jemné líčenie paradise look | L'Oreal Paris

By Simona Dubravova - piatok, mája 11, 2018

Už nejaký ten čas nepíšem len na jednu tému, ale snažím sa spájať krásu a módu dokopy. Veď napokon, tieto dve oblasti k sebe patria. Nechcem sa radiť do žiadnej kategórie, pretože obe sú mi blízke. Pod pojmom krása si nepredstavujem len líčenie, no celkovú starostlivosť o pleť. Tomu nasvedčujú články, ktoré najčastejšie píšem. Musím sa priznať, že aj keď sa líčim veľmi rada, zostávam väčšinou verná jemnému make-upu, a teda farebné kreácie u mňa nenájdete. Našťastie pre mňa, hitom tohto roka je práve jemné a prirodzené líčenie. A tu už by som mohla snáď povedať niečo aj ja. 

jemné líčenie paradise look | L'Oreal Paris


PRIRODZENÝ MAKE-UP LOOK
použité produkty

DOKONALÉ OBOČIE
Pri tomto líčení som sa zamerala predovšetkým na výrazné a upravené obočie. Použila som farbu na obočie Paradise Pomade Exatic v 104 Brunette. Vyzerá prirodzene, dobre sa s ním pracuje a farba je pekne výrazná. Precízny štetec, ktorý je súčasťou šikovného balenia mi veľmi uľahčil prácu a bola som milo prekvapená, pretože väčšinou takéto štetce nie sú dobré. A navyše, to balenie je nádherné. Ja som na pekné obaly vysadená, a teda nedalo mi to nespomenúť.

farba na obočie Paradise Pomade Exatic odtieň 104 Brunette

PRIRODZENÉ FARBY
Na oči som použila paletku Color Riche La Palette Nude, ktorá ma presne také jemné odtiene, ktoré využijete jednak na denné líčenie, ako aj na výraznejšie večerné. Pigmentácia je dobrá a obsahuje nie len matné, ale aj perleťové tiene. Pre mňa ako stvorená aj veľkostne, aj farebne.

paleta očných tieňov Color Riche La Palette Nude

PERFEKTNÉ OČNÉ LINKY
Nakoniec som sa rozhodla aj pre očné linky v pere Tatto Signature. Odkedy som sa s nimi naučila pracovať, nepoužívam žiadne iné. Hrúbku linky si viete korigovať tlakom, teda ak chcete jemné linky, ťaháte jemne a ak máte chuť, naopak, na hrubšie, pritlačíte na očné viečko. Farba je sýto čierna a pracuje sa s ňou perfektne.

očné linky v pere Tatto Signature

RIASY AŽ DO NEBA
Predlžujúca riasenka Paradise Exatic si ma získala už pri prvom nanesení. To, čo sľubuje splnila a riasy krásne predĺži. Nerobí hrčky ani sa nedrolí, no po celom dni sa jemne otláča na spodné viečko. Aj napriek tomu ju radím k tým lepším.

Predlžujúca riasenka Paradise Exatic

JEMNÉ LÍČKA
Čerešničkou na torte sú už len líčka. Tu som siahla po lícenke Le Blush v odtieni 165 Rosy Cheeks Blush. Netreba to moc preháňať, farba je pekne výrazná. Nie som moc na takéto "rosy" odtiene, ale tieto mi sadli a vyzerajú prirodzene.

lícenka Le Blush v odtieni 165 Rosy Cheeks Blush

jemné líčenie paradise look | L'Oreal Paris
  
jemné líčenie paradise look | L'Oreal Paris

SÚŤAŽ 
o zájazd do Cannes

Ale mám tu niečo aj pre vás moje milé čitateľky. Určite viete, že v Cannes sa začal filmový festival. L'Oreal Paris ako oficiálny partner festivalu pripravilo súťaž o zájazd do Cannes v hodnote 1180€.  Vytvorili 4 hviezdne looky priamo od hviezd z červeného koberca a inšpirovať sa môžete aj vy! Produkty z každého looku kúpite o 20% lacnejšie a zapojíte sa tak aj do žrebovania. 

AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí si kúpiť aspoň jeden produkt z Cannes lookov od L´Oréal Paris s 20 % zľavou.

 Ja som sa inšpirovala a vytvorila PARADISE LOOK, ktorý sa nesie v znamení jednoduchosti. Ďalšie balíčky nesú názov Extreme resist look, True match look a Wake Up & Glow. Ktorý je ten váš? Tak čo, zapojíte sa?  

jemné líčenie paradise look | L'Oreal Paris

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak sa somnou podelíte o to, či sa vám takéto jemné líčenie páči alebo naopak, ste za výraznejšie? Zapojíte sa do súťaže?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

25 komentárov

  1. tak to je nádherné líčenie! takéto jemné sa mi veľmi páči, i keď niekedy rada experimentujem s výraznejším :) ale na bežné dni je takéto líčenie super...i keď často sa mi stáva, že keď chcem dosiahnuť look takého nahého líčenia, tak mi to trvá oveľa dlhšie ako pri výraznom :D
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :-) haha, presne, niekedy sa naozaj s tým jemným musíš vyhrať tak, aby vyzeralo veľmi prirodzene a v konečnom dôsledku to zaberie viac času ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. veľmi pekné, jednoduché a kľudne aj na každý deň ! :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné líčení, sama takové používám na běžné denní líčení do práce. Na výrazné barvičky moc nejsem :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To líčení se mi na Tobě strašně líbí a úžasně jsi zkombinovala i top! :) Ten produkt na obočí mě moc zaujal, protože jsem ho zatím nikde nezaregistrovala, oproti tomu na řasenku mám zálusk hned poté, co dodělám tu svoji LÓreal! :)
    Ach a zájezd do Cannes, to by bylo nádherné! :) Možná se zkusím zúčastnit! :)

    LifestyleBirdie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! riasenkaje naozaj super, ja som neverila, že dokáže tak predlžiť riasy a to som mala napozerané videá na YT ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  5. Nádherná jsi, přirozený, jemný, sluší ti to!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paletka aj farba na obočie vyzerajú mega, tak ako aj celý look:)
    Ja som tiež za prirodznejeiše líčenia :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tohle líčení se ti moc povedlo! Naprosto ideální na každý den...:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takéto jednoduché jemné líčenie mám najradšej a zároveň sa v ňom i najlepšie cítim :).

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne líčenie, veľmi ti takéto jednoduché pristane!

    N A S K L E E

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Simonko, moc se Ti líčení povedlo :-) krásné, jemné a na tohle jarní období se opravdu hodí. Velmi mě zaujala tvářenka, moc se mi líbí její odstín :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Příjemné a přirozené denní líčení. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jemné a krásne ♥ Také mám najradšej :) Okrem toho krásne fotografie ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Líčenie sa ti podarilo veľmi pekné! Páčia sa mi najmä oči :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nádherné líčení, moc se ti povedlo :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx