zahalená do kvetinového závoja s Beautiful Eden

By Simona Dubravova - utorok, apríla 17, 2018

Žena má byť jemná a silná zároveň. Žena má byť predovšetkým ženou. Krehkou, romantickou,  milijúcou, náladovou a niekedy aj neznesiteľnou. Hlavne sama sebou. Jej osobnosť dotvára aj vôňa, ktorú používa. Sebavedomosť, pocity a postoje. Aj to dokáže vyjadriť. Každá má tu svoju obľúbenú - púdrová, korenistá, svieža či kvetinová. Tá istá vôňa, no na každej z nás aj tak iná. 

PARFEM Betty Barclay Beautiful Eden

KVETINOVÝ RAJ 

Každá z nás má rada kvety. Keď ich dostaneš len tak, napríklad z lásky. Len tak, lebo Ťa chcel tvoj milý potešiť. Len tak, lebo na Teba niekto myslel. 

Zavri oči. Predstav si tú najkrajšiu záhradu plnú kvetov. Kvetinový raj. Celá táto predstava sa zhmotnila do parfému Beautiful Eden. Krémovo vláčna kvetinová vôňa prekypujúca ženskosťou Ťa zahalí do kvetinového závoja a prenesie ťa do tvojho vlastného, malého kúsku raja. 


PARFEM Betty Barclay Beautiful Eden

PARFEM Betty Barclay Beautiful Eden

Hlava: hruška, čierne ríbezle a mandarínka
Srdce: pivónia, egyptský jazmín a konvalinka
Základ: céder, santal a vanilka

Betty Barcley Beautiful Eden je ovocná, kvetinová, výnimočne ľahká vôňa, vhodná najmä na jarné obdobie. Vyzdvihuje jemnosť a srdečnosť nositeľky a navodzuje pozitívnu atmosféru. Je venovaná prirodzeným a romantickým ženám, ktoré majú blízko k prírode. Nádherný flakón v tvare kvetu s matnými vystupujúcimi lupienkami sa stane dekoráciou nielen na toaletnom stolíku.

PARFEM Betty Barclay Beautiful Eden

PARFEM Betty Barclay Beautiful Eden

Môj obľúbený santal a vanilka robia z tohto parfému môjho obľúbenca aj napriek tomu, že kvetinové vône mi nikdy nepasovali. Je to vlastne môj prvý, ktorý som reálne aj celý spotrebovala. Mám ho už na dne flakóniku a určite si objednám nový, pretože táto vôňa je na jar ako stvorená. 

PARFEM Betty Barclay Beautiful Eden

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak sa somnou podelíte o to, či vás parfém zaujal. Stretli ste sa už s Beautiful Eden? 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Máš nádherné fotky!! Co se parfémů týče, tak to preferuji kořeněné, třeba taková Coco Noir od Chanel je moje oblíbená :) Květinové jsou ale zase fajn na jaro/léto, takže děkuji za tipy!

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne!! Coco Noir je perfekntá, tiež mám radšej takýto typ vôní ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. Páni, popsala jsi tuhle vůni tak úžasně, že mám úplně pocit, že ji cítím:D. Musí vonět vážně moc pěkně a má i krásný flakonek:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta postel, až jednou budu ve svém tak to chci mít přesně takhle ♥
    LENNY in COPENHAGEN

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx