namixuj si svoj krém

By Simona Dubravova - piatok, júla 20, 2018

Kto by ju nepoznal? Ikonická modrá okrúhla plechová škatulka nechýbala na toaletnom stolíku ani u jednej z nás. Ja ju mám stále v kúpeľni a nepoznám snáď univerzálnejší krém, ako je tento. No ako každá značka, aj Nivea sa snaží prinášať novinky. Najnovšie si môžete namixovať svoju vlastnú vôňu tak, ako sa páči vám. Klasická soft či svieža, sladká alebo exotická? Dajú sa medzi sebou miešať a fantázii sa medze nekladú. Zaujali ma natoľko, že som sa rozhodla vám o nich dnes napísať viac.

namixuj si svoj krém

Telové mlieko je vec, ktorá u mňa nemôže chýbať. V zásobe ich mám vždy niekoľko a veľmi rada sa púšťam do skúšania nových. Najväčšie zastúpenie má u mňa kokos, vanilka a čokoláda, počas leta vždy prepadnem maline či ananásu. No nikdy mi nenapadlo mixovať ich. A s týmto skvelým nápadom prišla Nivea a priniesla tak trojicu nových ovocných a sviežich vôni, ktoré si môžete medzi sebou ľubovoľne miešať.


namixuj si svoj krém

Ako to funguje?

Jednoducho. V dlani si zmiešate vybrané krémy a už len nanesiete na telo. Hotovo! 

Ja som si obľúbila kombináciu ružového Berry Charming, ktorý je spojením sladkého letného ovocia ako šťavnaté maliny, divé jahody a jablko spolu so žltým Happy Exotic, ktorý spája sladký ananás, sviežu kokosovú vodu a citrusové poldy. 

V zelenom kelímku sa skrýva hravá svieža vôňa Chilled Oasis. Jedinečná kombinácia mäty, zelených lístkov a kvitnúcich ľalií. 

Nedá mi nespomenúť, že Happy Exotic mi pripomína takú letnú pohodičku pri mori a piňakoláde. Mňam! Myslím, že každý si najde to svoje, všakže.

namixuj si svoj krém

namixuj si svoj krém

Takýmto kombinovaním si viete vytvoriť nové a nové krémové vône na veľa spôsobov podľa nálady. Dajú sa samozrejme používať aj samostatne. Hydratujú a zjemňujú pokožku a po nanesení sa krásne vstrebú a nezanechavajú pokožku mastnú. Milujem ten pocit prevoňanej pokožky

namixuj si svoj krém

Nivea Soft je určený na celé telo a ak nepatríte medzi ľudí, ktorí obľubujú výrazné vône, skúsila by som kombinovať vyššie spomínané voňavé trio práve s týmto krémom. Má úplne ľahunké zloženie obohatené o jojóbový olej a vitamín E. Praktické balenie týchto krémov sú veľkým plusom aj počas dovoleniek, kedy si ich môžete zobrať so sebou a nezaberú vám kopec miesta.

namixuj si svoj krém

Prečo je potrebné používať telové mlieko či krém?

Takéto vyživné krémy sú pre pokožku skvelými pomocníkmi. Hydratujú, zjemňujú a pomáhajú jej udržať elasticitu. Ak jej doprajete, určite sa vám odvaďačí. Pravidelným používaní krémov či mliek sa vyhnete napíklad suchej pokožke, či jej predčasnému stárnutiu.

Aj keď možno nemáte vyslovene suchú pokožku, je dobré, ak ju aspoň po sprche či teplej vani hydratujete, pretože prirodzene stráca vlhkosť. Ďalším benefitom je príjemná vôňa, ktorá navodí lepšiu náladu. Ja som si napríklad z toho spravila taký môj rituál a neviem si predstaviť, že by som sa už po sprche nenakrémovala. 

namixuj si svoj krém

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, čo hovoríte na tieto novinky. 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Myslím si, že tohle se Nivei povedlo. :) Krémy mě velmi lákají.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle mě teda vůbec neláká a přijde mi to jako zbytečnost. Vůbec mě to nezaujalo. Od Nivei mám doma zrovna rozpoužívanou tu klasickou modrou niveu v plechové krabičce, kterou používám na noc jako masku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme nie každého všetko zaujme, 100 ľudísto chutí :-) ja napríklad takéto krémy zbožňujem :) ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. Přijde mi to super a líbí se mi ten nápad toho míchání :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tie kombinácie sú super, naozaj je vždy tá vôňa iná :-) ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  4. Už jsem na tohle koukala, je to fakt super nápad :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento ich nápad sa mi veľmi páči, je to originálne a ešte k tomu aj kreatívne :) už som zvažovala kúpu, ale mám doma toooľko telových prípravkov, že s tým asi ešte chvíľku počkám :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéé, tak tento nápad se Nivei opravdu povedl :) krémy vyzkouším :))


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Přijde mi to jako super nápad! Nivea má poslední dobou fakt super produkty :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nevím, ale není to zbytečný? Já jsem čekala, že to bude nějaký pytlíček, který si člověk do krému smíchá s jiným pytlíčkem a tadá, ale tohle je fakt kravinka. :-D Smíchat dva krémy můžu jakékoli, nemusí být nutně nivea. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx