pripravená na leto

By Simona Dubravova - streda, júna 27, 2018

Dočkali sme sa a vytúžené teplo je konečne tu. Osobne mi viac vyhovuje jarné obdobie, ale s letom sa mi spája predovšetkým cestovanie a more. Balenie sa na dovolenku je častokrát náročné, pretože zo všetkých produktov si treba nutne vybrať tie najpodstatnejšie, a ak sa musím zmestiť do určitého objemu, tak som naozaj zúfalá. Ako si šikovne nakombinať produkty letnej starostlivosti nielen na pleť, ale aj telo? S tým Vám pomôžem v dnešnom článku.

pripravená na leto SummerBox

Vždy, keď sa balím, spravím si zoznam kozmetiky, ktorú potrebujem. Na vrchných priečkach sú tie, ktoré používam denne a sú súčasťou mojej rutiny pri strarostlivosti o pleť - čistiaci gél, tonikum, sérum, denný a nočný krém. Postupne dopĺňam ďalšie a ďalšie prípravky. Nakoniec to musím vždy ešte preriediť, ale tento postup sa mi overil. Tento rok som ale na to išla inak a zverila som to do rúk odborníkom. Uštetrila som si tak nie len čas, ale aj nervy.

pripravená na leto SummerBox

Nechala som to na Notino Summer Box, ktorý si do parády zobrali beauty špecialistky a celý obsah boxu vybrali tak, aby obsahoval všetko potrebné na leto. Nájdete v ňom nielen miniatúrky a vozrky, ale aj plné produkty. Obsah krabičky vystihuje jej názov - Summer is yours. 

Jedným časom (asi pred rokom) som si niekoľko mesiacov pravidelne objednávala takéto beauty boxíky, ale obsah nebol zverejnení a fungovalo to na základe prekvapenia. Nie, že by ma natoľko zaujali, ale vždy som čakala, že mi ten najnovší niečim vyrazí dych. Nestalo sa tak, a odvtedy som žiadny podobný neobjednala. Pri tomto od Notino ale vidíte obsah, a môžete si tak jednak porovnať cenu a jednak hneď uvidíte, či produkty využijete. Nekupujete teda mačku vo vreci.

pripravená na leto SummerBox

pripravená na leto SummerBox

Celým obsahom ma sprevádzala informáčná brožúrka, ktorá je písaná veľmi prehľadne a stručne. Ak obľubujete zľavy a zľavové kupóny, tak vás poteším, pretože ich tu nájdete neúrekom. 

pripravená na leto SummerBox

pripravená na leto SummerBox

pripravená na leto SummerBox

pripravená na leto SummerBox

PLNÉ PRODUKTY:
Nepoznám snáď nikoho, kto povie "nie" relaxu s maskou na tvári. Ja si takéto rozmaznávanie užívam veľmi rada a dá sa povedať aj dosť často, preto som sa potešila 2 maskám od kórejskej značky značky Korika. Textílna SciBeauty je určená na detox a výživu tváre a Hydrogel sa postará o hydratáciu pier. Nivea Silk mousse je sprchová pena s vôňou rebarbory, malín a hodvábu, na ktorú som si robila zálusk už dávnejšie. Štvrtým pruduktom je must have každej ženy - štetec na tekutý make-up BrushArt, ktorý sa na cesty do kozmetickej taštičky určite hodí.

pripravená na leto SummerBox

MINIATÚRKY PRODUKTOV:
Zmenšené balenie je veľmi šikovným riešením práve na cestovanie lietadlom s príručnou batožinou. Majú menší obsah a tak spĺňajú podmienky objemu prepravných spoločností. V boxíku nájdete menšiu verziu veľmi obľúbenej micelárnej vody Bioderma Sensibio H2O, ktorej zloženie je hypoalergénne a bez alkoholu. O zdravý úsmev sa postará zubná pasta s bieliacim účinkom Mediblanc Whitining. Presne táto veľkosť je pre mňa na cestovanie akurát. Na testovanie Vichy Minéral 89 som sa veľmi tešila. Hydratuje, posiluje kožnú bariéru a obsahuje 89% 
mineralizujúcej termálnej vody Vichy. Ak máte takú citlivú tvár ako ja, tak gélový krém La Roche-Posay Anthelios XL vám ju s SPF 50+ ocháni pred slnečným žiarením. No a krém na ruky Spiritime Fruity time s vôňou kiwi a hrozna sa vždy hodí. 

pripravená na leto SummerBox

VZORKY:
Netreba so sebou brať ťažké flakóniky krémov, vôní alebo masiek. Ja si úplne vystačím aj so vzorkami. Napríklad jedno takéto balenie Smooth Sugars Scrub viem použiť dva krát. Od značky Lancõme môžete vyskúšať denný krém Visionnaire, sérum Génifique a make-up Teint Miracle, ktorý mám aj v plnej verzii. Samozrejme nezabudli ani na parfém a v krabičke nájdete rovno tri vzorky Calvin Klein -  CK One, dámska a jedna pánska Obsessed.

pripravená na leto SummerBox

V konečnom dôsledku môžem povedať, že celkový dojem je veľmi dobrý a vyskúšala som produkty, ktoré som mala dlhšie v hľadáčiku. Čo poviete? Kupujete takéto boxíky? Ak by vás nezaujal, mám niečo iné, čo by mohlo. Načo čakať do novembra, keď si Black Friday môžme spraviť aj teraz, v lete?  Určite sa máte na čo tešiť. :-)

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, aké máte skúsentosti a názor na takéto beauty krabičky.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

18 komentárov

  1. tento box sa Notinu naozaj podaril, všetky produkty sú podľa mňa využiteľné, čo sa niekedy v takýchto boxíkoch nestáva. A za mňa veľké plus keď viem čo kupujem - čo sa v boxe nachádza ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a ešte musím dodať, že tie fotky sú nádherné, veľmi sa mi páčia <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Saši :-) a áno súhlasím, všetky produkty sa dajú využiť a sadli mi, ako som aj spomínala v článku ... za to môže aj fakt, že je veľmi dobré namixovaný obsah :-) ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. Žadny boxik s kosmetikou jsem nikdy neobjednala, ale tenhle je super aj v tom, že to jsou malá balení a člověk vyzkouší, co by mu mohlo aj sedět a popřípadě si to koupit aj ve větším balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak Zuzi, a navyše sú tam aj zľavové kupóny práve na tieto produkty vo väčšom balení :-) ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  4. Tento boxík je skutočne vydarený! :) Najviac som si obľúbila vône a štetec na makeup :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa úplne "buchla" do tej sprchovej peny a do vichy mineral 89 ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  5. Boxík vyzerá super :) Ja nikdy neviem čo za kozmetiku si zobrať zo sebou, lebo mám pocit, že potrebujem všetko, no vo finále použijem dve veci :D

    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  6. fotky a teba už ani nejdem chváliť, lebo vyzeráš vždy top :)
    nad týmto boxíkom som premýšľala, ale napokon som si kúpila DM box, o ktorom chystám aj článok už čoskoro :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To vypadá moc fajn, miniaturky na cesty jsou nejlepší! Moc hezké fotky :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Box som mala možnosť recenzovať taktiež a je super ❀ Inak máš neskutočne krásnu izbu ♥✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Boxík je moc pěkný a je v něm teda velký obsah produktů :O :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Box se opravu povedl a ty fotky s ním jsou perfektní. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Box se moc povedl, všechny produkty v něm jsou super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super fotky, parádní věcičky v boxu, krásná baba. :-) Nemám článku co vytknout. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krásavica <3 !
    Ja som si ešte nikdy žiadny beauty box nezaobstarala, lebo väčšinou aj keď viem čo box obsahuje tak je tam pár vecí, ktoré by som nevyužila. Ale tento vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. WOW! Very nice post, I like it. Great

    Follow for follow? :)

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx