krása v slovách

By Simona Dubravova - nedeľa, júna 10, 2018

Pekné slovo vie potešiť viac ako materálne veci. A nestojí vás to nič. Mne dokáže zlepšiť deň aj jediné milé slovo. Napríklad, keď mi niekto povie, že tá nová kabelka alebo lodičky sú krásne, že mi to dnes pristane. Keď mi drahý povie, že ma miluje alebo keď mi priatelia povedia, že ma radi videli. Prečo si to nehovoríme častejšie? Kedže viem, ako veľmi potešia takéto slová mňa, snažím sa vždy niekomu povedať kompliment, ktorý myslím naozaj vážne. Aj osobe, ktorú nepoznám. Najviac ma mrzí, keď sa my ženy nepodporujeme, a snažíme sa dehonestovať tú druhú. Tie, ktoré majú potrebu sa nad ostatné vyvšovať alebo im uštedriť uštipačnú poznámky by sa mali zamyslieť, ako by padli takéto slová im. Nehovorím teraz o konštruktívnej kritike, ktorá je opodstatnnená a dá sa povedať aj tak, aby neublížila. 

krása v slovách

Milé slovo dokáže zlepšiť deň. Keď je myslené naozaj pravdivo a nie len tak, lebo od danej osoby niečo potrebujeme.

krása v slovách

A čo mi vie ešte zlepšiť deň? Jednoznačne kvety. Je jedno aké, najradšej by som mala doma veľa, veľa kvetov. Keď raz budeme mať veľkú záhradu, bude plná kvetov. Zatiaľ sa však musím uspokojiť aj s vázou alebo takýmto kvetinovým boxom.

Tieto kvety nie sú živé a sama som bola prekvapená, ako kvalitne sú spracované. Každý jeden kvietok je mydlo, ktoré sa dá použiť samostatne. Mydlové kvety sú krásnou dekoráciou a potešia každé oko, nos aj srdce. A k tomu zopár milých slov a je to dokonalé. Mňa si najviac získal ružový box s ktorým skvele ladím, no nie? 

mydlové kvety červené

Ale aby som potešila niečim aj vás, tak vám prezradím, že o tento fialový od sloth.sk si budete môcť zasúťažiť na mojom instagramovom profile. Určite sledujte môj profil, aby vám súťaž neušla.

mydlové kvety fialové

Kvety sú prepracované do najmenšieho detailu a na prvý pohľad sa zdajú, ako živé. Nájdete ich v niekoľkých farbách a okrem boxíku si môžete vybrať aj variantu v košíku.

krása v slovách

krása v slovách

krása v slovách

krása v slovách

krása v slovách

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, aký máte názor na takéto správanie a či aj vy ostatným hovoríte pekné a milé slová. A poznáte takté mydlové kvety?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. tak tie boxíky sú nádherné! :) nepovedala by som, že sú z mydla :) ale opäť musím pochváliť aj tvoje vždy krásne fotky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :-) nikto neverí, že sú z mydla, haha ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. Milé slová sa snažím hovoriť hocikomu, aj v práci keď stretnem peknú ženu alebo si všimneme niečo zaujímavé, rada pochválim :) veľmi sa mi potom páčia tie prekvapené reakcie ľudí, ktorí nevedia čo na to povedať, ale myslím si že to hneď zlepší deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že stále je dosť takýchto ľudí, ktorí sa neboja povedať aj inej žene, že je pekná ❤tie reakcie sú naozaj skvelé! xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. Krásne, jemné, ženské. Proste láska ♥

    Svet Podľa Konvalinky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mali by sme používať milé slová a hlavne sa k sebe milo správať a tak spraviť svet aspoň o niečo lepším :) snažím sa hovoriť milé slová hocikomu, pretože viem ako mňa dokáže potešiť, keď ma niekto len tak pochváli ;) A vyzeráš super o tom sa ani baviť nemusíme ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. určite máš veľkú pravdu ;) ja som na toto minule myslela, keď som zahliadla v škole slečnu v pekných šatách, že by ju určite potešilo, keby som ju dobehla a pochválila :) tak musím prekonať svoju hanblivosť a niekoho už konečne takto osloviť :) vyzeráš skvelo!

    Sabi z blogu Beautiful savage
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásně napsaný článek:). Ty boxy jsou skvělé, květiny jsou prostě úžasné:). A jinak...jako vždy ti to moc sluší:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mně by tyhle šaty asi moc nesedly, ale tobě sluší ohromně <3
    JannieBel

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám pocit, že ľudia sa milé slová niekedy aj boja povedať. Možno im to príde aj trápne, no ani si poriadne neuvedomujú ako tým ostatným spríjemnia deň. Rovnako aj mňa vedia milé slová potešiť a vyčariť mi úsmev na tvári. A s uštipačnými poznámkami niektorých žien a dievčat súhlasím. Nechápem ich potrebu vyvyšovať sa nad ostatnými...
    btw. vyzeráš nádherne a tie šaty sú ohromné <3
    MOISSANIT

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milá slova vždycky potěší a hlavně zahřejí u srdíčka. Zpříjemní mi vždycky den, když slyším nějaká pěkná slova mířená ke mě. Jinak outfit je moc pěkný, sluší ti a ty boxíky jsou rozkošné :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  10. What a great set of cool pictures! Love the dress! :)

    And those heels! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx