Sprchová pena bola pre mňa novinka, no rýchlo som si ju obľúbila. Ak mám pravdu povedať, nemyslím si, že je to nejaký markantný rozdiel oproti obyčajným sprchovým gélom, no je to príjemná zmena a niečo nové. Pokožka je po umytí jemná a vonia po malinách. Nivea Silk Mousse Raspberry Rhubarb jednoznačne odporúčam ak ste milovničky malín tak ako ja. 

malinové radosti Nivea Silk Mousse Raspberry Rhubarb

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, akí sú vaši 5 obľúbenci. 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Omg amazing photos!!! Great post dear! I love It!! ♥
    xoxo

    New post

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kondicionér od 2SIS jsem měla v kokosové verzi a byl skvělý :-) věřím ale, že i tato varianta je úžasně voňavá :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od 2SIS som mala doma pár produktov a boli veľmi dobré :-) Kondicionér som ale neskúšala.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůů, miluji tu barvu!! Sprej od Dermacol mám taky a jsem z něj nadšená. Pěnu od Nivei mám z té starší řady a je také skvělá, musím se v drogérii mrknout i po téhle :-) A moc se mi líbí ten odstín rtěnky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky miluju malinovou vůni, všechny produkty mají krásné obaly :) Dermacol sprej je skvělý :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten telový sprej musím skúsiť! A sprchovú penu som mala tiež, no asi ostanem verná klasickým gélom. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty perličky, tělový sprej a ta rtěnka!! Bože to je kombo! Asi to potřebuju :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie perly sú určite skvelé, veľmi sa mi páči ich obal. Ja mám podobné od značky Avon, no balenie má Dermacol rozhodne krajšie. No a sprchovú penu mám tiež vo vanilkovej vôni, no ešte na ňu neprišiel čas. Čakám na chladnejšie počasie kedy mi sladké vône sedia viac.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx