spoločenské šaty - trendy 2018

By Simona Dubravova - utorok, februára 13, 2018

Nie je jednoduché sa orientovať vo všetkých trendoch, v tom, čo sa nosí a nenosí. A to plati aj pri výbere správnych spoločenských šiat. Aké materiály, dĺžku či strih zvoliť? Ktoré farby sú tento rok "in" a ktorým by sme sa mali, naopak, vyhnúť? Plesová sezóna už síce končí, ale spoločenské šaty sú žiadané po celý rok a na rôzne príležitosti. Aké sú trendy na rok 2018 sa dočítate v celom článku.
spoločenské šaty


Sme ženy, a aj keď mnohokrát nechceme odkrývať svoju nežnú stránku, milujeme, keď môžme byť stredobodom pozornosti, keď sa cítime krásne. Nádherné šaty, perfektný make-up a výborná spoločnosť. Kľúčom k úspechu sú práve správne zvolené šaty.

spoločenské šaty

Ja osobne sa spoločenských akcií zúčastňujem veľmi rada. Užívam si, keď si na seba môžem vziať šaty, ktoré sú určené na špeciálne príležitosti. S ich výberom mávam dosť problém, pretože nikdy neviem nájsť tie pravé. Zvalím to na moju povahu, ale pri hľadaní tých spávnych šiat mám obrovské nároky. Tento rok to ale bola láska na prvý pohľad.

spoločenské šaty

Dôležité je podotknúť, že ako prvé vyberáme šaty, topánky a doplnky ladíme k nim, nie naopak. V nasledujúcich riadkoch sa dočítate,v čom tento rok jednoznačne zažiarite. 

VHODNÁ DĹŽKA
Pri dĺžke šiat riešime len to, či ide o ples - vtedy sú dlhé šaty nutnosť. Ak idé o inú spoločenskú udalosť, tu je výber voľnejší a kľudne siahnite aj po krátkych spoločenských šatách, ak etiketa nevyžaduje inak.

VHODNÁ FARBA
Momentálne kraľuje ohnivá červená, tmavomodrá, sivá a jemné pastelové farby. Taktiež ale nezaostávajú ani biela, zlatá alebo strieborná, ktoré sú v kurze aj tento rok.

VHODNÉ VZORY
Po minulé roky to bola čipka, ktorú tento rok nahradili kvetinové vzory, výšivky rôzne aplikácie (kľudne siahnite aj po zlatých). Je naozaj z čoho vyberať a každý si nájde to svoje. 


Odkiaľ ale vyberať šaty? Existuje obrovské množstvo e-shopov, no čo tak si to uľahčiť? Internetový katalóg s názvom LOVELY.SK ponúka na jednom mieste široký výber oblečenia, obuvi a doplnkov od slovenských internetových obchodov. Ušetríte tak čas a prezeráte si tisíce kúskov naraz. Mne sa to teda páči, a čo vám? Verím, že si vyberie každý, a ak nie, tak jediným dôvodom bude to, že nebudete vedieť, ktoré skôr. 

Vzhľadom na tému dnešného článku, som pre vás vybrala TOP 5 spoločenských šiat, do ktorých by som šla aj ja! Páčia sa vám?


Odkiaľ si kupujete šaty? Obľubujete skôr krátke alebo dlhé spoločenské šaty? Páčia sa vám niektoré z dnešného článku?

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Mám tiež veľmi rada spoločenské udalosti, kde si môžem obliecť krásne šaty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty tvoje šaty se mi moc líbí :) Já absolutně miluju plesy, ale vzhledem k tomu, že většinou protančím celou noc, si neumím představit, že bych si vzala dlouhé šaty :D Nicméně mám vlastně téměř stejné šaty, jako jsou ty červené na dolní fotografii a mám je z Mohita :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne najlepšie sú plesy (alebo celkovo akcie), na ktorých pretancuješ celú noc! A tie červené sú naozaj krásne, mne padli hneď do oka, takže skvelý výber ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. tieto, ktoré máš na sebe, sú prekrásne! :O ja mám so spoločenskými šatami vždy problém, lebo sa mi 85% z nich skrátka nepáči a nájsť také podľa môjho gusta je ťažké... každopádne však už na takéto slávnostné akcie veľmi nechodím, takže som spoko :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úžasný! Já mám tedy jedny objednané tak jsem na ně moc zvědavá ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojko - šaty, ktoré máš na sebe sú absolútne prenádherné, úplne ti svedčia a naozaj sú z tých krajších/neokukaných, čo som videla :) Článok super - lovely.sk veľmi dobre poznám a dosť často tam chodím. Veľakrát si neviem rady keď niečo hľadám a toto je užitočný pomocník. Mimochodom máš aj krásny instagram - už som si ťa dala aj sledovať :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty daty vypadají fakt skvěle! ♥️ Já plesy zbožňuju, dlouhé šaty, dokonce i Iberský v panském střihu vypadají moc hezky! :)

    B&M&P

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie šaty sú nádherné a nesmierne ti pasujú! ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miluju, když se můžu nafintit a být za dámu :) Šaty miluju, proto jsem byla nadšená z mých šatů na maturák. Taky miluju červenou. Ne nadarmo se říká, že ženu v červených šatech si každý zapamatuje.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. This dress looks gorgeous on you! Red lipstick matches great also! Amazing post! <3
    I follow your lovely blog, would you follow me back?
    xoxo

    Today: Casual

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nádherné šaty!:) Já moc na plesy a společenské události, které vyžadují tento dress code, nechodím, šaty mám ve skříni staré, co jsem dřív kupovala na Bonprixu. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Páni, ty šaty jsou nádherné ♥ Moc ti sluší :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jsou nádherné! :) úplně je vidím na nějaký ples

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty šaty jsou dokonalý, vážně ti strašně moc sluší, ještě jak máš tmavé vlasy, tak je to prostě pecka! :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  14. V šatách vyzeráš veľmi dobre, úplne ti sadnú a pôsobíš luxusným dojmom. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásne fotky aj šaty,ktoré ti veľmi pristanú. Ja preférujem skôr kratšie šaty,ale myslím,že by nebolo zlé,kúpiť si aj nejaké tie dlhé,ktoré taktiež pôsobia super a elegantne. Super článok! Prajem krásny dník :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Strašně se mi líbí ty šaty co máš na sobě a tobě moc sluší. Zrovna sháním šaty pro mě na kamarádky svatbu, takže se podívám na tu stránku, protože tvůj výběr je pěkný a snad něco najdu i pro sebe :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx