ako na rýchle letné osvieženie

By Simona Dubravova - štvrtok, júla 12, 2018

Ruky hore tie, ktoré milujú leto. Na teplo sa tešíme celý rok a keď je konečne tu, frfleme ako je horúco. Priznám sa, ja si tiež občas poviem, že by sa mohlo trošku ochladiť. Predovšetkým, keď sa teplota šplhá nad 30tky a pomaly cítim, ako sa celá roztápam. Vtedy hľadám niečo, čím by som sa rýchlo osviežila. Limonáda s ľadom, zmzlina alEbo ľadová káva? Najradšej by som sa hodila do bazéna. Áno, to je tiež moja obľúbená varianta, no ak som práve v meste, asi to nepôjde. Mám
 niečo príjemnejšie, rýchlejšie a hlavne pri sebe, v kabelke. Takto som zvládla obrovské teplo aj minulé leto bez problémov.

tip na rýchle letné osvieženie

Doteraz som bola verná ružovej vode, prípadne termálnej v spreji, a iné som v podstate ani nevyhľadávala. Teraz sa však moja zbierka rozšírila aj o jazmínovú a levanduľovú. V mojej kabelke sa nachádza vždy jedna z nich, aby som sa kedykoľvek počas horúcich dní mohla osviežiť.

Sú naozaj taká moja prvá aj posledná pomoc a s kľudným svedomím ich striekam aj na maku-up. Nerozmažú ho, pretože práve takéto kvetinové spreje sa používajú aj na jeho fixovanie. Je to taká prírodnejšia alternatíva bežných fixátorov make-upu. Plus vedia pleť ukľudniť a kedže majú svoje špecifické vlastnosti, každá si nájde tú svoju.

tip na rýchle letné osvieženie

AKÉ VLASTNOSTI MAJÚ KVETINOVÉ SPREJE?

K ich vlastnostiam treba dodať, že ich majú naozaj celé spektrum. Ženy s citlivou pleťou ich používajú aj namiesto klasickej vody pri umývaní tváre, vedia sa popasovať aj so zápalom a akné. Kľudne ich môžete použiť aj na očné zábaly prípadne na poranenú pokožku. V neposlednom rade pleť osviežia a hydratujú.

Ružová voda je vhodná na všetky typy pleti. Po nastriekaní krásne osvieži a rozžiari pleť. Výťažky z ruže navyše podporujú elasticitu pokožky. Tonizujúca jazmínová voda má relaxačné účinky a okrem osvieženia sa tak postará aj o vašu pohodu. Osviežujúci pleťový jazmínový sprej  pomáha udržiavať pleť v rovnováhe a má výborné posilňujúce účinky na štruktúru pleti. 

tip na rýchle letné osvieženie

tip na rýchle letné osvieženie

Na čo ich používam ja? Ako som spomínala vyššie, hlavne na okamžité osvieženie pleti, no mám ich po ruke aj doma, vedia pleť krásne prebudiť. Skvelé sú aj po opaľovaní, kedy pokožke poskytnú okamžitú úľavu. Obľúbila som si najmä levanduľovú, ktorá vie pomôcť podráždenej a popraskanej pokožke.

tip na rýchle letné osvieženie

Ja som sa absolútne "buchla" do týchto sprejov, je to podľa mňa naozaj jedna z najlepších vychytávok  (nie len) na leto. Používam ich už druhým rokom, a ľutujem, že som ich neobjavila skôr. A aby ste sa predvedčili sami, že ich nosím všade zo sebou, nižšie nájdete aj fotky "priamo z terénu".

Jediné, na čo by som vás upozornila je spôsob nanášania. Z vlastnej skúsenosti viem, že ak ste nalíčená, treba ich striekať z väčšej vzdialenosti. Prečo? No jednoucho, aby sa vám make-up nerozomočil prípadne sa vám sprej z niektorých častí make-up zmyje a vytvorí mapy. Inak spreje môžete používať počas dňa neobmedzene, vždy, keď potrebujete. 

tip na rýchle letné osvieženie

tip na rýchle letné osvieženie

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, čo používate počas horúcich dní vy.
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. O sprejoch od Dermacolu čítam už asi 3x teraz u teba a čím ďalej tým viac ma to láka!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jak píše slečna nademnou, párkrát jsem na to narazila a ajv obchodě a musím si to koupit. Protože to vypadá jako naprosto parádní pomocník :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takéto vody sú v lete pre mňa nutnosť!Ja mám doma ružovú a používam ju 24/7!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezký :) já mám takovou vodu od balea a jednu od dermacol waikiki dream :)
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hodně používám tělové spreje od Avonu a mám je moc ráda, teď na léto ideálka :) Tyhle vody od Demacolu bych taky ráda vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tělové spreje vypadají pěkně už jsem o nich slyšela. Já zrovna teď používám taky od Dermacolu akorát Waikiki Sun a nebo od Avonu :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Majú tieto produkty aj nejakú parfumáciu? Určite by som ich vyskúšala, ale ak sú voňavé, to by mohol byť dôvod na jedno veľké NIE, lebo práve ruža, jazmín a levanduľa sú moje najneobľúbenejšie vône. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja by som najradšej vyskúšala tú levanduľovú ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie pleťové vody sú skvelé. Mojim favoritom je Ruža :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx