pleť bez vrások | L'Oreal

By Simona Dubravova - sobota, apríla 21, 2018

Občas sa dostanem k novinkám, pri ktorých testovaní mi musí pomôcť aj mamina. Tak je to aj v tomto prípade - L'Oreal prišlo na trh s kompletnou starostlivosťou  REVITALIFT Cica Cream, ktorá je určená pre zrelú pleť. Rad je zameraný na obnovu pleťových buniek a na celkovú regeneráciu pokožky nielen počas dňa, ale aj počas noci. Redukuje viditeľnosť vrások a zaisťuje lifting a spevenenie pleti. Možno práve tento krém by bol vhodným darček aj k blížiacemu sa Dňu matiek. Mamina sa pár týždňov dozadu s nadšením pustila do testovania a aké výsledky priniesla táto novinka sa dozviete v celom článku.


Oba krémy sú vhodné na každý typ pleti, a vďaka tomu, že sú hypoalergénne ich môžu používať aj majiteľky citlivej pokožky. 

Hlavnou zložkou krému je výťažok z rastliny menom pupočník azíjsky.  Táto rastlinka, ktorá je v čínskej medicíne nazývaná aj ako "fontána mladosti", pomáha produkovať kolagén. Zlepšuje vzhľad stárnucej kože tvarovaním jemných liniek a vrások. Má detoxikačné, protizápalové a antibakteriálne vlastnosti a obsahuje vitamíny A, B, C a D.




L'Oreal Paris Revitalift Cica cream 
denný regeneračný krém proti starnutiu pleti

Krém má príjmenú, ľahunkú a nemastnú konzistenicu. Vynikajúco hydratuje pleť a maminka už po týždni pravidelného používania spozorovola viditeľné výsledky - pleť je na dotyk jemná, pružnejšia,  a vrásky sú menej viditeľné. Tiež ocenila praktické balenie, pretože sa zmestí do každej kozmetickej taštičky a nezaberá veľa miesta. 

Denný krém Revitalift Cica cream zoženiete na notino.sk


L'Oreal Paris Revitalift Cica cream 
nočný regeneračný krém proti starnutiu pleti

Tento nočný krém vynikajúco doplna dennú starostlivosť a tvoria tak perfekne zohratú dvojku. Má hutnejšiu konzisteniu, ktorá robí pleť na dotyk jemnúčkú a veľmi príjemnú vôňu. Počas noci pleť regeneruje, obnovuje a spevňuje a napráva poškodenia pleti.  



Celkový dojem z produktov je veľmi dobrý, pri každodennom používaní obidvoch noviniek vidieť viditeľné výsledky už po jednom týždni. Maminka je spokojná, vrásky sú naozaj menej viditeľné, linky vyplnené a pleť je celkovo hydratovanejšia, pevnejšia a celkovo žiarivá. 


Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak sa somnou podelíte o to, či vás novinky zaujali. 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. krémy proti vráskam zatiaľ ešte nepotrebujem, ale vyzerajú super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež chvalabohu ešte nie, preto ich testovala moja maminka :) pre zrelú pleť sú naozaj perfektné ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. Krémy vyzerajú veľmi zaujímavo - a je super, že aj fungujú! O darčeky mám postarané - ďakujem :D ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na začátku jsem si říkala, jaké vrásky můžeš mít, abys to testovala. Až pak jsem se dočetla, že testuje maminka, což je super, že se nechala takhle zapojit. :-) Mojí mamině by to taky určitě udělalo radost, tak se možná k nějaké příležitosti dočká. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak našťastie ja problém s vráskami ešte nemám ale oceňujem fotky tie sa mi naozaj veľmi páčia :)))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vrásky mě zatím netrápí, ale jestli jsou výsledky viditelné už po týdnu, tak je to fakt pecka :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jsem ráda, že tohle ještě nějakou dobu snad řešit nemusím

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx