Gosh Donoderm

By Simona Dubravova - sobota, marca 17, 2018

O zančke GOSH môžem s istotou povedať dve veci. Prvá je, že majú najdokonalejšie eventy, čo sa predstavovania noviniek týka. Skvelé jedlo, nádherné priestory a nápaditý program. Druhá vec - vždy vedia prekvapiť. A to v tom najlepšom slova zmysle. Tento rok prišla značka na trh s novinkami nielen dekoratívnej kozmetiky, ale aj pleťovej. Produktový rad nesie názov DONODERM. Dizajn produktov prenechali čiernej farbe, ktorá napovedá, že všetky produkty sú unisex, a teda tentokrát Gosh myslel aj na pánov. Produkty z dnešného článku už zoženiete vo všetkých parfumériach Fann. 

novinky gosh donoderm

V línii nájdete novinky pre čistenie a odlíčenie pleti od make-upu, cez hydratáciu pokožky až po fixáciu. Čiže obsahuje kompletnú strostlivosť o pleť, z ktorej si určite vyberie každý to svoje. 


ODLÍČENEIE A ČISTENIE PLETI:
novinky gosh donoderm

Gosh Donoderm Cleansing Mousse
Čistiaca pena na pleť

Rýchle, jednoduché a pritom účinné odlíčenie make-upu s touto jemnou penou som si veľmi obľúbila. A naviac má veľmi príjemnú vôňu! Pomocou dávkovača si vytvoríte penu, podľa potreby jednu alebo dve dávky a aplikujete na navlhčenú pleť. Je vhodná skôr na normálnu až mastnú pleť, no nebojte sa používať aj pri suchej pokožke (sama ju používam), nevysušuje, naopak, pleť pekne hydratuje. Obsahuje patentovanú aktívnu zložku, ktorá obashuje iris, zinok a vitamín A, a taktiež aj vitamín E.

Gosh Micellar Cleansing Water 
Micelárna čistiaca voda

Micelárna voda pôsobí ako magnet na nečistoty, maz a make-up. Nedráždi oči, a tak je vhodná aj na odlíčenie očného make-upu. K pleti je veľmi šetrná, čistí, odličuje a hydratuje zároveň. Používať ju môžete na všetky typy pleti, vrátane citlivej.

gosh donoderm cleansing mousse

gosh donoderm micellar cleansing water


HYDRATÁCIA A VYŽIVENIE PLETI:
novinky gosh donoderm

Gosh 24h Moisture 
24h hydratačný krém

Hydratácia pleti je veľmi dôležitá počas celého dňa. Základ by mal byť už pred nanášaním make-upu. Tento krém je vhodný aj ako podklad, pretože pripravuje pleť na jeho nanášanie. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, Vitamín E a tekuté morské riasy, ktoré zlepšujú tonus pleti, žiarivosť a zyvšujú produkciu kolagénu v pleti.  Textúra je jemne našlahaná a je bez obsahu olejov. Vďaka pumpičke je nanášanie veľmi hygienické, pretože si prstami do krému nezanášate baktérie. Toto je produkt, s ktorým sa môžete podeliť aj so svojimi polovičkami. Je vhodný aj pre pánov, napríklad po holení.

Gosh Collagen Booster Serum 
 Kolagénové sérum na pleť

Sérum je obohatené o vitamín C a B a kyselinu hyalurónovú. Neobsahuje olejové zložky, pleť vyživuje aj v najhlbších vrstvách a odstraňuje drobné nedokonalosti pleti. Má veľmi ľahkú textúru, naozaj príjemnú na dotyk. Je vhodné na všetky typy pleti a jeho použitie je naozaj jednoduché. Používam ráno a večer na vyčisteú pleť ešte pred použitím krému, alebo si pár kvapiek pridáme priamo do krému. Opäť si takéto hýčkanie môže užiť aj naša mužská polovička. 

gosh donoderm 24h moisture cream

gosh donoderm collagen serum


OČI, RUKY A FIXÁCIA:
novinky gosh donoderm

Gosh Hand & Nail Cream
 Krém na ruky a nechty s bamuckým maslom

Tento krém s nelepivou textúrou obsahuje bambucké maslo, vitamín C a Niacinamid - rozpustný vitamín B3 pre mladistvý vzhľad rúk. Okrem hydratácie pokožky rúk sa postará aj o nechty a nechtovú kožtičku. Rýchlo sa vstrebáva a zanecháva ruky jemnučké na dotyk. 

Gosh Prime'N Set Spray 
 Fixačný sprej na make-up

Sprej je veľmi ľahunký s príjemnou vôňou. Predlžuje trvácnosť make-upu a chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi. Počas bežného dňa stačí nastriekať ráno a make-up udrží na mieste, no pri väčšej aktvite je potrebné počas dňa niekoľkokrát znova nastriekať na tvár, aby osviežil make-up. Obsahuje patentovanú zložku z dvoch morksých komponentov. 

Gosh Prime'N Refresh Eye Cream 
 Výživný očný krém

Ak sú vaše oči unavené a potrebujú rýchlu prvú pomoc, tento krém má bleskový účinok. Vďaka chladivému aplikátoru osviežuje očné okolie. Ochladzuje, prebúdza a hydratuje očné kontúry. Používa sa ráno alebo vždy, keď máte opuchnuté oči. Dá sa použiť aj ako maska, kedy na očné okolie použijeme hrubšiu vrstvu, ktorú necháme pôsobiť 10 minút. Zvyšné množnstvo vklepeme do pokožky alebo zotrieme. Tento spôsob môžete urobiť aj s jednoduchou obmenou, a to tak, že krém vložíte na pár minút do chladničky na schladenie a až potom nanášame.

gosh donoderm hand and nail cream

gosh donoderm prime'n set spray

gosh donoderm prime'n refresh eye cream

ČO EŠTE NÁJDETE MEDZI NOVINAKMI?
Okrem týchto noviniek je v ponuke ešte Vitamínove sérum s vitamínom C, Ošetrujúce sérum na mastnú pleť, 24h hydratačný gél na pleť a Micelárne obrúsky na odličovanie


Čo sa týka mojích obľúbencov, tak jednoznačne odličovacia pena, pretože mám rada rýchle a účinné odličovanie. Krém a sérum som iež zaradila do mojej dennej rutiny a kto ma pozná vie, že tam patrí aj krém na ruky a tento je noazaj perfektný! 

Fixačný sprej je produkt, ktorý ma osobne moc nenadchol, pretože od fixačného spreja vyžadujem, aby make-up udržal svieži počas celého dňa a pri vyššej aktivite. To, že ho musím počas dňa striekať opakovane na pleť mi nevyhovuje. 

novinky gosh donoderm

Skúšali ste už niekotrú z noviniek alebo ste o nich aspoň počuli? Ktorý produkt vás zaujal najviac? Určite mi dajte vedieť, teším sa na vaše komentáre.

NA MOJOM INSTAGRAME PRÁVE PREBIEHA SÚŤAŽ O BIO PRODUKTY - chcem sa zapojiť 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Produkty vypadají skvěle! Ráda bych konečně nějaký vyzkoušela. Od této značky mám pouze tužku na oči. JANISTEA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten hydratační krém vypadá úžasně! Gosh mám moc ráda, hlavně teda řasenky:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teda od GOSH nemám nic a strašně se mi líbí Tvoje recenze, takže některé produkty jsou asi velmi lákavý :-)! Jinak už ten design - mám ráda originální balení a toto mi připadá takové jednoduché a originální k tomu, takže hned bych si do poličky něco pořídila :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie produkty vyzerajú zaujímavo a určite sa na nich pozriem lepšie.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. produkty poznám, mňa najviac nadchol očný krém na unavené oči a ich refreshnutie - páči sa mi, že je ľahký a jemný - to mi vyhovuje. Všeobecne gosh u mňa radím určite k tým lepším značkám :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx