zima a funkčné prádlo

By Simona Dubravova - utorok, februára 20, 2018

Ahojte! V poslednej dobe som veľmi obľúbila ľahkú zimnú turistiku. Či už sú to prechádzky v prírode alebo organizované prechody, pri ktorých si zresetujem hlavu od všetkých povinností. Je to naozaj dobrý relax. Keby mi niekto pred rokom povedal, že toto JA raz napíšem, asi by som ho vysmiala. Ale treba skúšať nové veci, práve vtedy nájdeme to, čo vás naozaj baví.
zima a funkčné prádlo



V takejto veľkej zime je najdôležitejšie naozaj kvalitné a teplé oblečenie. Skôr ako vrstvenie oblečenia je potrebný výber funkčného alebo teda termo prádla, ktoré má za úlohu odoberať vlhkosť a udržiavať teplo a sucho. Základom sú dve vrstvy - zaisťujú priedošnusť a odvod potu. Nemusíme teda vyzerať ako cibuľa aby nám bolo pekne teplo. Pod teplú bundu nám postačí napríklad toto funkčné tričko od Engelbert Strauss a funkčná mikinu na zips. Navyše takéto prádlo je veľmi ľahké a príjemné na nosenie.

Ako funguje funkčné prádlo?
  • Zaisťuje priedušnosť a odvod potu
  • Materiál je antialergénny
  • Zabezpečuje termoreguláciu


zima a funkčné prádlo

Netreba zabúdať ani na vhodne zvolenú obuv. Musí byť pevná, nepremokavá a hlavne pohodlná. Priznám sa, že ja pozerám aj na to, ako celkovo vyzerá, aj keď to je v konečnom dôsledku naozaj zanedbateľné. Napríklad túto obuv O2 Majoris mid by som brala.

zima a funkčné prádlo

Ako tip by som vám uviedla kvalitný e-shop Engelbert Strauss, ktorý je vedúcim obchodom v oblasti predaja pracovných odevov a obuvy, príslušenstva a kvalitného funkčného oblečenia pre dámy, pánov aj deti. Vďaka športovému charakteru sa ich výrobky využívajú aj mimo pracovné prostredie. Takéto oblečenie nemusí byť len nudné - firma Engelbert Strauss kladie vysoké nároky na design a funkciu ich výrobkov. Ak hľadáte naozaj kvalitné termo oblečenie za prijateľné ceny, odporúčam sa pozrieť práve na tento e-shop.

zima a funkčné prádlo
Urobila som výber najzaujímavejších kúskov, ktoré som si pripísala aj do môjho športového wislistu.

Obľubujete zimnú turstiku, resp. turistiku všeobecne? Využívate funkčné prádlo? A počuli ste niekedy o vyššie spomínanom e-shope? Teším sa na vaše komentáre.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Veľmi pekný outfit :) Veľmi ti to pristane :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem se nedávno vybavila funkčním prádlem. Příští týden se chystáme na Slovensko do Jasné, tak se neskutečně těším. Mají být ale velké mrazy, tak snad to prádlo ustojí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jsi kočka <3 Sluší ti to!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja veľmi obľubujem prechádzky v zime napríklad s nejakou kamarátkou,pretože vždy fajne pokecáme..Funkčné prádlo zatiaľ nevyužívam,ale možno sa to časom zmení :) a ani o tom e-shope som ešte nepočula. Každopádne outfit vyzerá veľmi pekne a pristane ti to :) . Prajem veľa šťastia v blogovaní.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. presne tak, treba skúšať nové veci, ja milujem prechádzky, a veru, žiadne takéto prádlo nemám :) Inak krásny outfit, ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jejo aký krásny outfit!!! :) Ten kožuštek je pecka.

    KLAUDI

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tu si naozaj krásna a inšpiratívna, určite by som sa na takej prechádzke po tebe obzrela :) Čo sa týka prádla - tiež to tak občas riešim, resp. občas ho využijem, na prechádzky príliš teraz v zime nechodím, čo mi je aj ľúto po jednej stránke, lebo viem aké je to fajn :/ no možno si tento malý sník splním niekde pôjdem a takto pekne sa oblečiem aj ja :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  8. funkčnému prádlu som sa vyhýbala, ale možno by to vyriešilo veľa mojich problémov :D a tie fotky su nádherné !!!!

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám zimu rada, ale vadí mi, že je mi hneď zima na nohy. potom sa do mňa dá celkovo zima a musím ísť domov. Aj keď by som bola rada vonku s deťmi, tak to jednoducho nezvládam. Tento rok to bolo výrazne lepšie, pretože som si kúpila vlnené ponožky , vďaka ktorým som mala nohy ako v izbičke a mohli sme byť pokojne viac ako dve hodiny vonku :-) .

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx