jarné novinky s Yves Rocher

By Simona Dubravova - utorok, februára 27, 2018

Yves Rocher nám prinieslo jar. Zatiaľ teda len čiastočne - vo svojích novinkách, ale verím, že tie vás naladia a vdýchnu vám tu správnu atmosféru. Ja som sa na jarnú nôtu naladila už na Valentína, kedy ma tento krásny balíček plný voňavých radôstok čakal doma. Poviem vám, tá vôňa je neskutočná! O jeden sprchový gél a tekutý matný rúž si môžete práve zasúťažiť na mojom instagrame. Ak vás teda zaujíma, aké novinky si Yves Rocher pripravilo na jar, čítajte ďalej.
jarné novinky s Yves Rocher



jarné novinky s Yves Rocher

Ak je produkt voňavý a má krásny obal, získa si ma hneď. A u Yves Rocher to na mňa platí zatiaľ vždy. Do ich ponuky sprchovacích gélov pribudli 4 nové vône.
Pre mňa najkrajšia a najvýraznejšia vôňa. Už po prvom privoňaní sa zaradila medzi moje najobľúbenejšie. Je to naozaj zmyslená vôňa, ktorá vás očarí jemnou textúrou a krásne prevonia celé telo.

Jemná vôňa, ktorá neprekáža, ale popravde ani moc neohúri. Telo ale krásne prevonia jemnou krémovou vôňou, ktorá sa mi v konečnom dôsledku páči.

jarné novinky s Yves Rocher

Opäť veľmi príjemná púdrová vôňa, ktorá sa musí páčiť snáď každému. Mňa pri týchto géloch baví ich jemnulinká konzistencia, ktorá aj z bežného sprchovania spraví relax a zážitok.

Túto vôňu by som po privoňaní zaradila ku kvetinovým. Kedže o tento sprchový gél súťažíte na instagrame, neskúšala som ho, no textúra bude určite rovnaká ako pri všetkých géloch od YR.

jarné novinky s Yves Rocher

A teraz prechádzame k mojej obľúbenej téme - rúže na pery. Môžno ste si už všimli, že ja a rúže, to je láska. Mám ich doma toľko, že ich nestíham ani mínať. No ich nakupovanie ma neskutočne baví. Momentálne medzi moje najobľúbenejšie patria práve matné rúže, a tak som sa veľmi potešila, keď som v balíčku našla práve tie. 

jarné novinky s Yves Rocher

Novinkou sú Matné rúže na pery Grand Rouge, ktoré nájdete vo 8 sýtych odtieňoch a Tekuté rúže s matným efektom, ktoré majú až 12 odtieňov. 

jarné novinky s Yves Rocher

odtieň 150 MAT a 154 MAT

Začnem zložením, ktoré ma milo prekvapilo. Je obohatené o olej z kamélie, ktorý pery vyživuje. U mnohých matných rúžoch mi vadilo práve to, že pery vysušovali, no tu vám to nehrozí. A neobsahuje silikóny ani parabény!

Vo výdrži ho musím tiež len pochváliť, pretože drží naozaj dobre. Na prednáškach mi vydržal bez opätovného nanesenia 4 hodiny a aj pri jedení alebo pití drží celkom dobre

Rúž má krásny zlatý obal, ktorý vyzerá naozaj luxusne. A nemôžem zabudnúť ani na vôňu, ktorá je úplne B O Ž S K Á.

jarné novinky s Yves Rocher

Tu môžete vidieť odtiene na ruke. Mňa si získal odtieň 150 MAT, ktorý mi na toto obdobie príde ako stvorený.

jarné novinky s Yves Rocher

Kedže som ho nekúšala, napíšem vám k nemu len informácie, ktoré sú uvedené v oficiálnom popise. Intenzívna matná farba, ktorá pery nevysušuje a hydratuje ich vďaka výťažku oleja z kamélie. Má rovnakú úžasnú vôňu ako rúže vyššie.

jarné novinky s Yves Rocher

Ktoré novinky vás najviac zaujali? Už ste nejake vyskúšali? Určite mi dajte vedieť, teším sa na vaše komentáre.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Souhlasím, nejlepsi vůně je ta kávová. Rtenky spatne nejsou, ale posledni dobou jsem si oblíbila tekuté matne rtenky a tak uz na tyto klasicke nejsem zvykla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre milovníkov kávy, je ako stvorená! :) Ja používam aj tekuté, ale obľubujem viac tie klasické. A Ďakujem za komentár ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. tieto novinky sú skvelé! rúže majú krásne farby aj pigmentáciu a sprcháče nádherne voňajú :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tá vôňa je úžsaná :) chystám sa vyskúšať aj iné farby rúžov, pretože ma úplne nadchli ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  3. novinky potešili asi každú z nás a hlavne matné rúže, tie sú naozaj super :) čo sa týka sprcháčov veľmi krásne voňali, ale keďže ich mám doma dosť rozhodla som sa ich darovať niekomu prostredníctvom súťaže :) veľmi pekné fotky <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ❤ ja sprcháče od YR zbožnujem, ale kedže ich prišlo naozaj dosť, tiež som jeden darovala do súťaže. :) xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  4. Teeeda krásne tiež a vôňa kavy pri sprchovaní nemá chybu♥ ten tekutý matny ruž má krásnu farbu určite by som ho skôr využila♥ vždy vedia prekvapiť úžasnými vyrobkami, povedala by som že Yves Rocher kozmetika je u mňa doma prevaha, chodím si kupovať tiež aj šampóny:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sprcháče jsou osvědčená klasika mám je ráda :) Rtěnky mají nádherný odstín.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všetko sa mi neskutočne veľmi páči :) tie sprcháče by som brala hneď všetky a rúže sú tiež veľmi pekné! inak nádherne naaranžované fotky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyhle novinky teď vidím úplně všude a začínám mít pocit, že je fakt potřebuju:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sprcháče od YR já naprosto zbožňuju, z nových vůní mě nejvíce zaujalo asi to granátové jablko :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rocher jsem milovala, ale bohužel jsem se z toho začala poslední dobou osypávat :/

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow tak tieto jarné novinky vyzerajú riqdne dobre 😍 hlavne tie rúže💕 Túto značku mám veľmi rada a dokonca patrí medzi moje najobľúbenejšie :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné novinky! Moc se mi líbí ty rtěnky, určitě budou fakt super :) A o sprcháčích ani nemluvím, ty jsou už mojí nutností a nové vůně jsou skvělá zpráva pro mě! :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak už vím, kam půjdu, až budu mít výplatu :DD:) miluju od nich sprcháče :).

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx