jarné novinky Gosh

By Simona Dubravova - pondelok, apríla 02, 2018

Gosh predstavila nie len nový rad starostlivosti o pleť DONODERM Skin Care, o ktorej si môžete prečítať tu, samozrejme nevynechala ani novinky v dekoratívnej kozmetike. Som si viac než istá, že vás naladia na jarnú nôtu, tak ako mňa. Medzi novinkami sa objavili aj vône, a to dámska aj pánska s názvom Nothing. Čo sa zapáčilo mne a ktoré produkty stoja za to, sa dozviete v dnešnom článku. Prajem vám ešte peknú Veľkú noc, užívajte posledné dni voľna.

novinky gosh jar/leto 2018


V prvom rade by som poďakovala zastúpeniu spoločnosti Gosh Copenhagen za možnosť zúčastniť sa konferencie a za balíček plný produktov. 

novinky gosh jar/leto 2018

Gosh Očné tieňe EYE EXPRESSION

Gosh Očné tieňe EYE EXPRESSION

Ku kolekcii Urban nature pribudli tri nové odtiene 4v1 očných tieňov. Sú inšpirované zemitými farbami, ktorých kombinácia predstavuje "surovú nedbalosť". Sú úžasne pigmentované, dobre sa s nimi pracuje. Paletka obsahuje 3 matné a jeden rozjasňujúci očný tieň s hodvábnou textúrou. Neobsahujú parabény a parfémy a sú vhodné aj pre vegánov. 

Okrem novinky 004 The Four Elements nájdeme v ponuke ešte:
002 - Thunderstorm
003 - Urban nature

Gosh Očné tieňe EYE EXPRESSION

novinky gosh mix & fix color drops

Gosh Mix&Fix color drops

Nové farebné kvapky obsahujú rad 4 rozličných farieb pre korekciu nedokonalostí pleti. Sú užasné pigmentované a obsahujú extrakt z čerešňových kvetov a olej zo slanorožca. Pleť hydratujú, chránia a dopĺňajú antioxidanty, ktoré sú dôležité. 

Zelené pigmentované kvapôčky pre dokonalý vzhľad pleti, 002 green
Ich použitie je vhodné pri začervenanej pleti a na podráždenie miesta.

Tmavé pigmentované kvapôčky pre dokonalú pleť, 004 dark
Vytvoria tmavší odtieň make-upu alebo korektora. Sú veľmi dobre pigmentované, a tak treba dávať pozor, aby sme to neprehnali. Môžeme pár kvapiek pridať aj do telového mlieka, čím dosiahneme opálený vzhľad pokožky. 

Ďalšie dostupné odtiene:
001 Light - zosvetľuje odtieň make-upu a korektora
003 Purple - neutralizuje žltkasté miesta, vyrovnáva tmavé škrvny, pigmentové rozdiely a šedé miesta


novinky gosh očné tiene a ceruzka na oči

Gosh Metal eyes očné ceruzky s výrazným metalickým efektom 002 Turquoise

Nové metalické ceruzky na oči sa nesú v znamení zemitých tónov. Sú vodeodolné a mali by vydržať 24 hodín bez vyblednutia. S výdržou súhlasím, aj keď som ich nemala celý deň, 7 hodín vydržali bez väčších problémov. Ich textúra je jemnučká a hodvábna, dobre sa s nimi pracuje pokým sa usadia a "zaschnú". Farby sú naozaj intenzívne, nerozmazávajú sa, a tiež neobsahujú parfémy ani parabény. 

Dostupné odtiene:
001 Hematite
002 Moon stone
003 Tiger eyes
004 Silver stone
005 Turquoise


novinky gosh primer pod riasenku a riasenka catchy eyes

Gosh Catchy Eyes mascara waterproof 

Vodeodolná verzia riasenky Catchy Eyes s "push up" efektom na riasy. S gumennou kefkou v tvare ohnutého banána sa pracuje ľahko a je vhodná aj pre neskúsené užívateľky. Riasy oddeľuje jednu od druhej a zároveň ich nadvihne bez zlepenia. Vytvára efekt mačacích očí bez hrudiek a žmolenia. Navyše je vodeodolná, takže ak vás náhodou zastihne dážď, nebudete vyzerať ako pandy. 

Gosh Catchy Eyes mascara waterproof

Gosh Fake it! Lash primer Podkladová báza pre objemné riasy

Kto by netúžil po výraznejších, hrubších a dlhších riasach? Práve preto je tu nová podkladová báza Fake it! Je to nová jednoduchá a výživná pomôcka. Riasy prekryje textúrov šedej farby, pridáva objem, dĺžku a oddeľuje ich. Ja ju používam nestále, naozaj sa mi zdá, že riasy sú krajšie. Používame pred nanesením riasenky. 

Gosh Fake it! Lash primer Podkladová báza pre objemné riasy

novinky gosh kompaktný make-up a ceruzka na pery

Gosh Foundation plus+ Creamy compact  Kompaktný make-up pre dokonalý vzhľad

Vysoké krytie, krémovo-púdrová textúra s hodvábne jemným finišom. Prekrýva nedokonalosti a zanecháva pleť prirodzene sviežu a hladkú. Prekvapilo ma, že aj napriek vysokej krycej schopnosti pleť nevysušuje a udržuje ju hydratovnú. Vďaka kompaktnému baleniu sa zmestí do kabelky, a tak si svoj make-up môžete upraviť kdekoľvek. Ja mám odtieň 006 a sedí mi perfektne, aj keď pred použitím som si myslela, že bude moc tmavý. 

Obsahuje 4 odtiene:
002 Ivory
004 Natural
006 Honey
008 Golden

Gosh Foundation plus+ Creamy compact  Kompaktný make-up pre dokonalý vzhľad

novinky gosh jar/leto 2018

Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak sa somnou podelíte o to, ktorý produkt vás najviac zaujal. Stretli ste sa už s novinkami? 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 


  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Jeej, tak tu řasenku budu muset rozhodně vyzkoušet:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju používam denne a ešte ma neomrzela :) treba ju nanášať pekne pomailčky a vie vykúzliť naozaj krásne riasy ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ani sa ti nečudujem :) mne sa strašne páči tá modrá farba, zatiaľ som ju použila len tak jemne, možno sa niekedy odvážim aj na niečo odvážnejšie ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. Moc se mi líbí oční stíny, jen ta modrá je na mě trošku přes čáru. Držím se při líčení docela při zemi :-) od Gosh jsem toho zatím moc nezkoušela, jen myslím jednu řasenku a byla fajn.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od značky Gosh jsem ještě nic nezkoušela, ale abych pravdu řekla, nikdy mě nijak extra ani nelákala. Nicméně ty metalické tužky vypadají skvostně!

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Gosh jsem ještě nic nezkoušela, ale hodně mě zaujal ten make-up, protože mám ráda tento typ make-upu, tak se po něm třeba někdy podívám :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. beautiful blog! I really like how you write
    and what you give photos. wonderful!
    I have a question, you will agree to follow for follow?
    I like to be in touch with inspirational blogs.
    Greetings from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx